bende bu ara spor yapmiyorum bugun hava güzeldi ama cikasim gelmedi yollar yuru yuru bitmiuor tek basima cok cekilmez oluyorGogus .85 ...malesef cok kucuk goguslugum kazak ustunden olctum o derece
Bel . 73
Kalca 94
Eger ekleme zamani gecmediyse eklersen sevinirim cnm bu arada ben spor yapmadigim icin incelirmiyim bilmem
Hmm güzel aslında evet biraz zeka fazlalığı var ama bazen bir ilkokul çocuğundan bile saf olabilr im sosyal yönden ozellikleCanim Istanbul universitesi Maliye mezunuyum ama kendi isimi yapmadim ,bir firmada ithalat sorumlusu olarak calisiyorum ,mesleklerde bulamadigim icin yazmistim
Tesekkur ederim cnm ben hic spor yapamiyorumbende bu ara spor yapmiyorum bugun hava güzeldi ama cikasim gelmedi yollar yuru yuru bitmiuor tek basima cok cekilmez oluyor
Ama bazen cikiyorum belki yarin cikarim. Ekliyorum canim ne demek
O ayri tatlim iyi niyetle parlak zekaya sahip olmak farkli seyler ,insanin kalbi temiz olmali zaten buda guz bir meziyetHmm güzel aslında evet biraz zeka fazlalığı var ama bazen bir ilkokul çocuğundan bile saf olabilr im sosyal yönden ozellikle
Göbeğinide ölç canimTamam buldum
98
86
105 kalça tabiki öf
Bende belimi olcmustum gobek nereden olculuyordu sanirim yakamozz bahsetmisti ama bulamam tatlim simdiGöbeğinide ölç canim
Rica ederm canm göbeginide ölc yaz bugun yarinTesekkur ederim cnm ben hic spor yapamiyorum
Göbek deliğinin hemen altindan ölç farketmez ben öyle yaptim en kalin yerden ölctum yaniBende belimi olcmustum gobek nereden olculuyordu sanirim yakamozz bahsetmisti ama bulamam tatlim simdi
Nerden olcecektim canim ?Rica ederm canm göbeginide ölc yaz bugun yarin
Zararın neresinden dönersen kardir başka birşey yeme sakin bende form çay icicem hiç uykum yok acikirsam ne yaparım bilmemBiraz once 1 muz yedim durup dururken kalori
benimde 97A tamam hemen mezun alıp olcurim ama benim gobegimdekiler çok var ya
aaaaaaaa zamani miydi şimdiBiraz once 1 muz yedim durup dururken kalori
cidden çokmuşTamam s beden 100 cikti
Ok tatlim 3,4 tanede badem atmistim agzima ,aksam ton balikli salata yedim ama sonra bu atistirmalar kotu oluyorZararın neresinden dönersen kardir başka birşey yeme sakin bende form çay icicem hiç uykum yok acikirsam ne yaparım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?