- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Jilian yapiyodm bende bu ara hastalandm yapamadm faydasini görüyomusun cnmJillian yaptim 20 dk kizlar. Bir de yuruyus yaptım oglen bolbol
Vucut tipleri demisken bende Kum saati vucutluyum. 90-60-90a cok musait bi vucudum var ama popoyu bi türlü kucultemedim
1 aya zor canım hedefime ulaşamamTatlim sen o imada bulunanlari dikkate alma
Ayrica 1 aya kalmaz hedefinde olacaksin insallah
Bir de deryacim vucut tiplerinde bence elma daha avantajli
Basen ve Kalçasi genis olanlar ne yspsalarda tam bir incelme olmuyor ve pantolon fazla yakismiyor
Tabi istisnalar vardir ama ben öyle dusunuyorum
Senin ölçüler kaç canımJillian yaptim 20 dk kizlar. Bir de yuruyus yaptım oglen bolbol
Vucut tipleri demisken bende Kum saati vucutluyum. 90-60-90a cok musait bi vucudum var ama popoyu bi türlü kucultemedim
Hemen hemen 5 gundur yapiykrum canim biraz abarti mi olur bilmiyorum ama yanlarimi cikaran pantalonum cok rahat oldu bugun:)Jilian yapiyodm bende bu ara hastalandm yapamadm faydasini görüyomusun cnm
Olcmedim hic canim mezura yok:/Senin ölçüler kaç canım
Kas yaptigini falan duymustm ama dier yandan cok olumlu seylerde okudum yapilmali diimi sencedeHemen hemen 5 gundur yapiykrum canim biraz abarti mi olur bilmiyorum ama yanlarimi cikaran pantalonum cok rahat oldu bugun:)
Öyle sıkıldım ki tatlım yarın birlikte yapalım da bitsin şu çilemGecmise bakayım derken menumu unuttum
Aksam yemegim
1 tabak yogurtlu karnabahar
1 catal makarna
Sonrasinda 1 bardak sutlu kahve
Bugun ayrica Bolca Ev isi birazda yuruyus yaptim
Yarin Kizimi esime devredip carsi avm ne varsa alt ust edicem
Ayrica deryacim a protein gununde eslik ediciim
Simdi den menumu ayarlamam lazim ki surprizler yasamayayim
Canim benimde sanirim elma1 aya zor canım hedefime ulaşamam
20 nisanda 55 olurum heralde
Ne bileyim tatlım armut vücut daha kadınsı geliyor
Senin vücut tipin ne
Canim tek tip beslenme biraz zor oluyorÖyle sıkıldım ki tatlım yarın birlikte yapalım da bitsin şu çilem
Bugün benimde aklıma geldi tatlım olur yapalım bana herşey uyarCanim tek tip beslenme biraz zor oluyor
Ama yarin birlikte yapinca gazlariz birbirimizi
Mavimi de olacak pazartesi tartida moral bulalim az
Bir de ne dusundum
Her pazar yapsak mi protein
Seyma da tamam derse yaparizBugün benimde aklıma geldi tatlım olur yapalım bana herşey uyar
senin icin simdi ölcüp yazacam. Gogsu gogus ucunun hemen altindan beli en ince yerinden olcecem demiÇok merak ediyorum hepinizin vücut ölçülerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?