Menulerin cok güzel olmus mmmm aciktim aksam yemegimi 4 bucukta yedim. ekmegimide koyarim da yer kalmiyo ama tamam kenarina koyarim :)akşam yemeği kızlar nasıl sizce fazlami bu arada hepsi fırında ve az yaglı pisti Türkis kandy sana minnettarim bu iş süper ise yara inşallah hepinize tabak süsleme ve fotolamayi tavsiye ederim gözüm doydum o CAV ekmeğin yarısını yiyemedim s beden ekmeğini fotoyu ekle için rahat etsin
Aynı tabaktan eşim ve oğlumda istedi onlarada hazırladım bayıldılaaarrrr süper fikirAkbulutj cok tesekkur ederim canım bu fotografla menu bildirme ve once gozu doyurma gerçekten ise yariyo evet:)
Bayildim tabaklarina canim hatta bende firinda tavuklu sebse yapacagim senden imrendimakşam yemeği kızlar nasıl sizce fazlami bu arada hepsi fırında ve az yaglı pisti Türkis kandy sana minnettarim bu iş süper ise yara inşallah hepinize tabak süsleme ve fotolamayi tavsiye ederim gözüm doydum o CAV ekmeğin yarısını yiyemedim s beden ekmeğini fotoyu ekle için rahat etsin
Super cok guzel olmusbu da öğle yemeğim sabahta harika bir tabak hazirladim ama resimleyemedim hepinizin gazası mübarek olsun birincileri Kutlarım Süpersiniz darısı benim gibilerin basina
Kesinlikle tavsiye ederim psikolojik mibilemedim hala tok um görsel olarak beynim doydu canım tatlı bile istemiyor gerçi regl dönemi bitti ondan olabilrBayildim tabaklarina canim hatta bende firinda tavuklu sebse yapacagim senden imrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?