Günaydın canım,Gunaydın Zabıtcım ,
Bizde başarılı olabilsek artık :) Hedefımız boyumuz aynı , hadi senle motive olalım
Bence ayda bir alalım canım. Kendi adıma konuşayım, zaten ayda 2 kiloyu zor veriyorum bazen veremiyorum bile. O yüzden ölçülerde çok bi değişiklik olmaz diye düşünüyorum.Kizlar vücut ölçülerini 15 günde 1 mi alalım yoksa ayda 1 mi ne dersiniz
Bel 68Bende olctum vucudumu kizlar ama sabahi bekleyemedim
Gogus 90
Bel 69
Gobek 82
Kalca 97
:)
Merhaba canım çarşamba günü tartı günümüz isteyen olculerini de veriyor sanırım ayda birGünaydın =) Ölçülerimizi de mi yazıyoruz? Birde tartı günümüz ne zaman kızlar?
hg canım..crs gunu..Günaydın =) Ölçülerimizi de mi yazıyoruz? Birde tartı günümüz ne zaman kızlar?
Hoşgeldin canımGünaydın =) Ölçülerimizi de mi yazıyoruz? Birde tartı günümüz ne zaman kızlar?
canım cok ta azimli eğilim aslında , son 1 aydır hıc veremedim .. bu ayda habire bozup duruyorum , hayrılısı artık cnmGünaydın canım,
Mesajını yeni gördüm ve yeni cevap yazıyorum sana :)
Evet boy ve hedef aynı ama sen benden daha azimlisinBen bu hafta sonu bozdum diyeti ve tabi bana artı kilo olarak geri döndü maalesef. Yeniden dikkat edeceğim bugün itibari ile. Sen hedefe daha yakınsın daha çabuk ulaşabilirsin
Tatlim menun cok iyiGünaydın kızlar ,
Kahvaltı : 2 dilim kepek ekmegı + 1 yumurta + 1 dilim peynır + nane + maydanoz + dere otu + cay
Tesekkur ederim canım ama eşim dun aksam sabote ettı maalesef , bakalım bugun toparlamaya çalışıyorum , carsamba gününe 200 gr bıle eksı görsem razıyım canım , sizler gibi proteın gunu falan yapamıyorum cnm , takdir ediyorum vallahi sizleri protein gunu falan yapıyorsunuz ne kadar güzel , iradeniz gerçekten süper , ben o kadar hırslanamadım hala maalesefTatlim menun cok iyi
Bu arada haftasonu da aktif olmussun
Yani diyet devam etmis
Carsambaya guzel haberler vereceksin bize
Canin istemesede saglikli bir şeyle yemeli sin diyette öğün atlama olmazKahvaltı yapamadım bugün aksine diyette yapasım yok bugün :/
Çalışıyorum o yüzden sağlıklı bir seçeneğim yok sipariş edebileceğim. Nasıl unuttum evde yaCanin istemesede saglikli bir şeyle yemeli sin diyette öğün atlama olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?