evett yakamozduGaliba ya resmi yolucak olan kimdi yakamozmu
Hay Allah müstakini versin bizde yanlış anladık yaAyy canlarım beni mi beklediniz
Ben memleketteyim eşim bugün geldi
Pazartesi evime dönicem o zaman çeker koyarım
aktayarda uyudu sanırım??
evett yakamozdu
Özür dilerim kızlar yanlış anlamaya açık bi şekilde ifade etmişim çünküHay Allah müstakini versin bizde yanlış anladık ya
eveettt olsun canımm yaa..Eve geçince resim koyarım dedim yanlış anlaşıldı sanırım
aynen canım bendee bı evımee geceyımm ...hem yedıklerımede dıkkat ederımm..Özür dilerim kızlar yanlış anlamaya açık bi şekilde ifade etmişim çünkü
Önümüzde ki hafta içi söz resim eklicem
Menülerimi de resimle paylaşıcam artık
Evimde daha rahatım çünkü
Sorma canım benim kuzularım hasta önce kızım hasta oldu oğluma bulaştırdı ikiside feci gripler Çarşamba'dan beri hastalar zaten Salı Çarşamba telefonum yine arıza yaptı öyleydi şimdi bunlar böyle...
Geçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı olsun yüce Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin geri önemli değil diyet miyetSorma canım benim kuzularım hasta önce kızım hasta oldu oğluma bulaştırdı ikiside feci gripler Çarşamba'dan beri hastalar zaten Salı Çarşamba telefonum yine arıza yaptı öyleydi şimdi bunlar böyle...
Hayırlısı aranıza dönmek için can atıyorum çok özledim sizi ....
Hepinizi öpüyorum
Iyi geceler kızlar
çok geçmiş olsun,bizde seniSorma canım benim kuzularım hasta önce kızım hasta oldu oğluma bulaştırdı ikiside feci gripler Çarşamba'dan beri hastalar zaten Salı Çarşamba telefonum yine arıza yaptı öyleydi şimdi bunlar böyle...
Hepinizi öpüyorum
Iyi geceler kızlar
Gecmis olsun cnmSorma canım benim kuzularım hasta önce kızım hasta oldu oğluma bulaştırdı ikiside feci gripler Çarşamba'dan beri hastalar zaten Salı Çarşamba telefonum yine arıza yaptı öyleydi şimdi bunlar böyle...
Hepinizi öpüyorum
Iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?