Sende cek resim bu arada :)bendee bendeee beklıyorumm
yook canım esımle problem yasamak ıstemem bende..akrabalarından bırı gorur falan..allah muhafaza:)))))Sende cek resim bu arada :)
yesıl cay ıc canım..bende acıktımm hemde nasılAçıktınizmi kızlar benim midem kazinmaya başladı ya
1 saat önce çay içtim ama şimdi şu içim bari Ohhh aç karnına ne iyi gideryesıl cay ıc canım..bende acıktımm hemde nasıl
mıden kıyyy kıyyy ederr ac karnınaa1 saat önce çay içtim ama şimdi şu içim bari Ohhh aç karnına ne iyi gider
Haklisin cnm yukleme o zamanyook canım esımle problem yasamak ıstemem bende..akrabalarından bırı gorur falan..allah muhafaza:)))))
tsk ederım canım cook nazıksınn:))Haklisin cnm yukleme o zaman
Sen yat canım resmi yarın gorursunBende aciktim ama oglum uyandi simdi onu yatirmam lazim tekrar yakamozu cok merak ediyorum ama herhalde yaticam onu yatirirken
Niye alındı happybende ıceyımm canım ıstedı..bu arada ben aşırı derecede su tuketıyorumm..tukruk bezım alındı..suda bende bayagg etkı edıyoo..
kıs vardı canımm..elıme gelıyordu..amelıyatla alındı..tukrukk bezımde alındı..Niye alındı happy
Geçmiş olsun canim şu iç bolbolsu iyidirkıs vardı canımm..elıme gelıyordu..amelıyatla alındı..tukrukk bezımde alındı..
cook ııcıyorumm zaten canımm..severek ve ısteyerekk..bu arada tsk ederımmGeçmiş olsun canim şu iç bolbolsu iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?