Aslinda iyi fikir.her yudumda bir sürü vitamin. Ama evde bisey kalmadi bir kac gune alisverise cikacam eksikleri haedetim smoothiyi yapacam bugun dune gore cok farkliyim sagol tatlim bide kapya biber filan alcam smoothinin salata versiyonunuda aksam yemegi yerine yiyecemo zaman napıyosum smootiyi içmeye başlıyorsun
Bu sitede de 70 kg agılıgındakı bı yetıskının toplam kemık ağırlığının yaklaşık 4 kg. olduğunu soyluyornsan kilosunun yüzde 14’ünün kemiklerden kaynaklandığını dile getirmiştir. Yani eğer 100 kiloluk bir ağırlığa sahipseniz çok büyük ihtimal kemik ağırlığınınz 14 kilogram olacaktır
Kaynak: http://www.tumkadinlar.com/kemik-agirligi-hesaplama.html#ixzz3TQ0eLRZ8
nescafe yerıne turk kahvesını onerırım canım ıcınede tarçın ohh mıssEvet günün ilk sınavı başladı midem kazınıyor neskafe için su koydum ısınıyo
stres yapma canım stres yaptıkça vücut yag depolıyomusBu sefer iş ciddi 2 kg için yeminde ettim naneyi yedim
o zaman napıyosum smootiyi içmeye başlıyorsun
bende yemekli olanı bilmiyordumAslinda iyi fikir.her yudumda bir sürü vitamin. Ama evde bisey kalmadi bir kac gune alisverise cikacam eksikleri haedetim smoothiyi yapacam bugun dune gore cok farkliyim sagol tatlim bide kapya biber filan alcam smoothinin salata versiyonunuda aksam yemegi yerine yiyecem
hem bağırsakları düzenliyo hem sağlıklı hemde dinç hissettiriyo insanıSmoothie yi ben de yazin deneyecegim guzel bir icecek gibi netten baktim da tam benlik soguk soguk ohhh ne guzel. Zayoflatsin diye degil ama zevkine
Evet günün ilk sınavı başladı midem kazınıyor neskafe için su koydum ısınıyo
bende yemekli olanı bilmiyordum
Teşekkürler canım seni de uğraştırıyoruz. Hakkını helal et :)Vücut ölçüleri çizelgesine bakın hata varsa söyleyin. ölçülerini çizelgeye koymamı isteyenler bilgi versin. Ölçü 1 ay sonra tekrar alınacak
Canım öğle Yemeğin ne kadar az olmuşOgle yemegim
1 dilim ekmek
3 catal ton baligi
3 kasik sehriye corbasi
Salata
Ara
Beyazcay
77.1 olsunsonkupa hangi kiloya karar verdin yaz ki listeye geceyim
hmmmm bende bi bakayım bari teş.lerBende dun oyleaine bakayim desim de aksam yemegi icin oglen yemegi icin bile olan varmış
Canim eceleyle oldu gecistirdimCanım öğle Yemeğin ne kadar az olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?