4 Aylık kilo verme yarışması

Iyi aksamlar herkese
Aksam yemegim
5 kasik turlu
Baharatlı yogurt
2 kasik yayla corbasi

Ve yemek isi bitti

Kizlar yepyeni bir aya basladik
Tam 4 haftamiz var
Gecmisi gecmiste birakip bu aydan en yuksek verimi almaliyiz
Ki bakin hala havalar hala soguk vaktimiz var
Montlar cikinca kilolarda iyice belirecek
Gerekirse uyaralim kizalim kaçamak yaptigimizda
Ama kilo vermeden su ayi bitirmeyelim

valla bende öyle duydum.Kadının biri yazmıştı yemeklerden önce içiyormuş öyle kilo vermiş.
Tatlim bende duydum ama sade kahve olacak
Sekersiz
Bende cayi iciyorum da kahveyi sekersiz içemiyorum en azindan yaninda bitter falan yemek istiyorum
Ama siz icebiliyorsaniz cok faydali

Benim menüm: sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim kasar 4 zeytin iki dilim kizarmis ekmek biraz yeşillik. Ara bir bardak sut 5 kayisi.öğlen bir porsiyon kuru fasulye iki klasik pilav.ara bir cay bardagi ceviz findik kaju karisini ve bir incir.aksam bir kase domates corbasi salata.

sabah tartıldım ama kk ya gıremedım..bugun mısafırımız vardı ..basımı kaşımaya halım yoktu..
başlangıç:69.5
bu hafta:68.1
allahım cook sukurrr..sanırım ılk hafta olduğu ıcınn..dıkkat etseydımm belkıde daha fazla verecektımm..olsun bunada sukurr..

Tatlim bozma moralini
Biliyorsun ne yapmak gerektigini sil bastan baslayacaksin
Cok ta kilo almamissin
Iki Gune gider hepsi
Seviyoruz seni buralarda ol aktif ol gerisi gelir

Ben de menümü yazayım
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates

ara
1 bardak tarçınlı süt

öğlen
8 yk ispanak kavurmasi yumurtasiz
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
Ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi

aksam
yumurtalı melemen
diyet kola 1 bardak
Salata

Ara
yesilcay elma

Selam kızlar ayın başlangıcında hepinize bi azim gelmiş:))
bende bugün biraz kaçırdım ödül gibi düşünüyorum ama 10. günümde biraz kaçırmış olayım napalm:)
kahvaltım normaldi. akşam paylaşmadım zaten. yarın kahvaltıyla kaldığım yerden devam edicem

düzen koymaya başladim canim kahveye yarin basliyorum. Aksam yemegine zengin salata .bol su vs :)) tamam senin ayın olsun bundan sonra her gurubun ayri ayri birincisi secilecek size soylememistim sürpriz olsun diye

düzen koymaya başladim canim kahveye yarin basliyorum. Aksam yemegine zengin salata .bol su vs :)) tamam senin ayın olsun bundan sonra her gurubun ayri ayri birincisi secilecek size soylememistim sürpriz olsun diye

Hmmm super olur o zamannn

Teşekkürler canım seni de uğraştırıyoruz. Hakkını helal et :)
Senin bu uğraşlarının boşa gitmemesi için bizim de zayıflamamız gerekiyor. İnş istediğimiz kilolara kavuşuruz.
Helal olsun canım Ne demek :)) ince düşüncen için teşekkür ederim. Bu konu psikolojik sorun yapıyor kadinlarda Faydali olabiliyorsam ne mutlu bana iyilik eden iyilik bulur. Ilk zaman cizelge bir günümü aliyordu ama artik kisa yollarla hallediyorum

Bizim grubun birincisi belli file...martta ipleri elimize almamiz lazim sekercim
Almaz miyim ben o ipleriiii.....
Bu sefer kendimden ümitliyim. Ay insallah hepimiz nisan ayina 70-80 arasindaki gurupta oluruzzzz....

Gruplar arasi toplam kiloda bile yeneriz diger guruplariiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…