Canim benim bütün gün sadece bunları yedin çok az sonra iştah patlamasi yaşamayasin gerçi yarın için iyi olmuş moral olur ama bilemedim yaKahvalti
1 elma
Ögle
Et mantar sote
Elma
Aksam
Kücük bir kase patetes salatasi
1 tabak yogurtlu karnibahar haslama
Midem kücüldü sanirim cok doydum gibi geliyor bana aralarda kahvede iciyorm onunda etkisi olabilirCanim benim bütün gün sadece bunları yedin çok az sonra iştah patlamasi yaşamayasin gerçi yarın için iyi olmuş moral olur ama bilemedim ya
A iyi ozaman bende bilerek çok az yedin sandım keşke bende o kadar az şeyle doysamMidem kücüldü sanirim cok doydum gibi geliyor bana aralarda kahvede iciyorm onunda etkisi olabilir
Bende sasiriyorm kendime bu kdr beklemiyordmA iyi ozaman bende bilerek çok az yedin sandım keşke bende o kadar az şeyle doysam
Ay maşallah canımBende sasiriyorm kendime bu kdr beklemiyordmisyerimdeki arkadaslarimda zayifladigimi söylüyolar diyete cok oryanteyim anlayacagin
Bende ettm cnm yarn ögrenicz ins:)Ay maşallah canım
Kilonu merak ettim şimdi
Yanlız pek sağlıklı bir menü değil sanırım yarına odaklı idi daha sonraki günler dengeyi kurarasin07.00
-1 bardak süt
-4 kaşık yulaf ezmesi
-1 bardak yeşil çay
09.00
-1 elma
11.00
-1 elma
12.30
-yeşil çay
14.00
-1 elma
16.00
-1 elma
18.00
-1 elma
20.00
-yeşil çay
ve 10 bardak su tükettim
Yanlız pek sağlıklı bir menü değil sanırım yarına odaklı idi daha sonraki günler dengeyi kurarasin
Elma diyeti uyguluyorum. Bugün 3. günümdü. 2 hafta sonunda sağlıklı bir diyet düşünüyorum :/
Menün çok güzel canım yarın bakalım kaç çıkacanSabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
2 salatalık
ara
bir bardak tarçınlı süt
öğlen
Tam buğday ekmegine tost
1 bardak ayran
ara
yeşilçay + 2 adet gün kurusu kayısı
ara
1 bardak ayran
yarim kivi
2 dilim portakal
(Kocamin israri ile meyve yedim)
Aksam
közlenmiş patlıcan salatası
ayran
ara
sade turk kahvesi + 3 findik ici+3 ceviz içi
ara
yeşilçay olacak
N çok acıktım bir büyük bardak ayran içiyorum canım çekti en masum budur insKızlar nerelerdesiniz
Cnm burdayim emeklerini bosa harcama aksam yemeklerine biraz dikkat etsen eksilere düsersin zatenKızlar nerelerdesiniz
Bencede yogurttan masum ne olabilirki :)Su
N çok acıktım bir büyük bardak ayran içiyorum canım çekti en masum budur ins
En iyisini yapmışsın afiyet ılsun canımSu
N çok acıktım bir büyük bardak ayran içiyorum canım çekti en masum budur ins
Evet tatlım artık bi dur demek lazımCnm burdayim emeklerini bosa harcama aksam yemeklerine biraz dikkat etsen eksilere düsersin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?