Allah kabul etsin canımben de buralar dayım okumam gereken 200 tane salatı tefriciye duası var,ufaklık uyumuşken okuyayım inşallah bitiririm.
Allah kabul etsin canımben de buralar dayım okumam gereken 200 tane salatı tefriciye duası var,ufaklık uyumuşken okuyayım inşallah bitiririm.
Desteğin için teşekkür ederim canım inşallah toparlancam bunu en çok kendim için istiyorumSlm hanımlar
Yarın hepimiz için güzel bigün olsun inşallah
Hadi nazcım sende toparlan artık bak tatlıtambak çok güzel toparladı kendini sende yapabilirsin
Akbulutj canım menü çok fazla olmamış olur arada önemli olan sık Olmasın bende zaman zaman çok bocaladım
sagol canim tarifi aldim.sayfa resmini cektim. istahimin acik oldugu zaman denicem cok saglikli gorunuyor. bu ara regl olcam bi tuhaflastim benim kizimda 15 aylik Allah bagislasin kizini :*sabah ve akşam olarak içiliyor
bende emziriyorum cnım hatta benim kızım daha 11 aylık süte hiç zararı yok içmeye çalış hem sağlıklı hem tok tutucu iştah yok demek süt te yok demek bunu unutmaiç ki en azından sütünde eksilem olmasın
yarin bildirim yap yeni ay basliyor :)Kilo bildirimini hafta sonu sanıyordum benYarınla ilgili değil bu 3 günlük yaptığım bir diyet yeni katıldım ben aranıza
Tamam tatlim sen zaten eksi goruyorsun kendini bunaltmana gerek yok dedigin gibi zaten ipler senin elinde :)kızlarrr vallahı kahvaltıya arkadaşa gıttım..maşallah yemedıgım kalmadı..oyle boylee yemedımm..neyse ben zaten 2 hafta boyunca kendıme zaman tanımıştım..kaldı bı haftam ınsallah..ama olsun halaa eksılerde olmak cok hoss.dıkkat etseydim ılk haftalar cook kılo verılıo ama napımmm??oylede böylede eksılerdeyımm..adet olmama rağmen..cook kasmayada gerek yook zaten..sbedenn yarın mısafırımız gelıyoo..sabah tartılırım ama sıteye gıremem ..gırdıgım andada yazarım zaten..
Birkac gün icinde 9lu rakamlari görücksn bravo cnmGünaydın kizlar, işe gitmeden kilo bildirimimi yapayim 100.3
Birkac gün icinde 9lu rakamlari görücksn bravo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?