40-42 canim42-44mü 44-46 mı
Canım
Evet iradesizligimiz mutlulugumuzu etkiliyo perdeleri actim.gunes vuruyor yagmurda yagmisti temiz hava icimi heyecan kapliyor zayiflamazsam cok uzulucem yazin artik yemin ederek goturcem bu isiBenimde öyle 1ay boşuna gitti şuan 77 kiloda olabilirdim of of
Ama en iradelimiz yakamoz çıktı tekrar tebrik ederim onu
Canim bende merak ettim ve arastirdim daha once sbeden de sormustu ayni soruyu yetiskin bi insanin vucudunda olmasi gereken kemik agirligi 4 kg kadarmis google amca oyle diyo senin tartin hangi marka belki de kemik ve kas agirligini bir veriyodur bilemedimki simdi ama kemik agirligi icin 12.5 cok fazlakemik ağırlığın 2.9 mu
benim 12.5
75.2Hadi inşallah şimdi kaç kilosun
Bana 10.9 diyoCanim bende merak ettim ve arastirdim daha once sbeden de sormustu ayni soruyu yetiskin bi insanin vucudunda olmasi gereken kemik agirligi 4 kg kadarmis google amca oyle diyo senin tartin hangi marka belki de kemik ve kas agirligini bir veriyodur bilemedimki simdi ama kemik agirligi icin 12.5 cok fazla
1 ayim ziyan oldu
Ciddi bir Aksilik olmazsa yemin ediyorum sizlerde şahitsiniz bu hafta 2 kilo vereceğim. Bu benim için büyük birşey bu hafta bunu basaricam
Canim dedigim gibi belkide kas ve kemik agirligini bir veriyodur tartinizi merak ettim simdiBana 10.9 diyo
Ziyan olmuş gibi Düşünme bu 1 ay dinlenme dönemin oldu diyelim1 ayim ziyan oldu
Ciddi bir Aksilik olmazsa yemin ediyorum sizlerde şahitsiniz bu hafta 2 kilo vereceğim. Bu benim için büyük birşey bu hafta bunu basaricam
Senin ki dogrudur bende benimkinin isigi bile yokCanim dedigim gibi belkide kas ve kemik agirligini bir veriyodur tartinizi merak ettim simdi
nsan kilosunun yüzde 14’ünün kemiklerden kaynaklandığını dile getirmiştir. Yani eğer 100 kiloluk bir ağırlığa sahipseniz çok büyük ihtimal kemik ağırlığınınz 14 kilogram olacaktırCanim bende merak ettim ve arastirdim daha once sbeden de sormustu ayni soruyu yetiskin bi insanin vucudunda olmasi gereken kemik agirligi 4 kg kadarmis google amca oyle diyo senin tartin hangi marka belki de kemik ve kas agirligini bir veriyodur bilemedimki simdi ama kemik agirligi icin 12.5 cok fazla
Fakir Technofıt Vücut Analiz Baskül aynıydı basküllerimiz kız yanlışmış belki kilomuzu da fazla gösteriyordur beni -10 yaz canımSenin ki dogrudur bende benimkinin isigi bile yok
Ziyan olmuş gibi Düşünme bu 1 ay dinlenme dönemin oldu diyelim
Şimdi daha iyi bi şekilde başlarsın bence 4 kilo bile verirsin bak içime Doğdu yanılmam ona göre
Fakir Technofıt Vücut Analiz Baskül aynıydı basküllerimiz kız yanlışmış belki kilomuzu da fazla gösteriyordur beni -10 yaz canım
Annem türk kahvesinin kilo vermeyi kolaylastirdigini soyledi artik bunu da denicem ama o gunde 2 tane iciyor bazen 3şubat ayını bırakalım artık kızlar,önümüzde bahar var bu mart ve nisan ayını çok iyi değerlendirelim.
kahvaltı:
1.5 dl kepek ek
1 yumurta
domates,yeşillik
az peynir çay
ara:türk kahvesi
öğlen:6 kaşık bulgur
3 ızgara köfte(tost makinesinde yapıyorum)
o zaman napıyosum smootiyi içmeye başlıyorsunBu sefer iş ciddi 2 kg için yeminde ettim naneyi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?