4 Aylık kilo verme yarışması

Benimde öyle 1ay boşuna gitti şuan 77 kiloda olabilirdim of of
Ama en iradelimiz yakamoz çıktı tekrar tebrik ederim onu
Evet iradesizligimiz mutlulugumuzu etkiliyo perdeleri actim.gunes vuruyor yagmurda yagmisti temiz hava icimi heyecan kapliyor zayiflamazsam cok uzulucem yazin artik yemin ederek goturcem bu isi

kemik ağırlığın 2.9 mu
benim 12.5
Canim bende merak ettim ve arastirdim daha once sbeden de sormustu ayni soruyu yetiskin bi insanin vucudunda olmasi gereken kemik agirligi 4 kg kadarmis google amca oyle diyo senin tartin hangi marka belki de kemik ve kas agirligini bir veriyodur bilemedimki simdi ama kemik agirligi icin 12.5 cok fazla

Bana 10.9 diyo

1 ayim ziyan oldu
Ciddi bir Aksilik olmazsa yemin ediyorum sizlerde şahitsiniz bu hafta 2 kilo vereceğim. Bu benim için büyük birşey bu hafta bunu basaricam
Ziyan olmuş gibi Düşünme bu 1 ay dinlenme dönemin oldu diyelim
Şimdi daha iyi bi şekilde başlarsın bence 4 kilo bile verirsin bak içime Doğdu yanılmam ona göre

Kızlar lütfen motivasyonunuz düşmesin bende çok bocaladım ve yinede bocalıcam zaman zaman Saçma sapan beslendim gördünüz sizde pizza bile yedim önemli olan vazgeçmemek bugün böyle olduysa yarın telafi edebilmek
Bu arada hanımlar tecrübeyle sabittir canınızın istediğini abartmadan sabaha saklayın çok sık Olmasın en azından haftada bir tek bir kahvaltınızda en çok istediğiniz şeyi abartmadan yiyin gözünüz aç kalırsa mideniz doymaz hadi toparlanın bakim

Bu arada ara öğünümü paylaşayım
Bi Çay bardağı kadar Muhallebi
10 adet leblebi kuruüzüm
6 adet kiraz ( buzluğa atmışta annem nasıl olur diye fena değildi)
1 çilek

nsan kilosunun yüzde 14’ünün kemiklerden kaynaklandığını dile getirmiştir. Yani eğer 100 kiloluk bir ağırlığa sahipseniz çok büyük ihtimal kemik ağırlığınınz 14 kilogram olacaktır

Kaynak: http://www.tumkadinlar.com/kemik-agirligi-hesaplama.html#ixzz3TQ0eLRZ8

şubat ayını bırakalım artık kızlar,önümüzde bahar var bu mart ve nisan ayını çok iyi değerlendirelim.
kahvaltı:
1.5 dl kepek ek
1 yumurta
domates,yeşillik
az peynir çay
ara:türk kahvesi
öğlen:6 kaşık bulgur
3 ızgara köfte(tost makinesinde yapıyorum)

Ziyan olmuş gibi Düşünme bu 1 ay dinlenme dönemin oldu diyelim
Şimdi daha iyi bi şekilde başlarsın bence 4 kilo bile verirsin bak içime Doğdu yanılmam ona göre
2 kiloyu ne edip edip verecem ama bu benim icin coook zor bir görev 4 kilo asla veremem cocukta emiyor yapamam o dengeyi cildiririm stresten iyi konsantrr olamiyorum

Annem türk kahvesinin kilo vermeyi kolaylastirdigini soyledi artik bunu da denicem ama o gunde 2 tane iciyor bazen 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…