Tam denk gelmis canimBende yesilcay iciyodum:)
Bende butun kacamaklarimi eritiyomus gibi hissediyorum psikolojime iyi geliyoTam denk gelmis canim
Cok sevirum yesilcay dinlendiriyor beni
bende arasindaki kat kat ayiran nisastadir diyordum demek kati yağKirmizibalikcim Canim milfoy cok yagli bir hamur ve kilo yapar ve 4 tane fazla mi olmus ne
helal sanaaaBu arada unutmadan
40 dk tempolu yuruyus yaptim aksam ustu
Simdi de azicik egzersiz yapicam
kızlar ben hiç iyi değilim biraz sorunlar var ailede bol bol dua edin.
Allah yardimcin olsun canim.mutluluk huzur versin. Herseyin hayirlisi tatlimkızlar ben hiç iyi değilim biraz sorunlar var ailede bol bol dua edin.
Canım benim Allah'ım yardımcın olsun tez zamanda çözülsün bütün sorunlarınızkızlar ben hiç iyi değilim biraz sorunlar var ailede bol bol dua edin.
Allah evine huzur mutluluk versin canım...kızlar ben hiç iyi değilim biraz sorunlar var ailede bol bol dua edin.
Hayirli yolculuklar canim.Kızlar ben yarın sabah yola çıkıyorum Allah izin verirse memlekete yolculuk var bi 10 gün ordayım
Oradan ulaşabilcen bize demi canım senin yokluğun çok belli olurKızlar ben yarın sabah yola çıkıyorum Allah izin verirse memlekete yolculuk var bi 10 gün ordayım
Canım üstteki msj Kayıtlı kalmış yanlış anlama bende yolladıktan sonra fark ettimMoral bozmak yok kızlar yazı düşünün
Allah evine huzur mutluluk versin canım...
Sıkma canını tadı tuzu olur inşallah
Senin nasıl gidiyo canım menü paylaşımını göremedimHayirli yolculuklar canim.
Canim ben menu yazmiyorum.zaten telefondan yaziyorum zor oluyor.bi de zaten yediklerim tam bir diyete uygun degil.biraz kafama gore takiliyorum.Senin nasıl gidiyo canım menü paylaşımını göremedim
Anladım canım ama hep aynı kafamıza göre takılıp az az yiyorum ama bugün biraz kaçırdım regl oldum 1çikolata 2dilim kek yedim of of çok pişmanımCanim ben menu yazmiyorum.zaten telefondan yaziyorum zor oluyor.bi de zaten yediklerim tam bir diyete uygun degil.biraz kafama gore takiliyorum.
Kızlar ben yarın sabah yola çıkıyorum Allah izin verirse memlekete yolculuk var bi 10 gün ordayım
Çalışıyormusun canım oğlun nekadarlık 1çocukmu varCocuga annem bakiyor. Bi gun annemde bi gun kayinvalidemde hop bi gun misafirlikte.olmuyor ya zorlaniyorum.zaten oglum uyutmuyor.cok halsiz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?