4 Aylık kilo verme yarışması

Daha bugun adam akilli toparladim kendimi xok şükür canim 4 mart gunu 79.9 olacaaaammmmm
Toparlayacaksin tabi kaybettigin zaman yetmedi mi 2 ay oldu.hadi bizi sasirt biraz bu kadar takipcim olsa daha fazla gayret ederdim hepimiz bekliyoruz senden eksi gorecez diye. Oyle yok motivenizi bozmuyum olmazsa listeden silin milin yok öyle kendinden de kacabilecek misin bu hafta sana guveniyorum nedense tatlitambakcim.umarim.tatli yemiyorsundur.ben bir kere unutup dido cikolata yedim o kadar ama unutup

günaydın kızlar..eveett tartıldım 69.5 çıktım..boyum 1.63 ..sabah kalktığımda kahvaltı yapamıyorum hemen..1 havuç ve 2 yk nar yedim..sanırım crs gunlerıde tartılma gunlerı..

3 ayd8r diyetteyim 83 ten 70 e düştüm 13 kilo gitti
çok iyi tebrik ederim nasıl verdin :)

günaydın kızlar..eveett tartıldım 69.5 çıktım..boyum 1.63 ..sabah kalktığımda kahvaltı yapamıyorum hemen..1 havuç ve 2 yk nar yedim..sanırım crs gunlerıde tartılma gunlerı..
günaydin hosgeldin aramiza. Bugun kayit ediyorum.yarin kilo bilidirimi yaparsin.hedef kilon kac

Gunaydin kizlar
Kahvaltim

1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim kasar
3 ad zeytin
Maydonoz
2 fincan yesil cay
Serce parmagim kadar helva(
Kahvaltidan once greyfurt suyu icmistim
Yarim litre de tarcinli su
Simdi yine yesil cay ve su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…