Gunaydinnn , herkesin dunya kadinlar gunu kutlu olsunGunaydin kizlar
Dunya Kadinlar Gunumuz kutlu olsun
Kahvaltım
2 haslanmis yumurta
1 yemek kasigi labne peynir
Sut
Ve birazdan disari cikicaz Bolca yururum artik
Herkese Mutlu gunler
Gunaydin tatlim ,Günaydın kızlar:)
Geri döndümm herkes dahada kaynasmis faceler eklenmis sanirim hii:)))
Ne zaman donuyorsun sen evine tatlim ? Sen dikkat edince kilo veriyorsun canimgunaydınn kızlar..sabah kalkar kalkmaz meyve yerdımm..sımdı onu bıle yıyemıyorumm..aksam tokk yatıyorum cunkuu((
Amin canim cok gecmis olsun tekrarSağol canım çok zormuş grip boğaz enfeksiyonu gibi değil ağız burun tıkalı sesleri kötü halsiz Öksürük iştahsızlık ve çok uzun sürüyo kızımın bugün tam 5günü bitti canım yavrum çok soldu allahım bütün çocuklara sağlık sıhhat ve acil şifalar versin amin
Bunu bende merak ediyorum nasil siliniyor ?sbedeb sen bilirsin ?Kızlar resimi silebiliyormuyum
Bilmiyordum tatlim tesekkur ederim cnmaktayarda canim silinmiyor eklenen fotolar. Cunku yorumlar sadece ilk 15 dk duzenlenebiliyor. Sonradan bi mudahalede bulunamiyosun:)
Ne zaman donuyorsun sen evine tatlim ? Sen dikkat edince kilo veriyorsun canim
Dukan atak dönemimi biliyormusun canım aynı o mantıkta yapıyorumYa kizlar ben carsambadan sonra protein agirlikli dukan ekspres yapmak istiyorum.acaba aranizda bu rejimi inceleyip bana eslik edecek olanlar var mi.bir de sevgili yakamoz acaba sen uç günlük protein diyetinden bahsetmissin acaba nasil yaptin detay verir misin zahmet olmazsa.
Sizede geçmiş olsun canımSoylediklerine aynen katiliyorum canim.bizdede kac gundur ayni durum var.once ben hastaydim sonra oglum.simdi kizim ates oksuruk allahim yardimcimiz olsun.herkese sifalar versin ins.
Kac gundur giremiyorum ve isin gercegi buraya girp yazmak okumak motive ediyor.yoksa diyetten falan uzaklasiyor insan.
Neyse simdilik iyi geceler herkese.
Sen kaç kilosun ölçüler hemen hemen aynı bi iki cm oynuyor aradaBende olctum vucudumu kizlar ama sabahi bekleyemedim
Gogus 90
Bel 69
Gobek 82
Kalca 97
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?