- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Sana katiliyorum. Kesinlikle sabah yapılmali . Gece is yapmak.iyi degil diyorlar gece uyku vakti istirahat vakti. Zaten erken yapinca isi insan pozitif olur gun boyu. Ben cok yoruluyorum kizim evi cok dagitiyor cok tuy toz oluyor bide elim hizli degil ama sagol artik hayat kalitem adina islermi erken yapacam zaten zayifladikca da gücüm artar
Göğüs ucunun tam altından öleceksin canımgogusun tam ust kısmından olctugumde gogus :98 geldi anlamadımm vallahı bu ısten bısı
tamam canim
mevtul vardiya onun adini tahmin etmistimde :))
Hayır hayır ölmeeeee ölçeceksin olacaktı oGöğüs ucunun tam altından öleceksin canım
Şimdi oldu tatlımgogus:95
:))))takılma bosver anladım zaten canımHayır hayır ölmeeeee ölçeceksin olacaktı o
Kızlar 2 günde 1.200 kg vermişim
Bir aydır yapamadığımı protein diyeti 2 günde yaptı
58.2 kg dım bu sabah
Halsizliğim de geçti şimdi gayet iyiyim
Ama sen normal yemene rağmen 58.2 sin ben bildiğin aç geziyorum o Yüzden Ciddeye almıyorumaa aynıyız:) bende bu sabah 58.2 çıktım:)
Bende cikicam bugunNamazımı kıldım yürüyüşüme çıkıyoruuummmm...
Ben kucuk kucuk bedenler alip kenara atiyordum zayifladikca olanlari giyiyorum.taa 100 lerden sonra epey camasir attim buyuk geldigi icin. Sütyenler hariçKızlar iç çamaşırı bedenim 85 ti hepsini yenilicem sanırım emanet duruyorlar çok mutluyum ya
Çık çık ben doğudayım hava mükemmel ya..Bende cikicam bugun
Bende dogudayim ama vazgectim.aksam. simle gezecekmisiz.en iyisi is yapayim :)Çık çık ben doğudayım hava mükemmel ya..
bir kaç gün de haşlama sebzeler yada sebze yemekleri ye canım sabitle kilonuAma sen normal yemene rağmen 58.2 sin ben bildiğin aç geziyorum o Yüzden Ciddeye almıyorum
hergun mu yapıyosun temızlıkBende dogudayim ama vazgectim.aksam. simle gezecekmisiz.en iyisi is yapayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?