Nerden olctunki canim okadar cikmamasi lazim bu kilona sen sabah olc bence yanlis olcmus olabilirsin cnmTamam s beden 100 cikti
Acaba yanlis yerden ölçt ümevet sabah olcimNerden olctunki canim okadar cikmamasi lazim bu kilona sen sabah olc bence yanlis olcmus olabilirsin cnm
Benimde en büyük yerim göbek zayifladikca azcik kuculdu ama daha zayiflama Payim cok o zamana kadar biraz daha kuculur en sonda egzersiz yapar kücültürüzYa sb eden ben 3 doğum yaptım ama vücudum en fazla duran yerim göbek gitmiyor
canım feyse foto attım yuzum kuculmuss sankı esım oyle dedı..sen farkettın mı??Benimde en büyük yerim göbek zayifladikca azcik kuculdu ama daha zayiflama Payim cok o zamana kadar biraz daha kuculur en sonda egzersiz yapar kücültürüz
Göbegini en kalin yerden ölç simdi.100 yazdim bir ay sonra tekrar ölçerizAcaba yanlis yerden ölçt ümevet sabah olcim
Yanlis yerden olctun bence 69 kiloya 100 bel cikmazB elim 86 göbek büyük ama 100 çok ya
Kizlar face dede mi konusuyorsunuz ?canım feyse foto attım yuzum kuculmuss sankı esım oyle dedı..sen farkettın mı??
simdi bakarim canimcanım feyse foto attım yuzum kuculmuss sankı esım oyle dedı..sen farkettın mı??
evet acele etme.bende bekliyorum :))Göbegini en kalin yerden ölç simdi.100 yazdim bir ay sonra tekrar ölçeriz
Göbek çıkar canım büyükmüş.Yanlis yerden olctun bence 69 kiloya 100 bel cikmaz
Benimde en büyük yerim göbek zayifladikca azcik kuculdu ama daha zayiflama Payim cok o zamana kadar biraz daha kuculur en sonda egzersiz yapar kücültürüz
dun atmıştım..simdi bakarim canim
3 cocuk olculerini biraz arttirmis olabilir ama cok kilolu degilsin cnm ondan soylemistimSezeryani ucledim canım mekik cekmek şimdilik yasak ama bebis im 2 yaşında olunca olabilir
Göbek deliginin hemen bir santim altindan ölçDur useeden bidaha olcim ben biraz basen den ölçüm galiba
Bak dedim sana canim bu oldu simdiTamam oldu şimdi 91 çıktı dik durdum ve tam göbek deliğinden olctum
Haklısın canım her doğumda biraz daha kalıcı oluyor bu göbek ama okadar değilmiş oh içim rahatladi3 cocuk olculerini biraz arttirmis olabilir ama cok kilolu degilsin cnm ondan soylemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?