- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Tatlim bence hiç bir orantisizlik yok sende
Belin de iyi.
fistik gibisin ayrica cocugun olmasina ragmen
Suan sadece sporla sikilasip kilonu sabitlesen bile yeter
Ama o 55 i gormekte baska bir sey
sen sekillere kaliplara takilma fizigin guzel bitti nokta
Teşekkür ederim kızlarSen elma sin tatlimm göbüşleri versek manken gibi olur hatlarimiz zaten mankenler genelde elma vücutlu oluyorlarmis bacaklar fln daha uzun bicimli oldugundan
Bel icin twister birebir tatlimm bu arada
O zaman Bildirim yaparak başlayım şimdiden=)Tabi katilabilirsin tek sartimiz carsamba gunleri kilo bildirimi. Hedef kilo mevcut kilo ve boy bgileri gerkli
Hayirli olsun :) istersen menu paylasiminda ve sohbette bunablrsn hafta sonu sakin oluyor buralar.O zaman Bildirim yaparak başlayım şimdiden=)
Boy: 172
Kilo: 84.7
Hedef: 62
Tatli tambak benimde esim diyetimi sabote edenlerden aksam cikolata ve findiklari veren o ,seninki gibi ,diyet yapmamdan hic hoslanmiyor ,hatta aksam bizim yedigimiz yemeklerden niye yemiyorsun hala diye soyleniyordu
Hayirli olsun :) istersen menu paylasiminda ve sohbette bunablrsn hafta sonu sakin oluyor buralar.
Tamam canim bekleriz iyi gecelerYarın sabahtan itibaren tam gaz katılım yaparım tatlım. Yarın mesai azcık işim var dolayısıyla görüşürüz iyi geceler=)
Hoşgeldin canımO zaman Bildirim yaparak başlayım şimdiden=)
Boy: 172
Kilo: 84.7
Hedef: 62
Hoşgeldin canım
Yarın sabahtan itibaren tam gaz katılım yaparım tatlım. Yarın mesai azcık işim var dolayısıyla görüşürüz iyi geceler=)
Diyet tam yapamadım kaçırmadımda -lerde değilim ama canım korkmaya başladım sen beni bu gidişle yakalıcan ben niyeyse bi adapte olamıyorum tatlım...Diyet nasil gidiyor canim . Insallah bu carsamba 7 leri gorursun.
Cocuklar nasil oldu
Diyet tam yapamadım kaçırmadımda -lerde değilim ama canım korkmaya başladım sen beni bu gidişle yakalıcan ben niyeyse bi adapte olamıyorum tatlım...
Kızım daha iyi ama oğlum daha değil 1-2sürer gibi sorduğun için teşekkür ederim canım
Artk ben 3. Lükten terfi ettim sanirsam :))))Hoşgeldin canim bende 80 lerdeyim sayimiz artti
Ama hala 80 lerin en şişkosu benimmmm
Tatlım bu tarçınlı sütü nasıl hazirliyorsun
Artk ben 3. Lükten terfi ettim sanirsam :))))
iştah kapaticimi aralarda sende hep o varda dikkatimi cekti
Tamam tatlım senin sayfanada Yazım oradanda destek oluruz birbirimize bu iş olacak kaçarı yokCanim ben de diyete adapte olana kadar 3 ay falan geçti. Sanki simdi duzenim otrdu cok şükür.
Ama bu ay ben 80 lere elveda diyecem. .
gel beraber inelim. Mücadelemiz 70 lerde devam etsin
Hmm evet biliyorum tatlı daha doğrusu çikolata zaafı bendede var belki ise yara deneyeyim dedim bir türlü karistiramadim acaba başka bir yolumu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?