- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Arada olur o canim :) yarin toparlarsin ama bakalim ben hangi gunu toplicam cok kacamak yaptin eve geldigimdn beri:/Pek iyi sayilmam cnm sabahtan beri bisey yiyememistm isten gelince bi kase corba ve salata yedim simdide milföy var firinda canim cok istedi ondanda yicem 1-2 adet...
Meyveyi saat kacta yiyosun canim?canım kilo gitmiyor artık hiç sunu şeker de almıyorum sadece meyveden alıyorum ama kılo yerınde hatta + geliyor
Nedir topikteki pizza merakı benimde yiyesim geliyo da tutuyorum simdilikKızlar benim menüm bugün sabah bir haşlanmış yumurta bir domates bir salatalık
Akşam da yani üç gibi yedim akşam yemeğimi bir dilim karışık pizza.
Poset olanlardan mi iciyosun canim kendin demle bence:/Veee şuan portakallı yeşil çayım...
3 e tamamladım bugünlük yeter
Ben haftada bir günü ödül günü yapıyorum da canım bugün yaptım onu da. Sağolsunlar özel yapıyorlar pizza yi lavaş ekmeği kalınlığından daha ince hamuruNedir topikteki pizza merakı benimde yiyesim geliyo da tutuyorum simdilik
Bende milföy yedim malesef ama bugün cok ac kalmak zorunda kalmistm.Ben haftada bir günü ödül günü yapıyorum da canım bugün yaptım onu da. Sağolsunlar özel yapıyorlar pizza yi lavaş ekmeği kalınlığından daha ince hamuru
Pişman olma tadını çıkar yediğin şeyin tatlım.Bende milföy yedim malesef ama bugün cok ac kalmak zorunda kalmistm.
Öyle yapiyorm pisman deilim cnm saolPişman olma tadını çıkar yediğin şeyin tatlım.
Rica ederimÖyle yapiyorm pisman deilim cnm saol
Karbonhidrat gerekli degilmi ama hic baskalarinin dediklerini yapamiyorum. Benim kafam soyle calisiyor havuca yer vereyim sac bakimi goz sagligi yogurt yiyim zehir temizleyici :))) kemik dostu su iciyim solmuyum yesillik yiyim antioksidan elma yiyim saglikli karnibahar yiyim.saglikli ceviz yiyim beyne iyi bulgur pilavi yiyim folik asit var kemik beyin damr dostu ay uzattim ama iste boyle takiliyorum bunlari kafama gore dengeliyorum.kaçamak olayı bıraktım canım karatay diyetı yapıyorum zaten
karbonhidrat şeker yok sadece meyve şekerı var
canım kiş mevsimi cerisinde de merisinde de mutlaka hormon oluyor şahsen domates salatalık patlican bile almiyorum yazin rokaydi tereydi havuz vs lere agirlik veriyoruz.yani demedi deme bak o hormonlar seni şişirmesinKızlar benim menüm bugün sabah bir haşlanmış yumurta bir domates bir salatalık
Akşam da yani üç gibi yedim akşam yemeğimi bir dilim karışık pizza.
bende dün 4 tane milföy yedim 1 bucuk seneden sonra kilo yapan bisey mi acabaBende milföy yedim malesef ama bugün cok ac kalmak zorunda kalmistm.
Kesinlikle haklısın tatlım o konuda çok dikket ederim ben de. Ama biz sebzeyi kendimiz yetiştiriyoruz çok şükür o konuda şanslıyım.Karbonhidrat gerekli degilmi ama hic baskalarinin dediklerini yapamiyorum. Benim kafam soyle calisiyor havuca yer vereyim sac bakimi goz sagligi yogurt yiyim zehir temizleyici :))) kemik dostu su iciyim solmuyum yesillik yiyim antioksidan elma yiyim saglikli karnibahar yiyim.saglikli ceviz yiyim beyne iyi bulgur pilavi yiyim folik asit var kemik beyin damr dostu ay uzattim ama iste boyle takiliyorum bunlari kafama gore dengeliyorum.
canım kiş mevsimi cerisinde de merisinde de mutlaka hormon oluyor şahsen domates salatalık patlican bile almiyorum yazin rokaydi tereydi havuz vs lere agirlik veriyoruz.yani demedi deme bak o hormonlar seni şişirmesin
bende dün 4 tane milföy yedim 1 bucuk seneden sonra kilo yapan bisey mi acaba
O zaman iyiymiss ne güzell.Kesinlikle haklısın tatlım o konuda çok dikket ederim ben de. Ama biz sebzeyi kendimiz yetiştiriyoruz çok şükür o konuda şanslıyım.
Evet canım poşet kendim demlemek istemiyorum çok zor geliyoPoset olanlardan mi iciyosun canim kendin demle bence:/
Posetlerin icinde bi miktar sinemaki oluyomus canim o yuzden iyi geliyomus. Biraz zararli yani:/Evet canım poşet kendim demlemek istemiyorum çok zor geliyo
Ne zararı varmışki canım sinemakinin?Posetlerin icinde bi miktar sinemaki oluyomus canim o yuzden iyi geliyomus. Biraz zararli yani:/
Bagirsaktaki yararli bakterileride atmamiza sebep oluyomusNe zararı varmışki canım sinemakinin?
Bende yesilcay iciyodum:)Iyi aksamlar fistiklar
Aksam yemegim
4 kasik patlican salatasi
3 kasik yogurt
1 kase corba
Salata
Cok doydum ve simdi de yesilcay esliginde
TV keyfim
Cuma aksamlari ni cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?