Bu hafta 69 u görmek istiyorum artık yaa.Menun cok guzel canim super kilo verdin bu arada seni takipteyim
Belli belli masallah cok azimlisin canim hic duraksama yasamadan nerdeyse 30 kilo verdinBu hafta 69 u görmek istiyorum artık yaa.
Bide spora yüklendim çok dinç hissediyorum kendimi
güzel menü gerçekten tek eksik sporCanim ben bugunu atlattim ya bomba gibiim guzel bir gun gecirdim. Ve seni gecmeye karar verdim
sabah 6 da
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
marol az
havuç yarim
Oğlen 12 de 2 kucuk domates
1 haşlanmış yumurta
aksam 16.30
4 tavuk but haslama
salata
ayran
hedefimi 48 yaptım zaten başarabilirsem:) kendime topik açtım bugün orda da yazıyorum daha çok motive oldum bu sayede, sorumluluk almak bana yarıyo:)Bende toparlandm senin bu gidisle 40 lara kdr yolun var bebegim :) darisi basima insallah...
Evet tatlım 29 kilo oldu işte ilkokula giden bi çocuğu taşımışım yıllarcaBelli belli masallah cok azimlisin canim hic duraksama yasamadan nerdeyse 30 kilo verdin
ne kadar güzel vermişsin menülerini takip ediyodum da bu kadar verdiğini bilmiyodum:)Evet tatlım 29 kilo oldu işte ilkokula giden bi çocuğu taşımışım yıllarca
30 kilomu verdin canım?Bu hafta 69 u görmek istiyorum artık yaa.
Bide spora yüklendim çok dinç hissediyorum kendimi
Ben de seni takip ediyorum hikayemiz çok benzer aslında.ne kadar güzel vermişsin menülerini takip ediyodum da bu kadar verdiğini bilmiyodum:)
Evet tatlım 99 la başlamıştım işte eylül ayında. şimdi 70 im.30 kilomu verdin canım?
aa:))) aynı ben gibi. ben de şimdi işi abarttım 48 istiyorum hahaBen de seni takip ediyorum hikayemiz çok benzer aslında.
Benim de annem erkek arkadaşım he he yaparsın deyip geçtiler. Tabi 99 olduğumu bilmiyorlardı.
Sonra azimle hırsla başladım verdikçe daha da çok istedim ilk zamanlar 79 olsam diyordum sonra 69 dedim şimdi 62 istiyorum bakalım inşallah
Ay maşallah tatlım biraz bahsetsene...Evet tatlım 29 kilo oldu işte ilkokula giden bi çocuğu taşımışım yıllarca
Kate moss un bi lafı var hiç bir şeyin lezzeti zayıflığın verdiği hazzı veremez diye çok doğru dimiaa:))) aynı ben gibi. ben de şimdi işi abarttım 48 istiyorum haha
benim de 33 kilo oldu işte:)
Sağol tatlım sağlıkla sende verirsin inşaallah.Ay maşallah tatlım biraz bahsetsene...
Bu arada tebrik ederim canım
Ay inşallah canım maşallah sana ay bende yaza 42 beden olsam ay keşkeSağol tatlım sağlıkla sende verirsin inşaallah.
İşte 6 ay oldu canım. makarna pilav kızartma abur cubur türü şeyleri kestim. Tabi hiç yemedim değil sadece neyi ne ile yiyeceğimi öğrendim.Akşam en geç 5 te yiyorum sabah muhakkak kahvaltı yapıyorum.
Yumurta süt yoğurt bunları eksik etmiyorum.
Spor ilk zamanlar yapamıyordum kilodan dolayı. 3. aydan sonra başladım leslie yi kesinlikle tavsiye ederim.
Son olarak da 48 bedenden 40 bedene indim rabbime bin şükür diyorum
aynen öylee bağımlısı oluyo o eksileri görmenin insan:))Kate moss un bi lafı var hiç bir şeyin lezzeti zayıflığın verdiği hazzı veremez diye çok doğru dimi
Şimdi kaç bedensin tatlımAy inşallah canım maşallah sana ay bende yaza 42 beden olsam ay keşke
Valla tebrik ederim Başarının devamı gelsin inşallah canım
Ayne kadar güzel vermişsin menülerini takip ediyodum da bu kadar verdiğini bilmiyodum:)
Süpersn cnm bende bilmiyordm bu kdr kilo verdigini foto koysaydinda motive etseydn herkesleriEvet tatlım 99 la başlamıştım işte eylül ayında. şimdi 70 im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?