Evet canım kesinlikle öyle hiç bi şey yürüyüşün yerini tutmuyor bel kol kalça bacak hepsi çalışıyor.Anladım :/ Squattan bu kaygılarım yüzünden korkuyorum. Sanırım en iyisi yürüyüş
canım neden bilmem bugün bozacağını hissetmiştim 3 gün fazla geliyo çünkü her zaman, en başta da söylemiştimSlm kızlar protein günümü mahvettim galiba
150 ml kakaolu süt
Avuç içi kadar haşlanmış yarım tavuk Göğüs
Veeeeee bi kaç Parça lahana ve iki salatalık turşusu
Tatlim yarin gelsin 57 ler ins.Kızlar 2 günde 1.200 kg vermişim
Bir aydır yapamadığımı protein diyeti 2 günde yaptı
58.2 kg dım bu sabah
Halsizliğim de geçti şimdi gayet iyiyim
Canım zamanında 4 günde yaptığım oldu bu kadar zorlanmamıştımcanım neden bilmem bugün bozacağını hissetmiştim 3 gün fazla geliyo çünkü her zaman, en başta da söylemiştim
o yüzden moral bozma
Canim sut ve tavukta problem yok onlarda proteinSlm kızlar protein günümü mahvettim galiba
150 ml kakaolu süt
Avuç içi kadar haşlanmış yarım tavuk Göğüs
Veeeeee bi kaç Parça lahana ve iki salatalık turşusu
uzun süredir dikkat ettiğin içindir belki de, bi kaçamak haftasından çıksaydın böyle olmazdıCanım zamanında 4 günde yaptığım oldu bu kadar zorlanmamıştım
Yediğimi görsen çok çok azdı çocuk bile doymazdı onunlaCanim sut ve tavukta problem yok onlarda protein
Yursu ve lahana da tadimlikmis bir seycik olmaz o kadardan
Evet doğru düşünüyorsunuzun süredir dikkat ettiğin içindir belki de, bi kaçamak haftasından çıksaydın böyle olmazdı
Tatlim bu yemegim tarifini istiyorumSelam kızlar:)Eki Görüntüle 1436878
Yediğimi görsen çok çok azdı çocuk bile doymazdı onunla[/QUOTE
cook endıselenıyorum senın ıcınn canım benımm..kus kadar yıyosunn..daha fazlası dönmez ınsallah..
Canim mantigim yeme diyorKızlar bi tane mercimek Köftesi yiyeyim mi
Kahvaltıya saklıyorum o zamanCanim mantigim yeme diyor
Ama duygularim bosver nolcak bi taneden diyor zaten 3 gundur harap oldun
Ben de bilemedim simdi
yazdığımda gelmemıs canımm..dıyorum kı senın ıcın endıselenıyorumm..kus kadar yıyosunn..ınsallah ılerde kucuk kaçamaklardan kılo almazsınnYediğimi görsen çok çok azdı çocuk bile doymazdı onunla
ye canım mercimek çorbası gibi düşünKızlar bi tane mercimek Köftesi yiyeyim mi
teşekkür ederim:))Tatlim bu yemegim tarifini istiyorum
Enfes gorunuyor
Sen bilirsin canimKahvaltıya saklıyorum o zaman
Harikaymis vallaye canım mercimek çorbası gibi düşün
teşekkür ederim:))
karnabahar ve kırmızı biberi haşladım canım kırmızı biberi jülyen usulü doğrayarak, çok fazla öldürmedim ama kolay bölündüğü an kapattım altını.
üzerindeki yoğurdu ayrı bi yerde içine zerdeçal, zencefil, pulbiber, nane, zeytinyağı ve birazcık su koyarak karıştırdım. bi mantı üzerine dökercesine döktüm yoğurdu haşlanmış sebzelerin üzerine.
bu da bizim sağlıklı mantımız olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?