4 Aylık kilo verme yarışması

Canim Istanbul universitesi Maliye mezunuyum ama kendi isimi yapmadim ,bir firmada ithalat sorumlusu olarak calisiyorum ,mesleklerde bulamadigim icin yazmistim

Matematik degilde inek olma yonum kuvvetliyfi diyelim Universitede ,malesef akademik basari ile hayat basarisi paralel ilerlemiyor ,

Gogus .85 ...malesef cok kucuk goguslugum kazak ustunden olctum o derece
Bel . 73
Kalca 94

Eger ekleme zamani gecmediyse eklersen sevinirim cnm bu arada ben spor yapmadigim icin incelirmiyim bilmem
bende bu ara spor yapmiyorum bugun hava güzeldi ama cikasim gelmedi yollar yuru yuru bitmiuor tek basima cok cekilmez oluyor
Ama bazen cikiyorum belki yarin cikarim. Ekliyorum canim ne demek

bende bu ara spor yapmiyorum bugun hava güzeldi ama cikasim gelmedi yollar yuru yuru bitmiuor tek basima cok cekilmez oluyor
Ama bazen cikiyorum belki yarin cikarim. Ekliyorum canim ne demek
Tesekkur ederim cnm ben hic spor yapamiyorum

Zararın neresinden dönersen kardir başka birşey yeme sakin bende form çay icicem hiç uykum yok acikirsam ne yaparım bilmem
Ok tatlim 3,4 tanede badem atmistim agzima ,aksam ton balikli salata yedim ama sonra bu atistirmalar kotu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…