4 Aylık kilo verme yarışması

Bu sabah kahvalti geçikti.bir buçuk yufkadan peynirli börek
yarim haşlanmıe yumurta
3 su bardağı şekerli çay
.
bu saatten sonrada çay demlerim yaninda havuçlu kek yerim biraz. Birde fındık ve badem yerim birer avuç o kadar 4 bardak su içtim yatana kadar 5 bardak daha içerim.
çarşambaya da az kaldi bu hafta vucut direniyor yağ yakmamak için ama.pes yok

KIZLAAARR CANLANIN BİRAZ BU NE MİSKİNLİK MOTİVE ETMEYEN MOTİVE OLAMAZ

Herkes zayıflamanın avantajlarından 3 tane yazsın.
1. Boyum daha uzun görünecek
2. Kendime güvenim artacak
3. Şişko değil Dişi hissedeceğim

1. Kesinlikle kendime guvenim her giden kiloyla birlikte artiyor. 2. Kiyafetlerin bedeninden once modeline bakmak istiyorum. 3. Bosver kilo sana yakisiyor yuzun cok guzel zaten cumlesini bir daha duymak istemiyorum:)))

Mukemmel can Alici bir konuya deginmissin kirmizibalik

1. Eskiden oldugu gibi 36 beden pantolon giymek istiyorum
Niye pantolon cunku dolabimda 2 yildir giyilmeyi bekleyen nice pantolonum var

2. Zayıf esimin yaninda ayni ayarda fit olmak icin

3. Bir de milletin vay be kiza bak cipcitir incecik oldu demesini duymak icin
Ozellikle benden en az 30 kilo fazla Olan ve sirf diyetteyim dedim diye bana durmadan akil veren arkadasi susturmak icin

Evet bu nedenlerden dolayı bu topikte siz guzel arkadaslarimla incecik olucam aha da burdan soz

Aynen canim bende dolapta her kiloya göre kiyafet var 53 kilolara kadar bekliyorlar :) benim eşimde ben zayifladikça karsimda yag hibi.eriyecek eskiden öyleydi . Bu halime bana kizdiginda şişman diyo ben zayifladikca çok seviniyor inşallah canim birbirimizi takip ve takdir edeceğiz

hepsini o kadar doğru söylemişsin ki inş bu sefer güzel kilolar veririm hiç bir şey yakışmıyor. günlük yediklerimi de yazamadım nette bi sıkıntı vardı. yarın başlıyorum direk bütün öğünlerimi yazıcam inş kontrol etmem daha rahat olur seninde dediğin gibi. takip etmene de çok sevinirim.

1.dolabımda bekleyen güzel kıyafetleri giyinebilmek(hiç giyilmemiş nasılsa zayıflarım diye aldığım)
2.özgüvenimin olması
3.hiç sıkılıp düşünmeden foto çekinmek.
Daha Okadar çoook sebeb varki aslındaama burada hepsinden kurtulacağıma eminim hadi kızlar birbirimize hep destek olalım

Merhaba:)
bu sabah kahvaltımı 12de yaptım
iki dilim peynir
6adet zeytin
domates
yeşil çay
bi yumurta
2 adet günkurusu arası ceviz
Arada bi sade kahve içtim sadece
Şimdi de akşam yemeğimi yedim
bi kase ezogelin corba
bi kase yogurt
Sade kahve ve yeşil çayla da günü bitiririm
Bu arada sabahta 20-30 dk kadar da pilates yaptım. :)

ayyy ne kadar çok kilo almış bakışlarını görmemek için, istediğim elbiseleri özgürce alıp giyebilmek, fotoğraflarda nasıl daha zayıf çıkarım diye düşünmemek için, daha genç görünmek için, ve tabi ki dolabımda beni bekleyen giyemediğim kıyafetlerim için...

Akşam yemeği
1tabak kuru fasulye
1tane Turp
3kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek

aksam yemegim
1 kasik mantar sote
Yarim porsiyon balik
Tere
Bol yagsiz salata

Aksam yemegimi de yedim
Simdi sade kahvemi icip gun kapaticam

Ederim canim. Bu ay sonu sinavlar var Ama bir sekilde sizleri takip etmeye calisiyorum.

Ayy sende benim gibi zayiflarsam diye almissin bende fazla.degil ama sirf zayiflarsan giyerim diye aldigim bir kac parca şey var

aksam yemegim
1 kasik mantar sote
Yarim porsiyon balik
Tere
Bol yagsiz salata

Aksam yemegimi de yedim
Simdi sade kahvemi icip gun kapaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…