4 Aylık kilo verme yarışması

Kız biraz fazlamı olmuş ne
:)))) canım napımm..valla yıyorum..az yıyorum ama hersey yıyorumm..suan aılemle yasıyorum kendı evıme gectıgımde ınan daha dıkkat ederım..kalabalıkla yenıyoo ama..bırde ben hersey yıyorum az ama..:))ılerde bı tane yasakladıklarımdan 1 tane bısı yesem daha fazla donuşu olur dıye düşünüyorum..bıda canım benım hayat o kadar kısa kı yaslanınca zaten yıyemıcezz hastalıktı kolestroldu tansıyondu vs vs..:)))kendı evımde fazla hamurısı yıyemıyorum mısafırden mısafıre ayda yılda bı yanı..2 haftaya kadar ınsallah kendı evıme geccem..ınsallah daha dıkkatlı olurumm..yemeklerı kendım hazırlıcam ıcınn..

Tamam o zaman görmemezlikten geliyorum

Yok canım doğumdan sonra 6 ay giymiştim karnım sarkmasın toparlansın diye işe yaradı çok şükür
24 kilo almama rağmen yine iyiyim 88 kilo ile doğuma gittim canım
Bu vücut neler Görmüş be!
Cnm ben 104 kiloyla doguma gittim sezeryan oldm korsede giydm yararli oldu 84 kilo olmama ragmen göbekli bi hatun sayilmam orantiliyim yani

eveett becerıklıı..gelseydın keskee:)))1 günden bısı olmaz canım:))
:)) bir gunden bisey olmaz diye diye bu hale geldik o bir gunler hic bitmiyor cennete gidersek insallah orda her istedigimizi yeriz
Cnm ben 104 kiloyla doguma gittim sezeryan oldm korsede giydm yararli oldu 84 kilo olmama ragmen göbekli bi hatun sayilmam orantiliyim yani
bende hatrlarsn belki 105 le doguma girmistim 15 ay once. Senin ne.kadar zaman oldu canim

Ay armut vücuda da bayılıyorum
38 giyiyorum canım
Tatlim sen o imada bulunanlari dikkate alma
Ayrica 1 aya kalmaz hedefinde olacaksin insallah
Bir de deryacim vucut tiplerinde bence elma daha avantajli
Basen ve Kalçasi genis olanlar ne yspsalarda tam bir incelme olmuyor ve pantolon fazla yakismiyor
Tabi istisnalar vardir ama ben öyle dusunuyorum

Jillian yaptim 20 dk kizlar. Bir de yuruyus yaptım oglen bolbol
Vucut tipleri demisken bende Kum saati vucutluyum. 90-60-90a cok musait bi vucudum var ama popoyu bi türlü kucultemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…