Aynen canim bende dolapta her kiloya göre kiyafet var 53 kilolara kadar bekliyorlar :) benim eşimde ben zayifladikça karsimda yag hibi.eriyecek eskiden öyleydi . Bu halime bana kizdiginda şişman diyoMukemmel can Alici bir konuya deginmissin kirmizibalik
1. Eskiden oldugu gibi 36 beden pantolon giymek istiyorum
Niye pantolon cunku dolabimda 2 yildir giyilmeyi bekleyen nice pantolonum var
2. Zayıf esimin yaninda ayni ayarda fit olmak icin
3. Bir de milletin vay be kiza bak cipcitir incecik oldu demesini duymak icin
Ozellikle benden en az 30 kilo fazla Olan ve sirf diyetteyim dedim diye bana durmadan akil veren arkadasi susturmak icin
Evet bu nedenlerden dolayı bu topikte siz guzel arkadaslarimla incecik olucam aha da burdan soz
inş hepimiz güzel kilolar veririz. Kilolarımız yakın olduğu için seni özellikle takip edicem :)kiloma yakın birini bu topikte görmekten sevindim.97 kiloyum bende.
Sağol canim hoşgeldin aramıza. Gercekten fena durumdasin daha hamilelik bile gecirmemişsin. Ben 65 le evlenip bir bucuk sene sonra hamile kaldim 105 le doguma girdim. Ve sonunda istikrarla 75 e indim hala iniyorum. Çok kararli olman lazim cevreni esini kendini sasirtmalisin. Bayan dedigin zarif olur şişmanken hić bişey olmuyor. Ben atlattim o en zor günleri sira sende başarmalisin . Kilosu çok olanlari listede daha çok takip edecem zayiflamanizi isterim gercekten fazla kilo berbat bisey . Hep beraber basaricaz. Sana ilk.tavsiyem 5 ten sonra yemek yeme ve günlük yediklerini buraya yaz bide canim hedef kilon kaç ilk 4 ay için
Slm kizlar
Iki gundur yatili misafirle ugrasiyorum
Neyse ki gitti let
Ve ben hic dikkat edemedim
Bugun yeniden devam
Sabah
Kepekli lavas arasina peynir Yesillik
Cay
Ogle 1 elma kahvaltiyi gec yaptim acikmadim
Aksama mantar sote yapicam
Kizimi uyutup egzersizlerimi yapicam
Bu arada Yeni gelen arkadaslar da hosgeldiniz 4 aylik surecimiz umarim guzel olur
Ederim canim. Bu ay sonu sinavlar var Ama bir sekilde sizleri takip etmeye calisiyorum.hepsini o kadar doğru söylemişsin ki inş bu sefer güzel kilolar veririm hiç bir şey yakışmıyor. günlük yediklerimi de yazamadım nette bi sıkıntı vardı. yarın başlıyorum direk bütün öğünlerimi yazıcam inş kontrol etmem daha rahat olur seninde dediğin gibi. takip etmene de çok sevinirim.
Ayy sende benim gibi zayiflarsam diye almissin bende fazla.degil ama sirf zayiflarsan giyerim diye aldigim bir kac parca şey var1.dolabımda bekleyen güzel kıyafetleri giyinebilmek(hiç giyilmemiş nasılsa zayıflarım diye aldığım)
2.özgüvenimin olması
3.hiç sıkılıp düşünmeden foto çekinmek.
Daha Okadar çoook sebeb varki aslındaama burada hepsinden kurtulacağıma eminim hadi kızlar birbirimize hep destek olalım
Merhaba:)
bu sabah kahvaltımı 12de yaptım
iki dilim peynir
6adet zeytin
domates
yeşil çay
bi yumurta
2 adet günkurusu arası ceviz
Arada bi sade kahve içtim sadece
Şimdi de akşam yemeğimi yedim
bi kase ezogelin corba
bi kase yogurt
Sade kahve ve yeşil çayla da günü bitiririm
Bu arada sabahta 20-30 dk kadar da pilates yaptım. :)
aksam yemegim
1 kasik mantar sote
Yarim porsiyon balik
Tere
Bol yagsiz salata
Aksam yemegimi de yedim
Simdi sade kahvemi icip gun kapaticam
Inşallah giyineceğiz onları ha ha ha başaracağızAyy sende benim gibi zayiflarsam diye almissin bende fazla.degil ama sirf zayiflarsan giyerim diye aldigim bir kac parca şey var
Çarşamba'yı iple çekiyorum tartılmıyorumda artık banada sürpriz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?