4 Aylık kilo verme yarışması

Az önce 2 fincan 5 li çayımı içtim
1 kare bitter çikolata eşliğinde

Kızlar hergün mutlaka bir kare bitter çikolata yiyorum
kakao oranı yüzde 80 olanından
bu sayede tatlı krizi pek yasamıyorum
normalde paket paket çikolata yiyen ben
1 kareyle köreltiyorum

benim haftasonum yoğun olduğu için biraz kaçırdım tatlıları yemekleri ama umuyorum ki kilomdan kayıp yaşamışımdır inşallah

Selam kızlar ben geldim,

Hafta sonu şu meşhur karabugdayı denedim ama kociş normal yemek yerken gözümde büyüdün resmen:)

Bir ara hafta içi tekrar denerim ama beni pek tok tutmadı sürekli bir yeme isteğim vardı dayandım tabi ama zor oldu.
Regl olmak üzereyim onunda etkisi büyük olabilir tabi.

Bende hafta sonu dolaptaki L ve XL kıyafetlerimi ayıkladım ve verdim.
Artık dolabım S ve M beden:)
Pantalonlar ise 38:):)

Gözüm ariyor seni. Çoğu yarismacida sessizden takip ediyor.

Gözüm ariyor seni. Çoğu yarismacida sessizden takip ediyor.

:):)

Hafta sonu pek uğrayamıyorum tatlım ama istersen gelirim.
Hafta içi çalıştığım için hafta sonu temizlik oğluş kociş derken pek telden giremiyorum.

Öyle sessiz takip etmek olur mu?
Düzenli paylaşım yapmayanlar listeden çıkar yanlızca kilo bildirimiyle olcak iş değil.
Burda lsitelere baktıkça hatalarımızı görcez örnek alcaz.

Zaten menüler aynı gün değil ertesi gün paylaşılmalı bence tarihiyle birlikte.
Arada kaçamak varsa akşam menüsü değiştiyse biliriz

grup cansizlasti ne etsem bilemedim.:) bende bir kismini atiyorum bir kisminida bi daha hamile kalirsan bol rahat giyerim diye sakliyrm

Ay ben ikinciyi düşünemiyorum şu anda ya o yüzden hiç bir şeyi tutmuyorum.
Nerdeyse 2 yıllık kıyafetlerim hamiş kalmadanda kilolu olduğum için artık zamanı gelmişti:)

Yine de kiyamiyorum canim silmeye. Ama iki hafta üst üste bildirim.yapmayani silcektim onu iptal ediyorum . Her hafta bildirim yapmyan silinir yazacam ilk sayfaya. Yo yoo gelme canim arada yaz yeter ne yapalim . Cocuk es ev ve iş yogunsun

Yine de kiyamiyorum canim silmeye. Ama iki hafta üst üste bildirim.yapmayani silcektim onu iptal ediyorum . Her hafta bildirim yapmyan silinir yazacam ilk sayfaya. Yo yoo gelme canim arada yaz yeter ne yapalim . Cocuk es ev ve iş yogunsun

Yok kız gelirim ne olcak:)

Aras'ı sallarken alırım elime telimi

Tamam canım bence daha mantıklı...

Zaten zamanla aktif olanlar belli olur herkesi takip etmek zor haklısın bildirim üzerinden gitmek en mantıklısı.

Bende işte 55 diye çırpınıyorum

Burdada 66 filandım yanlar filan baya varmış yaaa

İnsan baktıkça anlıyor kendini...

Bende evde tartılmadım çarşamba iş yerindeki tartıyla tartılcam merakla bekliyorum

60'a tekrar düşsem süper olcak 61 gözümü korkuttu

Eklentiler

• 20140911_095907.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 100
Canım sen benim durumumu biliyorsun
yoksa düzenli yazarım,inşallah sınavdan sonra daha iyi adapte olurum zayıflamaya ve buraya yazmaya

arkadaşlar ben menu yazamıyorum ama takıp ediyorum sizi bugün 1 saat koşu bandına cıktım beni ekleyin listenize sizi gördukce mutlu oluyorum inanın

Canım sen benim durumumu biliyorsun
yoksa düzenli yazarım,inşallah sınavdan sonra daha iyi adapte olurum zayıflamaya ve buraya yazmaya

arkadaşlar ben menu yazamıyorum ama takıp ediyorum sizi bugün 1 saat koşu bandına cıktım beni ekleyin listenize sizi gördukce mutlu oluyorum inanın

Yanlış anlaşılma olmasın canlarım forum sessiz kaldıkça motivasyon düştüğünden ne kadar aktif olursak o kadar iyi hepimiz için.

Zaten motivasyonu arttırmak için burda değil miyiz hepimiz

Hep birlikte incecik hatunlar olalım

Kızlar evde ne sporları yapıyorsunuz leslie dışında özellikle kalça bölgesini inceltmek için

Kahvaltı
1yumurta
2dilim beyaz peynir
3zeytin
1yemek kaşığı tahin pekmez
1dilim ekmek
Veeee yarım saat tempolu Yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…