57ydim en son ama 3-4 gündür çok kaçırdım 59 olmuşumdur yine :/Sen kaç kilosun ölçüler hemen hemen aynı bi iki cm oynuyor arada
üstün ve altın bele göre kalınsa kum saati oluyosun canım ama eğer hem göğsün hem belin kalınsa elma oluyosun. beli ince olan elma olur mu:)Kum saatiyim demiştin bende elma
Ya sen yanılıyorsun ya da ben :)
Benim Göğüs 91üstün ve altın bele göre kalınsa kum saati oluyosun canım ama eğer hem göğsün hem belin kalınsa elma oluyosun. beli ince olan elma olur mu:)
Elmamı oluyorum canımBenim Göğüs 91
Bel 70
21 cm var kalınmı belim
Hayir kum saatisin canim:) belin daha ince gogus ve kalcan daha kivrimli tam 8 modeli:)Benim Göğüs 91
Bel 70
21 cm var kalınmı belim
Benim fotoğrafı gördünmü canım hiç öyle kıvrımlı Değilim bi orantısızlık var bendeHayir kum saatisin canim:) belin daha ince gogus ve kalcan daha kivrimli tam 8 modeli:)
Gobegin mi var? Kivrimli olmani engelliyodur belki?Benim fotoğrafı gördünmü canım hiç öyle kıvrımlı Değilim bi orantısızlık var bende
Hayir canim elmada butun olculer birbirne cok yakin oluyoYok canım biraz var Göbek bölgem 81 cm
Resimde elma görünmüyor muyum?
Anladım canım ben arada bi yerdeyim ama nerdeHayir canim elmada butun olculer birbirne cok yakin oluyo
Belini biraz daha incelt tam kum saati ol:)))Anladım canım ben arada bi yerdeyim ama nerde
Popoyu kucult yeter:)))Bak ben de armutum diyordum acep benim için de kum saati olmak adına bir umut var mıdır kiii
100 e kadar zar zor indirebildimPopoyu kucult yeter:)))
Dahasi seninn elindeee:)))100 e kadar zar zor indirebildim
Benim fotoğrafı gördügörününım hiç öyle kıvrımlı Değilim bi orantısızlık var bende
23 cm incelen bi 5 cm mi incelemeyecek yaDahasi seninn elindeee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?