- 29 Kasım 2011
- 1.203
- 663
- 198
canım ben buraya yükleme yapamam..dedıgım gıbı ıstersenız feys varsa feyse ekleyebılırımEe sira sizde happyangel ve sbeden ?
Sagol tatlim cok sevindim spor yapmadigim icin rejim yapiyor bakalim cnm ,sende resim gondersene cnm ?merak ettim hepiniziCanim senin basen ve ust bacak var gerçekten ama onlarda sanki kilo vermekten cok sporla halledilecek gibi me geldi... ve supersin yaşını hic gostermiyorsun 20 lerinde gibisin...
ah ah bende kilodan dolayi buyuk gösteriyorum.... Halbuki yuzum kucuk gosterir...
Canim sendede haflf gobek var boyun uzun saniyorum Kolay gider oda ,taktigin kadar kilol yok tatlim5 dakika.sonra.silerim
Bekliyorum yakamozum sen hepimizden zayifsinKızlar çok güzel görünüyorsunuz
Evime geceyim bende gönderirim
Bekliyoruz uyumucam beklicem vallaKızlar çok güzel görünüyorsunuz
Evime geceyim bende gönderirim
Boyum 164 bende gobek cok.burda belli olmamis tam heryerden aliyrm :))Canim sendede haflf gobek var boyun uzun saniyorum Kolay gider oda ,taktigin kadar kilol yok tatlim
Sende yukleyip silsen facei olmayan ne yapsincanım ben buraya yükleme yapamam..dedıgım gıbı ıstersenız feys varsa feyse ekleyebılırım
canımm cookk tatlısınn:))Bekliyoruz uyumucam beklicem valla
Sagol tatlim cok sevindim spor yapmadigim icin rejim yapiyor bakalim cnm ,sende resim gondersene cnm ?merak ettim hepinizi
Bende ,keske Sea da koysa onuda merak ettimBekliyoruz uyumucam beklicem valla
Ne yapalim cnm esin izin vermiyorsa koyma zaten tatlim ,biz senin zaten ne kadar sempatik ve tatli oldugunu biliuoruz gorunusun ne onemi varBen de gondermek isterdim yorum icin. Ama face bile kullanmiyoruz. Esim izin vermezTek sosyal iletisimim kadinlar kulübü.
Sanada tatlim ben yakamozu bekliycemIyi geceler kizlar
ıyı geceler canımIyi geceler kizlar
tama canım önemli değil uzulmeBen de gondermek isterdim yorum icin. Ama face bile kullanmiyoruz. Esim izin vermezTek sosyal iletisimim kadinlar kulübü.
Sanada tatlim ben yakamozu bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?