- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
:)))) canım napımm..valla yıyorum..az yıyorum ama hersey yıyorumm..suan aılemle yasıyorum kendı evıme gectıgımde ınan daha dıkkat ederım..kalabalıkla yenıyoo ama..bırde ben hersey yıyorum az ama..:))ılerde bı tane yasakladıklarımdan 1 tane bısı yesem daha fazla donuşu olur dıye düşünüyorum..bıda canım benım hayat o kadar kısa kı yaslanınca zaten yıyemıcezz hastalıktı kolestroldu tansıyondu vs vs..:)))kendı evımde fazla hamurısı yıyemıyorum mısafırden mısafıre ayda yılda bı yanı..2 haftaya kadar ınsallah kendı evıme geccem..ınsallah daha dıkkatlı olurumm..yemeklerı kendım hazırlıcam ıcınn..Kız biraz fazlamı olmuş ne
Allah kabul etsinKizalr buun oruçtum
iftar
3 tavuk pirzola
cacik
Yemekten sonra 4 tane gun kurusu kayisi
simdi
yesilcay ve hurma
arkadasin ne güzel seyler yapmis keşke benide çağırsaydınarkadaşıma gıttım bu kadar..
ogleden sonra:2 servıs kasıgı meksıka salatası
1 kucuk parça su boregı
3 sarma
1 dılım tıremısu
aksam:meyve cay kahve ıcerim..
Tamam o zaman görmemezlikten geliyorum:)))) canım napımm..valla yıyorum..az yıyorum ama hersey yıyorumm..suan aılemle yasıyorum kendı evıme gectıgımde ınan daha dıkkat ederım..kalabalıkla yenıyoo ama..bırde ben hersey yıyorum az ama..:))ılerde bı tane yasakladıklarımdan 1 tane bısı yesem daha fazla donuşu olur dıye düşünüyorum..bıda canım benım hayat o kadar kısa kı yaslanınca zaten yıyemıcezz hastalıktı kolestroldu tansıyondu vs vs..:)))kendı evımde fazla hamurısı yıyemıyorum mısafırden mısafıre ayda yılda bı yanı..2 haftaya kadar ınsallah kendı evıme geccem..ınsallah daha dıkkatlı olurumm..yemeklerı kendım hazırlıcam ıcınn..
Tamam o zaman görmemezlikten geliyorum
eveett becerıklıı..gelseydın keskee:)))1 günden bısı olmaz canım:))arkadasin ne güzel seyler yapmis keşke benide çağırsaydın
Cnm ben 104 kiloyla doguma gittim sezeryan oldm korsede giydm yararli oldu 84 kilo olmama ragmen göbekli bi hatun sayilmam orantiliyim yaniYok canım doğumdan sonra 6 ay giymiştim karnım sarkmasın toparlansın diye işe yaradı çok şükür
24 kilo almama rağmen yine iyiyim 88 kilo ile doğuma gittim canım
Bu vücut neler Görmüş be!
Beyaz cayin yararini görüyrsn diimi cnm bende almayi planliyorm. Caylarla da hic aram yoktur ama napim sifa niyetine icicem artkŞimdi beyaz Çayımıda içtim
:)) bir gunden bisey olmaz diye diye bu hale geldikeveett becerıklıı..gelseydın keskee:)))1 günden bısı olmaz canım:))
bende hatrlarsn belki 105 le doguma girmistim 15 ay once. Senin ne.kadar zaman oldu canimCnm ben 104 kiloyla doguma gittim sezeryan oldm korsede giydm yararli oldu 84 kilo olmama ragmen göbekli bi hatun sayilmam orantiliyim yani
12 ay oldu:)) bir gunden bisey olmaz diye diye bu hale geldiko bir gunler hic bitmiyor cennete gidersek insallah orda her istedigimizi yeriz
bende hatrlarsn belki 105 le doguma girmistim 15 ay once. Senin ne.kadar zaman oldu canim
Beyaz cayin yararini görüyrsn diimi cnm bende almayi planliyorm. Caylarla da hic aram yoktur ama napim sifa niyetine icicem artk
Yesil cay var evde etkileri ayni mi acaba?evet canım ödemi atıyor vücuttan
Hemen hemen Aynı etkiye sahipler zatenYesil cay var evde etkileri ayni mi acaba?
Bi ara bolca icerdim ama artk icmiyorm tekrar baslamakta yarar varHemen hemen Aynı etkiye sahipler zaten
Tatlim sen o imada bulunanlari dikkate almaAy armut vücuda da bayılıyorum
38 giyiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?