- 29 Kasım 2011
- 1.203
- 663
- 198
hepsini üst üstemi yapıyorsun yoksa ara veriyormusunBen normalde hiç sevmem sporu ama düzenli yapmaya başladığımdan beri durduramıyorum kendimi
Mevtül Amasyalı mısın canım ?
Bende Erbaa lıyım
Selam kızzllaarrrrr...
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 yeşil biber, 1 domates.
Akşam tavuk ciğeri. Az önce yedim de akşam yemeğimi
Gelelim sporaaaaa...
30 dakika yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
50 sguat
15 dakika bacak kalça hareketi.
Aferin banaaaa
sguat ı sabah yapıyorum yürüyüş ve bacak hareketrleriini arka arkaya leslie yi genelde akşam. Yani ara ara yapıyorum canım.hepsini üst üstemi yapıyorsun yoksa ara veriyormusun
Saat 9 gibi acıkmaya başlıyorum tatlım da benim midem guruldayınca aç yatınca çok mutlu oluyorumcanım aksam yemegını bu saatte yıyosun yaaa gece acıkmıyomusunn??
Saat 9 gibi acıkmaya başlıyorum tatlım da benim midem guruldayınca aç yatınca çok mutlu oluyorum
amasya güzel bende tokatlyim
Domates maydanoz peynir ve zeytinyagi immm:)))kahvaltın çok güzel görünüyor,tabaktaki domates ve maydanozmu canım
Bak dene bir hafta sık dişini tatlım mükafatını fazlasıyla alacaksın:)))) canım ben açken uyuyamıyorumda..ne güzel iştee..vallahi bi hoşuma gıttı kı:)))
Hiiihhhh ben senden geri kalmam geride birakirim.
Yarina kadar ac kalirsam anca
Bak dene bir hafta sık dişini tatlım mükafatını fazlasıyla alacaksın
Yemek secimim kisitliydi en sagliklisi buydu:)
Tabiki herkesin kendine uygun yöntemi vardr canm kimi ara öğünle iyi kilo verir kimi iki öğün yiyerek benim gibi.bilmem fazla ac kalamıyorum mıgren var canıım bendee...daha az yemeye başladım bakalım hayırlısı.. bi yola girdik bakalımm..
Tabiki herkesin kendine uygun yöntemi vardr canm kimi ara öğünle iyi kilo verir kimi iki öğün yiyerek benim gibi.
Bende de var migren ağrıdan ağladığımı bilirim sana tavsiyem tatlı çikolatadan uzak dur bunlar migreni tetikliyor.
Bu arada kilon ve hedefin kaç tatlım seninbenimkisi tatiıya karsı degilde açlığa karsı canımm.doğru söylüyosun herkes kendi vücudunu tanır haklısın canımm
Bu arada kilon ve hedefin kaç tatlım senin
İnşallah tatlım.ben sizin aranıza buugun katıldımm..sabah tartıldım ve 69.5 hedefim önce 60 daha sonra 55 ınsallah ama..:))
Ayy inşallahCanim ben gayet ciddiyim artik donuş yok azmimle karsinizdayim. Ve coookkk umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?