4 Aylık kilo verme yarışması

Slm hanımlar
Yarın hepimiz için güzel bigün olsun inşallah
Hadi nazcım sende toparlan artık bak tatlıtambak çok güzel toparladı kendini sende yapabilirsin
Akbulutj canım menü çok fazla olmamış olur arada önemli olan sık Olmasın bende zaman zaman çok bocaladım

Desteğin için teşekkür ederim canım inşallah toparlancam bunu en çok kendim için istiyorum

kızlarrr vallahı kahvaltıya arkadaşa gıttım..maşallah yemedıgım kalmadı..oyle boylee yemedımm..neyse ben zaten 2 hafta boyunca kendıme zaman tanımıştım..kaldı bı haftam ınsallah..ama olsun halaa eksılerde olmak cok hoss.dıkkat etseydim ılk haftalar cook kılo verılıo ama napımmm??oylede böylede eksılerdeyımm..adet olmama rağmen..cook kasmayada gerek yook zaten..sbedenn yarın mısafırımız gelıyoo..sabah tartılırım ama sıteye gıremem ..gırdıgım andada yazarım zaten..

sagol canim tarifi aldim.sayfa resmini cektim. istahimin acik oldugu zaman denicem cok saglikli gorunuyor. bu ara regl olcam bi tuhaflastim benim kizimda 15 aylik Allah bagislasin kizini :*

Tamam tatlim sen zaten eksi goruyorsun kendini bunaltmana gerek yok dedigin gibi zaten ipler senin elinde :)

Selam.kizlar
Aksam.menusu :
Yarim kase corba
5 kasik.pazi.yemegi
Yogurt
Salata
1 dilim.tam bugday ekmegi

Simdide 1 tane elma yedim saat cok gec biliyorum ama eneejim.dustu yine.bugun o.yuzden.yemek.zorunda kaldim.niye boyle oluyo anlamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…