Gecmis olsun Elifcimbenimde küçük paşam hasta gece hiç uyuyamıyordu,sürekli çığlık atıp uyanıyor.burnu çok tıkalı,öksürükte başladı.
Afiyet olsun benim tabagimda buna benzerdi sabah tatlim bana cok geliyor boyle dolu dolu kahvaltilar ama sbeden tavsiyesi ile bugun yaptim cnmişte kahvaltım
Gercekten oyle cnmGeçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı olsun yüce Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin geri önemli değil diyet miyet
Eveeettt hoşgeldin :))Gunaydin kizlar yeni yarismaci aliyormusunuz:)))
Tamam tatlimEveeettt hoşgeldin :))
KurallarTamam tatlim
Kurallar varmi gecmisi okumadimda..kilo bildiriminiz nezaman..
Cok buyuk bir ceza ama buKurallar
1 bütün geçmişi okumak
2 her carsamba kilo bildirimi kilo bldrm yapyn silniyor
3. Menu paylasimi yapmak istege bagli
mevcut kilo hedef kilo ve boy ?
Ben kalorili oldugunu düsünüyorm Ama bunun yaninda cok iyi bir annesütü artirici emziren annelere de tavsiyem olsn bu vesileyleKizlar boza kalorilimi ?Alacagimda icebilirmiyim acaba ?
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı olsun yüce Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin geri önemli değil diyet miyet
Geçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı olsun yüce Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin geri önemli değil diyet miyet
çok geçmiş olsun,bizde seni
Gecmis olsun cnm
Geçmiş olsun canım aman dikkat edelim grip mikrobu dolaşıyo benim kızım okuldan getirdi sınıfında öğretmen dahil 9 kişi grip olmuşlarbenimde küçük paşam hasta gece hiç uyuyamıyordu,sürekli çığlık atıp uyanıyor.burnu çok tıkalı,öksürükte başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?