Doğru diyorsun canım ama ben 5-6 kilo diyeyim bu ay için 76 Olmayı istiyorum hafî bakalım inşallah oluruz canımCanim bak bu hafta yeni ayin başlangıcı kendine 4 kilo hedef koy aylık .hafta da 1kg yani... 77 olacaksin bak ne guzel olur 1 ay sonra
haklısın canım , benım hatam , cok yedim hatta menü bile paylaşmadım sizinle utancımdan , yani o derece , siz burada ödül konuşuyorsunuz ya , ben ödül ne kelime yediğimin haddi hesabı yoktu maalesef
Yanliz degilsin benimdebir ayim ziyan oldu. + 1200 çıktim cok strese girdim artik takmiyorum bu ay daha olgun davranicam yurumeye calisicam evde 1 senedir kullanmadigim yuruyus bandinid acacamKilom 81.5
Bu hafta hastaydim.simdi ccocuklar hasta derken 1ay bosuna gitti.cok uzgunum ama yeni ay da daha iyi olacagim insallah.
Sıkma canını tatlım bak bende aynıyım kendime kızdıkca yedim stres yapmak yok onun için dediğin gibi vereceğiz bu kiloları+ 1200 çıktim cok strese girdim artik takmiyorum bu ay daha olgun davranicam yurumeye calisicam evde 1 senedir kullanmadigim yuruyus bandinid acacam
Bu ay strese yer yok
Canim sanki sakinlestirici kullandim.iki gundur tuhaflik Var hic umrumda degil guclu hissediyorum dun yatak odami degistirdim baya genisledi ferahladi icim acildi bununda etkisi var :) butun esyalar degismis gibi hissediyorum. Basaricam. Dun xxl esortman altimi kestim xxl gormek istemiyrm kalibi dar olsa bile. Atlet kestim attim badi kestim attim bi guzel oluyor ki daha cok kesecem bu ay atak yapayim. Attikca mutlu oluylrum gozum gormesin onlari bayiyorlar beniSıkma canını tatlım bak bende aynıyım kendime kızdıkca yedim stres yapmak yok onun için dediğin gibi vereceğiz bu kiloları
Kız niye kesip attın ihtiyacı olan birine verseydin yaCanim sanki sakinlestirici kullandim.iki gundur tuhaflik Var hic umrumda degil guclu hissediyorum dun yatak odami degistirdim baya genisledi ferahladi icim acildi bununda etkisi var :) butun esyalar degismis gibi hissediyorum. Basaricam. Dun xxl esortman altimi kestim xxl gormek istemiyrm kalibi dar olsa bile. Atlet kestim attim badi kestim attim bi guzel oluyor ki daha cok kesecem bu ay atak yapayim. Attikca mutlu oluylrum gozum gormesin onlari bayiyorlar beni
Benim az kiyafetim var canim kiloma kizip almiyrdum. cokta az degil ama birine verilecek turden degiller cogu. bazilarini ayircam tabi :)) veririmKız niye kesip attın ihtiyacı olan birine verseydin ya
Bende evime geçeyim 42 beden takım elbisem var iki kez giymişimdir ancak onu arkadasa göndericem mesela öyle bi Yığın Kıyafet verdim
Evdeki düzen insana huzur veriyor gerçekten bende dolapları boşaltacam ama senin gibi atmam ihtiyacı olanlara veririm....Canim sanki sakinlestirici kullandim.iki gundur tuhaflik Var hic umrumda degil guclu hissediyorum dun yatak odami degistirdim baya genisledi ferahladi icim acildi bununda etkisi var :) butun esyalar degismis gibi hissediyorum. Basaricam. Dun xxl esortman altimi kestim xxl gormek istemiyrm kalibi dar olsa bile. Atlet kestim attim badi kestim attim bi guzel oluyor ki daha cok kesecem bu ay atak yapayim. Attikca mutlu oluylrum gozum gormesin onlari bayiyorlar beni
Sen şimdi kaç beden giyiniyorsun canımBenim az kiyafetim var canim kiloma kizip almiyrdum. cokta az degil ama birine verilecek turden degiller cogu. bazilarini ayircam tabi :)) veririm
:)) canim verilcek gibi degiller yoksa atarmiyim yipranmislar kotu olmuslarEvdeki düzen insana huzur veriyor gerçekten bende dolapları boşaltacam ama senin gibi atmam ihtiyacı olanlara veririm....
Canım sende atma yazık ya ihtiyacı olanlara ver
X ve xl canimSen şimdi kaç beden giyiniyorsun canım
42-44mü 44-46 mıX ve xl canim
Hadi inşallah şimdi kaç kilosun1 ayim ziyan oldu
Ciddi bir Aksilik olmazsa yemin ediyorum sizlerde şahitsiniz bu hafta 2 kilo vereceğim. Bu benim için büyük birşey bu hafta bunu basaricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?