amasya tarihi bir yer sanırım,güzel mi?tarihi güzel yerleri gezmeyi çok severimcanım yakınız bende amasya
amasya tarihi bir yer sanırım,güzel mi?tarihi güzel yerleri gezmeyi çok severim
Yok canım tatlandırıcıyla içiyorumsutlu nescafeyi sekerli mi iciyosun canımm..nescafeyi 3 bır aradayı cokk sevıyorumm o bakımdan sordumm..acaba acaba dıyorumm ıcsem mi??
Amasya çok güzeldir, küçük ama keyifli...amasya tarihi bir yer sanırım,güzel mi?tarihi güzel yerleri gezmeyi çok severim
amasya güzel bende tokatlyimMevtül Amasyalı mısın canım ?
Bende Erbaa lıyım
Hiiihhhh ben senden geri kalmam geride birakirim.Ayyy oylemi:) kork benden yarin canimmmm hatta diger hafta da korkkkkkk
Tokat'ın neresindensin senamasya güzel bende tokatlyim
Bende bir paketin Yarisi ni iciyorumYok canım tatlandırıcıyla içiyorum
Bazen 3 ü 1 arada da içiyorum çok nadir o da
çok güzel vermişsin canım tebrik ederim3 ayd8r diyetteyim 83 ten 70 e düştüm 13 kilo gitti
kahvaltın çok güzel görünüyor,tabaktaki domates ve maydanozmu canımEki Görüntüle 1429460
Günaydın kizlaarr
hoşgeldin canım aramıza evet çarşamba tartı günümüz.günaydın kızlar..eveett tartıldım 69.5 çıktım..boyum 1.63 ..sabah kalktığımda kahvaltı yapamıyorum hemen..1 havuç ve 2 yk nar yedim..sanırım crs gunlerıde tartılma gunlerı..
of spor da çoşmuşsun helal sanaSelam kızzllaarrrrr...
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 yeşil biber, 1 domates.
Akşam tavuk ciğeri. Az önce yedim de akşam yemeğimi
Gelelim sporaaaaa...
30 dakika yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
50 sguat
15 dakika bacak kalça hareketi.
Aferin banaaaa
Ben normalde hiç sevmem sporu ama düzenli yapmaya başladığımdan beri durduramıyorum kendimiof spor da çoşmuşsun helal sana
ben de artık kalan her şeyi paşamın hayvan dostları için bahçeye koyduğu kaba döküyorum.istesem yemezdim ,pencerenin önüne koysam 2 sn de kargalar alıp gider ama işime öyle geldibizim burda bol karga var da
hoşgeldin canım aramıza evet çarşamba tartı günümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?