- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Dahasi seninn elindeee:)))
Tabikii benim popom 40lardaydi dusun:)23 cm incelen bi 5 cm mi incelemeyecek ya
90-60-90 ideal vucut olcusu diye kabul edersek evet canim:))) kivrimli hatun modeli:)Kum saatti daha mi makbul ne
Anladim canim gogus kucukse diger kisimlar daha da kucuk olmali ki orantili dursun:)Turkish candy bende armutum gogsum kucuk oldugundan basenim malesef oldugundan buyuk duruyor benim pek yapabilecegim bir sey yok
Turkish candy bende armutum gogsum kucuk oldugundan basenim malesef oldugundan buyuk duruyor benim pek yapabilecegim bir sey yok
Evet aslinda haklisin canim hic spor yapmiyorumCanim bence senin diyet degil de daha cok spor yapman gerek gibi
Oda biraz zor gibi popomun 80 lere inecegini pek sanmamAnladim canim gogus kucukse diger kisimlar daha da kucuk olmali ki orantili dursun:)
Belin kacti canimOda biraz zor gibi popomun 80 lere inecegini pek sanmam
Ekliyim mi listeye ölçünü candy :))Belin kacti canim
Sabah bidaha olceyim canim o zaman ekle:) suyla karnimi iyice sisirdiktdn sonra olctum cunku hahaEkliyim mi listeye ölçünü candy :))
Ekledim. Hedef kilonuda yazar misinKilom suan 82.5
Boyum 1.7
Yasim 28 ..
Tamam canimSabah bidaha olceyim canim o zaman ekle:) suyla karnimi iyice sisirdiktdn sonra olctum cunku haha
Tatlim bence hiç bir orantisizlik yok sendeKum saatiyim demiştin bende elma
Ya sen yanılıyorsun ya da ben :)
Benim fotoğrafı gördünmü canım hiç öyle kıvrımlı Değilim bi orantısızlık var bende
Tabi katilabilirsin tek sartimiz carsamba gunleri kilo bildirimi. Hedef kilo mevcut kilo ve boy bgileri gerkliHer yarışmaya katılıyorum kendimi kontrol etmek adına =) Buraya da katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?