4 Aylık kilo verme yarışması

Pek iyi sayilmam cnm sabahtan beri bisey yiyememistm isten gelince bi kase corba ve salata yedim simdide milföy var firinda canim cok istedi ondanda yicem 1-2 adet...
Arada olur o canim :) yarin toparlarsin ama bakalim ben hangi gunu toplicam cok kacamak yaptin eve geldigimdn beri:/

canım kilo gitmiyor artık hiç sunu şeker de almıyorum sadece meyveden alıyorum ama kılo yerınde hatta + geliyor
Meyveyi saat kacta yiyosun canim?

Ben haftada bir günü ödül günü yapıyorum da canım bugün yaptım onu da. Sağolsunlar özel yapıyorlar pizza yi lavaş ekmeği kalınlığından daha ince hamuru
Bende milföy yedim malesef ama bugün cok ac kalmak zorunda kalmistm.

Saat 3 te bir kase puding

Akşam yemeğim
Nane, kekik, pulbiber,kimyon,zerdeçal,karabiber ve zeytinyağlı yoğurt

Bundan sonra akşam yemeklerimi yoğurtla bitirmeye çalışıcam. Hem sağlıklı hem hafif bazen baharatlı bazen cevizli.bazen yeşillikli yemeyi tercih edeceğim.
★zerdeçal mutfaklarımızda yer alması gereken bir baharatmış. Hindistanda kansere yakalanma olasılığı düşükmüş çünkü; zerdeçal tüketimleri fazla.

kaçamak olayı bıraktım canım karatay diyetı yapıyorum zaten
karbonhidrat şeker yok sadece meyve şekerı var
Karbonhidrat gerekli degilmi ama hic baskalarinin dediklerini yapamiyorum. Benim kafam soyle calisiyor havuca yer vereyim sac bakimi goz sagligi yogurt yiyim zehir temizleyici :))) kemik dostu su iciyim solmuyum yesillik yiyim antioksidan elma yiyim saglikli karnibahar yiyim.saglikli ceviz yiyim beyne iyi bulgur pilavi yiyim folik asit var kemik beyin damr dostu ay uzattim ama iste boyle takiliyorum bunlari kafama gore dengeliyorum.
Kızlar benim menüm bugün sabah bir haşlanmış yumurta bir domates bir salatalık
Akşam da yani üç gibi yedim akşam yemeğimi bir dilim karışık pizza.
canım kiş mevsimi cerisinde de merisinde de mutlaka hormon oluyor şahsen domates salatalık patlican bile almiyorum yazin rokaydi tereydi havuz vs lere agirlik veriyoruz.yani demedi deme bak o hormonlar seni şişirmesin

Bende milföy yedim malesef ama bugün cok ac kalmak zorunda kalmistm.
bende dün 4 tane milföy yedim 1 bucuk seneden sonra kilo yapan bisey mi acaba

Kesinlikle haklısın tatlım o konuda çok dikket ederim ben de. Ama biz sebzeyi kendimiz yetiştiriyoruz çok şükür o konuda şanslıyım.

Iyi aksamlar fistiklar
Aksam yemegim
4 kasik patlican salatasi
3 kasik yogurt
1 kase corba
Salata

Cok doydum ve simdi de yesilcay esliginde
TV keyfim
Cuma aksamlari ni cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…