Anladim canim yoklugun cok belli oluyor daNEHIR34 sagol canim iyiyim . Bugun ev islerine yogunlastim. Cok yoruldum giremedim pek :)
Hosuma gittiAnladim canim yoklugun cok belli oluyor da
Bosver 55 yazalim :)) insallah basarirsin xanimınsallah simdlik 60 diyelim..devamı gelirsee 55 ınsallah:))
Nerede oturuyordun sen tatlım ?istesem yemezdim ,pencerenin önüne koysam 2 sn de kargalar alıp gider ama işime öyle geldibizim burda bol karga var da
sivas kangalNerede oturuyordun sen tatlım ?
Biraz toparladim canim. En azindan T tatlitambak a göre bu hafta daha iyi olabilecegime inaniyorumKırmııbalıkkaç sende durum nasıl toparlayanildinmi
hımm şimdi hatırladım canım ,madımak yemegını sormustum sana , senin genelde menülerin cok güzel oturduğun yorenınde etkısı vardır , genelde cok zevklisin , hep zevklisinsivas kangal
evet sensiz topik olmuyor tatlım . Gercekten bakHosuma gitti
Ben +dayım tatlım canım çok sıkkın ama pes etmek yokBiraz toparladim canim. En azindan T tatlitambak a göre bu hafta daha iyi olabilecegime inaniyorumen azindan 700 ama daha fazla olamsi icin bugun caba sarfedicem.sende durumlar nasil
Sagolasin canimm benimde gozlerim sizi ariyor hep yazsalarda biseyler okusak diyeevet sensiz topik olmuyor tatlım . Gercekten bak
Ben yerimde sayma problemine kalori sayma ile cozum buldum.:)) kalori sayma sitelerinden yiyecekleein kalorisine bakarakBen +dayım tatlım canım çok sıkkın ama pes etmek yok
Tabi böyle diye diye yerimde sayıyorum
Günaydın kızlar
Kahvaltı
Öncesi bi bardak Sütlü Nescafé
Bir simit
Biraz közlenmiş Patlıcan biber
Yarım bardak çay
Bosver 55 yazalim :)) insallah basarirsin xanim[/QUOT
ınsallah canımmm..
hımm şimdi hatırladım canım ,madımak yemegını sormustum sana , senin genelde menülerin cok güzel oturduğun yorenınde etkısı vardır , genelde cok zevklisin , hep zevklisin
Biraz toparladim canim. En azindan T tatlitambak a göre bu hafta daha iyi olabilecegime inaniyorumen azindan 700 ama daha fazla olamsi icin bugun caba sarfedicem.sende durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?