4 Aylık kilo verme yarışması

Selam fistiklaarrrr... sabah bir haslanmis yumurta ogle bir kurabiye aksam da peynir ekmek sucuklu yumurta. Spor olarak iseeee yarim saat yuruyus ve yirmi dakika bacak hareketi.

Menulerin cok güzel olmus mmmm aciktim aksam yemegimi 4 bucukta yedim. ekmegimide koyarim da yer kalmiyo ama tamam kenarina koyarim :)

kızlarr bugun hıcc gıremedımm..
kahvaltı:yumurta
7 zeytın
dılım ekmek

oglen:tarhana çorbası
4 yk bamya
2 yk pılav
1 dılım ekmek
salata

aksam:2 dılım börek
2 yk kısır
1 dılım pastaa

Bayildim tabaklarina canim hatta bende firinda tavuklu sebse yapacagim senden imrendim

Sbeden olcu aliyormusun hala bilmiyorum cnm yeni olcebildim
Gogus :

Gogus .85 ...malesef cok kucuk goguslugum kazak ustunden olctum o derece
Bel . 73
Kalca 94

Eger ekleme zamani gecmediyse eklersen sevinirim cnm bu arada ben spor yapmadigim icin incelirmiyim bilmem

Bayildim tabaklarina canim hatta bende firinda tavuklu sebse yapacagim senden imrendim
Kesinlikle tavsiye ederim psikolojik mibilemedim hala tok um görsel olarak beynim doydu canım tatlı bile istemiyor gerçi regl dönemi bitti ondan olabilr

Aaa evet ne kadar mutlu oldum 36 evet bir ara okudum bu sayıyı ama kim olduğunu unutmusum

Bu arada fizik ogretmeniymissin gercekten fizik ogretmenlerinin zekalarina hep imrenmisimdir ,okul hayatim boyunca tek anlayamakta zorlandigim derstir ,Istanbul un Maliye bolumunu birincilikle bitirmeme ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…