- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Öğünlerin az ama canım ben senden çok yiyorumCanim eceleyle oldu gecistirdim
Biraz
Senin de menun yine cok iyi
Keske bende erken yiyerek kapatabilsem
Ama olmuyor
Cok erken kalkiyorum 3 ogun ancak idare ediyor beni
valla bende öyle duydum.Kadının biri yazmıştı yemeklerden önce içiyormuş öyle kilo vermiş.Annem türk kahvesinin kilo vermeyi kolaylastirdigini soyledi artik bunu da denicem ama o gunde 2 tane iciyor bazen 3
Tatlim bende duydum ama sade kahve olacakvalla bende öyle duydum.Kadının biri yazmıştı yemeklerden önce içiyormuş öyle kilo vermiş.
Tatlim bozma moralinihaklısın canım , benım hatam , cok yedim hatta menü bile paylaşmadım sizinle utancımdan , yani o derece , siz burada ödül konuşuyorsunuz ya , ben ödül ne kelime yediğimin haddi hesabı yoktu maalesefbugünden tekrar başladım cunku dun aksamda makarna yemıstım 1 tabak .. bu aksam mümkünse salata yemem lazım sadece cunku verdıklerımın hepsını alacağım bu gidişle
2 tane vardi uclu karisim bitsin dedim yarinda turk kahvesine basliyorum gunde iki tanenescafe yerıne turk kahvesını onerırım canım ıcınede tarçın ohh mıss
Yalandan stres yapiyorum bu sefer ortami kizistiriyim diyestres yapma canım stres yaptıkça vücut yag depolıyomus
Cnm derecelendirmeyi ne zamn yayinlayacaksn ben ayin fistigini buldm ama resmi olarak ilan edilmeden söylemiyim :)2 tane vardi uclu karisim bitsin dedim yarinda turk kahvesine basliyorum gunde iki tane
Onuda ben uydurdum zatenbende yemekli olanı bilmiyordum
düzen koymaya başladim canim kahveye yarin basliyorum. Aksam yemegine zengin salata .bol su vs :)) tamam senin ayın olsun bundan sonra her gurubun ayri ayri birincisi secilecek size soylememistim sürpriz olsun diyeCanim bence metabolizmani hizlandiracak seyler ye ic
turk kahvesi
yeşilçay
beyazcay
Ben de emziriyorum ve gunde 2 fincan iciyorum.
BU AYYYY BENIM AYIM OLSUN MARTI SEVERIM. NISANDA EŞIMIN VE BENIM DOGUM GÜNÜ....
O ZAMAN NISAN DA BENIM AYIM OLSUNNN
düzen koymaya başladim canim kahveye yarin basliyorum. Aksam yemegine zengin salata .bol su vs :)) tamam senin ayın olsun bundan sonra her gurubun ayri ayri birincisi secilecek size soylememistim sürpriz olsun diye
Helal olsun canım Ne demek :)) ince düşüncen için teşekkür ederim. Bu konu psikolojik sorun yapıyor kadinlarda Faydali olabiliyorsam ne mutlu bana iyilik eden iyilik bulur. Ilk zaman cizelge bir günümü aliyordu ama artik kisa yollarla hallediyorumTeşekkürler canım seni de uğraştırıyoruz. Hakkını helal et :)
Senin bu uğraşlarının boşa gitmemesi için bizim de zayıflamamız gerekiyor. İnş istediğimiz kilolara kavuşuruz.
Bizim grubun birincisi belli file...martta ipleri elimize almamiz lazim sekercimHmmm super olur o zamannn
Almaz miyim ben o ipleriiii.....Bizim grubun birincisi belli file...martta ipleri elimize almamiz lazim sekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?