Görmemisim canim baskasinin fotografinda etiketlenmissin. pek net degil foto ciddi anlamda farkede medim yani degerlendiremedim yandan ışık filanda vardun atmıştım..
Görmemisim canim baskasinin fotografinda etiketlenmissin. pek net degil foto ciddi anlamda farkede medim yani degerlendiremedim yandan ışık filanda var
aynen bendee ıstemıyorumm..ama zaten yanaklarım var benımm..ınsallah gıtmezz kaybolmazzKızlar ya ben zayıfladıkça benim yüzüm de biraz etkilendi ne yapmak lazım acaba küçücük bir surat kalmak istemiyorum
Buradan at bizde degeendirelim 2 resim :)esım yanımda degıl ya genelde o anlamış ..yüzden vermıssın..yuzunn gıtmıss dıyoo..
eyvah eyvahhh:))Buradan at bizde degeendirelim 2 resim :)
Sporla zayiflamak lazim cnm bu nedenle ben bir donem plates yapmistim cok guzellesmistim gercekten , yuz zayifliyor ama guzellesiyorKızlar ya ben zayıfladıkça benim yüzüm de biraz etkilendi ne yapmak lazım acaba küçücük bir surat kalmak istemiyorum
Eee bizde merak ettik ama :)eyvah eyvahhh:))
Bende anlarim aslinda diger resimlerle kiyaslayip net foto koydugunda bakacam happyangelimesım yanımda degıl ya genelde o anlamış ..yüzden vermıssın..yuzunn gıtmıss dıyoo..
atarım ama ınan cook yogunumm su aralar..eve geccem dıyee gelen gelene bırde bızde gıdıyoruzz..zzamanım olmuyoo vallahıBende anlarim aslinda diger resimlerle kiyaslayip net foto koydugunda bakacam happyangelim
Tamm canimatarım ama ınan cook yogunumm su aralar..eve geccem dıyee gelen gelene bırde bızde gıdıyoruzz..zzamanım olmuyoo vallahı
Gercekten hos gorunuyorsun akbulut bana pek kilolu gelmedin rejim ise yaramis
Kızlar işte bu 69 kilo halim 1 ay sonra ne olurum bilmem
canım benım hıc 69 gıbı durmuyosun maşallahın varr..
Fizigin güzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?