- 29 Kasım 2011
- 1.203
- 663
- 198
gecmıs osun canım..neden acaba??Bugün kötüyüm kızlar
Halsizlik bulantı ayağa kaldırmıyor beni
Şuan zor yazıyorum Yürümekte dahi zorlanıyorum
Protein diyeti yapıyorum bugün 3. GünümGeçmiş olsunDiyetten dolayı mı? Yoksa başka bir hastalığın mı var?
ev ısını ben ya sabah erkenden yaparım yada gece yaparım..gunumu oldurmek ıstemıyorumm..kendı evım ıcın geçerli ama..annemlerde kalabalığız sureklı temızlıkk..saat farketmıyoobende aksama anca bitiriyorum bazen bitmiyor dinlene dinlene yapiyorum cok yoruyor ev isi beni
Göğüs ve Göbek deliği arası en ince yerden mi ölçtüngünaydın kızlar sabah kalktım eksılerdeyım cookk sukur yıne..olculerım..
gogus:84
bel:84
kalça:106
belimle göğsüm aynı..acaba hata mı yapıyorum dedim ama yapmadımda..en ınce yerınden olctum..tıpım elma ondan mı acaba ??
en ınce yerden olctum canımm..pekı göğüste mı hata yaptım acaba...gogusu nerden olctun??Göğüs ve Göbek deliği arası en ince yerden mi ölçtün
Bende elmayım ama Göğüs bel ölçüler Arasında nerdeyse 20 cm var
mezura alırsam bana da uygun canım:)Kizlar talep varsa ölcülerinizin tablosunuda yapalim. her ay ölçüm yapılır.
teşekkürleerrGünaydın :) Afiyet olsun :)
teşekkür ederim canım:)Afiyet olsun canım senin menüler bi harika
protein diyeti yüzünden olabilir canım hazımsızlık falan da var mı?Protein diyeti yapıyorum bugün 3. Günüm
Kilom durduğu için şok yapim dedim ama
çook daha güzel :)))) tahmin etmek zor değildicanım sonunda değiştirdim..artıkk kımse anlamıcakk..happyangel01 nasıl??sende cokk fenasın ama :))))nasıl buldun hemennn:)))
Evet canim motiveye faydali olacagina inaniyorum :)))Valla kendi adıma ben çok isterim tatlım bazen kilo veremesek bile sporla inceldiğimiz oluyor böyle dönemlerde motivasyonumuzda düşmüş olmaz hem.
Insaat metreside olur yoksa yada bir gane mazura al canimBencede olabilir..ama bende mezura yok neyle ölcuyosunuz siz
Hos geldin aramiza:))Bende katılmak istiyorum.
Kilo:69.7
Boy:1.63
Şimdi katılabiliyor muyum acaba?
bende bunu istiyorumBen hemen belli ettim galiba istekli olduğumu bu anı bekliyormuş gibi
çook daha güzel :)))) tahmin etmek zor değildibide ben bir isim bulursam degisicem
ısmımı:))Ay ben neyi kacirdim. Neyi tahmin edip buldun ama merakkkkkkkk
ısmımı:))
hafta sonu olduğunu unutuyorum her günüm birbirine benziyordayok canım nerdeeeee daha kitaplarımı bile alamadım,haftasonları pek giremiyorum demiştim ya
hedef kilo kac canmGöğüs:90
Bel:88
Basen:105
belli en cok sen istiyorsun zatenNe kadar istekli Olduğum bellidir heralde
Yarın sabah aç karnına Ölçü Alıp yazayım tatlım
hafta sonu olduğunu unutuyorum her günüm birbirine benziyorda
hedef kilo kac canm
belli en cok sen istiyorsun zatenyok yok bende istiyorum herkeste istiyor
Senin şok diyete ihtiyacın yok sabirsizlanma canim zaten zayifsin. Yoksa hedefe hemen ulasip aramizdan ayrilmayami calisiyorsunProtein diyeti yapıyorum bugün 3. Günüm
Kilom durduğu için şok yapim dedim ama
bencedeSenin şok diyete ihtiyacın yok sabirsizlanma canim zaten zayifsin. Yoksa hedefe hemen ulasip aramizdan ayrilmayami calisiyorsun
Sana katiliyorum. Kesinlikle sabah yapılmali . Gece is yapmak.iyi degil diyorlar gece uyku vakti istirahat vakti. Zaten erken yapinca isi insan pozitif olur gun boyu. Ben cok yoruluyorum kizim evi cok dagitiyor cok tuy toz oluyor bide elim hizli degil ama sagol artik hayat kalitem adina islermi erken yapacam zaten zayifladikca da gücüm artarev ısını ben ya sabah erkenden yaparım yada gece yaparım..gunumu oldurmek ıstemıyorumm..kendı evım ıcın geçerli ama..annemlerde kalabalığız sureklı temızlıkk..saat farketmıyoo
tamam canimmezura alırsam bana da uygun canım:)
mevtul vardiya onun adini tahmin etmistimde :))Ay ben neyi kacirdim. Neyi tahmin edip buldun ama merakkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?