4 Aylık kilo verme yarışması

bende aksama anca bitiriyorum bazen bitmiyor dinlene dinlene yapiyorum cok yoruyor ev isi beni
ev ısını ben ya sabah erkenden yaparım yada gece yaparım..gunumu oldurmek ıstemıyorumm..kendı evım ıcın geçerli ama..annemlerde kalabalığız sureklı temızlıkk..saat farketmıyoo

Göğüs ve Göbek deliği arası en ince yerden mi ölçtün
Bende elmayım ama Göğüs bel ölçüler Arasında nerdeyse 20 cm var

Kizlar talep varsa ölcülerinizin tablosunuda yapalim. her ay ölçüm yapılır.
mezura alırsam bana da uygun canım:)
Günaydın :) Afiyet olsun :)
teşekkürleerr

Afiyet olsun canım senin menüler bi harika
teşekkür ederim canım:)

Protein diyeti yapıyorum bugün 3. Günüm
Kilom durduğu için şok yapim dedim ama
protein diyeti yüzünden olabilir canım hazımsızlık falan da var mı?

gogusun tam ust kısmından olctugumde gogus :98 geldi anlamadımm vallahı bu ısten bısı

Valla kendi adıma ben çok isterim tatlım bazen kilo veremesek bile sporla inceldiğimiz oluyor böyle dönemlerde motivasyonumuzda düşmüş olmaz hem.
Evet canim motiveye faydali olacagina inaniyorum :)))
Bencede olabilir..ama bende mezura yok neyle ölcuyosunuz siz
Insaat metreside olur yoksa yada bir gane mazura al canim
Bende katılmak istiyorum.
Kilo:69.7
Boy:1.63
Şimdi katılabiliyor muyum acaba?
Hos geldin aramiza:))
Ben hemen belli ettim galiba istekli olduğumu bu anı bekliyormuş gibi
bende bunu istiyorum

yok canım nerdeeeee daha kitaplarımı bile alamadım,haftasonları pek giremiyorum demiştim ya
hafta sonu olduğunu unutuyorum her günüm birbirine benziyorda

Göğüs:90
Bel:88
Basen:105
hedef kilo kac canm

Ne kadar istekli Olduğum bellidir heralde
Yarın sabah aç karnına Ölçü Alıp yazayım tatlım
belli en cok sen istiyorsun zaten yok yok bende istiyorum herkeste istiyor

akşamki menümü ayarladım ooh misss, karnıbaharla kırmızı biberi haşlayıp zencefilli zerdeçallı yoğurtla yicemm, bide bir kase çorba

ev ısını ben ya sabah erkenden yaparım yada gece yaparım..gunumu oldurmek ıstemıyorumm..kendı evım ıcın geçerli ama..annemlerde kalabalığız sureklı temızlıkk..saat farketmıyoo
Sana katiliyorum. Kesinlikle sabah yapılmali . Gece is yapmak.iyi degil diyorlar gece uyku vakti istirahat vakti. Zaten erken yapinca isi insan pozitif olur gun boyu. Ben cok yoruluyorum kizim evi cok dagitiyor cok tuy toz oluyor bide elim hizli degil ama sagol artik hayat kalitem adina islermi erken yapacam zaten zayifladikca da gücüm artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…