- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Ewt cnm yarin ben protein günü yapcmDiğer aya insallah hep birlikte 70 ler grubuna atlariz kizlar cok dikkat edelim bu ay 7 lerde olalimmmm.....
Cok sükür cnm artk cok dikkat edelm 7 lere az kaldiÇocuklarım bugün biraz daha iyiydi kızlar inşallah yarın sık sık girerim ve yediklerime daha dikkat ederim
Çocuklarım bugün biraz daha iyiydi kızlar inşallah yarın sık sık girerim ve yediklerime daha dikkat ederim
Protein dietini emzirenlerde yapabilirmi acaba sanki daha güzel süt olur gibime geldiEwt cnm yarin ben protein günü yapcm
Çocuklarım bugün biraz daha iyiydi kızlar inşallah yarın sık sık girerim ve yediklerime daha dikkat ederim
Sağol canım çok zormuş grip boğaz enfeksiyonu gibi değil ağız burun tıkalı sesleri kötü halsiz Öksürük iştahsızlık ve çok uzun sürüyo kızımın bugün tam 5günü bitti canım yavrum çok soldu allahım bütün çocuklara sağlık sıhhat ve acil şifalar versin aminCok cok gecmis olsun canim
Sağol canım çok zormuş grip boğaz enfeksiyonu gibi değil ağız burun tıkalı sesleri kötü halsiz Öksürük iştahsızlık ve çok uzun sürüyo kızımın bugün tam 5günü bitti canım yavrum çok soldu allahım bütün çocuklara sağlık sıhhat ve acil şifalar versin amin
Soylediklerine aynen katiliyorum canim.bizdede kac gundur ayni durum var.once ben hastaydim sonra oglum.simdi kizim ates oksuruk allahim yardimcimiz olsun.herkese sifalar versin ins.Kızlar bende çok yorgun ve uykusuzum yatıyorum iyi geceler öptüm sizi rakiplerim benim....
(Sabaha kadar deliksiz uyumayı özleddiiiiiiimmmm annelik çok zor)
tskler hayatım senındee:))Kadınlar günümüz kutlu olsun...
Iyi geceler kızlar
Bu konuyla ilgili bilgm yok cnmProtein dietini emzirenlerde yapabilirmi acaba sanki daha güzel süt olur gibime geldi
Doğru canım protein + su süt artırmak için birebirProtein dietini emzirenlerde yapabilirmi acaba sanki daha güzel süt olur gibime geldi
Gunaydin Yakamozcum ,Slm kızlar
Kahvaltı
3 haşlanmış yumurtadan salata
Bi bardak Çay
Bi dilim salam, kaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?