4 Aylık kilo verme yarışması

Sen elma sin tatlimm göbüşleri versek manken gibi olur hatlarimiz zaten mankenler genelde elma vücutlu oluyorlarmis bacaklar fln daha uzun bicimli oldugundan

Bel icin twister birebir tatlimm bu arada
Teşekkür ederim kızlar
Salı günü evimdeyim
Bi kaç gün evle uğraşırım temizlik falan
Sonra spora başlıcam

Tatli tambak benimde esim diyetimi sabote edenlerden aksam cikolata ve findiklari veren o ,seninki gibi ,diyet yapmamdan hic hoslanmiyor ,hatta aksam bizim yedigimiz yemeklerden niye yemiyorsun hala diye soyleniyordu

Bu ara cok diyette oldugumu belli etmiyorum kendisine tam duzene oturttum simdi. Sabote edilmesine izin vermek istemiyorum

Hayirli olsun :) istersen menu paylasiminda ve sohbette bunablrsn hafta sonu sakin oluyor buralar.

Yarın sabahtan itibaren tam gaz katılım yaparım tatlım. Yarın mesai azcık işim var dolayısıyla görüşürüz iyi geceler=)

Yarın sabahtan itibaren tam gaz katılım yaparım tatlım. Yarın mesai azcık işim var dolayısıyla görüşürüz iyi geceler=)

Hoşgeldin canim bende 80 lerdeyim sayimiz artti
Ama hala 80 lerin en şişkosu benimmmm

Diyet nasil gidiyor canim . Insallah bu carsamba 7 leri gorursun.
Cocuklar nasil oldu
Diyet tam yapamadım kaçırmadımda -lerde değilim ama canım korkmaya başladım sen beni bu gidişle yakalıcan ben niyeyse bi adapte olamıyorum tatlım...
Kızım daha iyi ama oğlum daha değil 1-2sürer gibi sorduğun için teşekkür ederim canım

Canim ben de diyete adapte olana kadar 3 ay falan geçti. Sanki simdi duzenim otrdu cok şükür.
Ama bu ay ben 80 lere elveda diyecem. .
gel beraber inelim. Mücadelemiz 70 lerde devam etsin

Tatlım bu tarçınlı sütü nasıl hazirliyorsun

Hep diyetini tatli ile bozan ben 1 haftadir canim hic tatli istemiyor. Bunu da tarcinli süte bağladim.
1 bardak sute 1 çay kaşığı tarçın ekliyorum vee içiyorum.

Hmm evet biliyorum tatlı daha doğrusu çikolata zaafı bendede var belki ise yara deneyeyim dedim bir türlü karistiramadim acaba başka bir yolumu var

Canim ben de diyete adapte olana kadar 3 ay falan geçti. Sanki simdi duzenim otrdu cok şükür.
Ama bu ay ben 80 lere elveda diyecem. .
gel beraber inelim. Mücadelemiz 70 lerde devam etsin
Tamam tatlım senin sayfanada Yazım oradanda destek oluruz birbirimize bu iş olacak kaçarı yok
Geçen yaz sezon sonu indirimi vardı babam beğende 2tunik alayım dedim aldım almasınada 2side sıkıyo büyük bedeni yokmuş bende beğendim nasılsa zayıflarım diye aldım baba hediyesidir sonuçta dedim dediğin gibi tatlım bu ay 4-5 kilo vermeliyim hadi bakalım zaten 80-85 Arası çoğaldık bu arada

Hmm evet biliyorum tatlı daha doğrusu çikolata zaafı bendede var belki ise yara deneyeyim dedim bir türlü karistiramadim acaba başka bir yolumu var

Zor karisiyor canim biraz ben de de ayni... hemen ixiyorum zaten cok tarçin seven biri olrak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…