4 Aylık kilo verme yarışması

Slm kızlar akşam yemeğimi yedim biraz önce
Yarım tatlı kaşığı Muhallebi
Bi Çatal pasta
Küçük parmağım kadar pırasa dolması bi tane
1.5 kepçe yoğurt Çorbası
Bol bol yeşillik salatası yağsız
10 adet siyah zeytin

Kızlar kendinize ödül olarak ne veriyorsunuz? Haftasonu kilo bildiriminden sonra kendime ödül vermek istiyorum da

Kızlar kendinize ödül olarak ne veriyorsunuz? Haftasonu kilo bildiriminden sonra kendime ödül vermek istiyorum da
Bence ilk haftadan ödül verme canım kilo sabitleşsin ben ödül verecem derken baya bi bozdumda

O zaman ilk hedefime ulaştıktan sonra bir ödülüm olsun. Ne önerirsin?
Tek bir öğünde en çok ne yemeyi özlediysen onu yiyebilirsin
Bende ilk diyete 63.5-64 arası başladım
60 olunca burger menü yerim dedim
60 ı görünce en iyisi hiç ödül vermeyim dedm devam ettim 58 kiloyum şuan 55 olana kadar yola devam

Azminize bayıldımm Ne diyeyim sevdiğim şeyleri yemek şu an iyi çözüm değil sanırım. Hedef kiloma gelince tatlı türü yemeyi planlıyorum

Azminize bayıldımm Ne diyeyim sevdiğim şeyleri yemek şu an iyi çözüm değil sanırım. Hedef kiloma gelince tatlı türü yemeyi planlıyorum
Teşekkür ederim canım
Kasma bu kadar kendini tatlı bişey istiyorsan kahvaltına küçük bişey ekleyebilirsin hergün olmadığı zaman hiç bişeycik olmaz

Kızlar yarın tartı günü olmasına rağmen yine kaçamak li bir gün oldu yazıyorum en ince sine kadar atla yok
sabah iyi başladım oysa
1 dl tt ekmek
1 kk peynir
1 tk bal domates salatalik
Ara yok açılmadı m çünkü
öğle
1 kk mısır ekmegi
4 yk yoğurtlu pazı kavurma
1 minnak kabak tatlısi
ara
4 yk yoğurtlu ıspanak
akşam 18 gibi yedim
4 yk tavuklu pilav hata 1
yarın kase supangle hata 2
Ne yapim evdekilere pişirdigim şeyler var
Onlarda benimle sürekli diyet yiyezler ya ama suç bende hepsinin tadına bakadan duramıyorum ya

bence aşırı değil sadece supangle olmasaydı iyi olurdu ama ginede abartılı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…