4 Aylık kilo verme yarışması

o zaman napıyosum smootiyi içmeye başlıyorsun
Aslinda iyi fikir.her yudumda bir sürü vitamin. Ama evde bisey kalmadi bir kac gune alisverise cikacam eksikleri haedetim smoothiyi yapacam bugun dune gore cok farkliyim sagol tatlim bide kapya biber filan alcam smoothinin salata versiyonunuda aksam yemegi yerine yiyecem

Vücut ölçüleri çizelgesine bakın hata varsa söyleyin. ölçülerini çizelgeye koymamı isteyenler bilgi versin. Ölçü 1 ay sonra tekrar alınacak

Bu sitede de 70 kg agılıgındakı bı yetıskının toplam kemık ağırlığının yaklaşık 4 kg. olduğunu soyluyor

Kaynak:https://www.sagliksiteniz.com/insan-vucudunun-matematigi.html

bende yemekli olanı bilmiyordum

Evet günün ilk sınavı başladı midem kazınıyor neskafe için su koydum ısınıyo

Canim bence metabolizmani hizlandiracak seyler ye ic
turk kahvesi
yeşilçay
beyazcay

Ben de emziriyorum ve gunde 2 fincan iciyorum.

BU AYYYY BENIM AYIM OLSUN MARTI SEVERIM. NISANDA EŞIMIN VE BENIM DOGUM GÜNÜ....
O ZAMAN NISAN DA BENIM AYIM OLSUNNN

Vücut ölçüleri çizelgesine bakın hata varsa söyleyin. ölçülerini çizelgeye koymamı isteyenler bilgi versin. Ölçü 1 ay sonra tekrar alınacak
Teşekkürler canım seni de uğraştırıyoruz. Hakkını helal et :)
Senin bu uğraşlarının boşa gitmemesi için bizim de zayıflamamız gerekiyor. İnş istediğimiz kilolara kavuşuruz.

Slm kızlar
Akşam yemeğimi yedim yarın saat önce
kuru Patlıcan barbunya ve bulgurdan yapılmış bi yemek adını bilmiyorum ama çok güzeldi dolu dolu bi tabak yedim suyunu yemedim çatalla yavaş yavaş yedim
Oğlum pasta yedi şimdi iki çatalda ondan aldım
Bugün yemek işi bitti acıkırsam Nescafé içerim

Smoothie tarifini bidaha yazarmısınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…