4 Aylık kilo verme yarışması

Canım benım ben teşekkür ederım , doğum kontrol hapına yeni başladıysan yan etkileri oluyor canım cok haklısın , bende evlendıgımın ılk donemlerınde cok kullanmıştım bende cok sinirlilik yapmıştı , iştah açmıştı doğum kontrol hapıyla vitamın kullanmanı önerebilirim ,yan etkilerini azaltıyor birde sen emziriyordun , emzirmeyi kestin mi canım ?doğum kontrol hapıyla emzirme nasıl oluyor bılmıyorum Bu arada sen zaten kılolu degılsın tatlım ,sakın stres yapma onlarda gıdecek , yavaş gitsin senden daha mı önemli canım

Tabii sıkılırsın o kadar zayifladin at havani at :)) tamam canim arada ugra

iyi şanslar canım ama senın topikten ayrılmana üzüldüm ,ama rejim yapmana gerek yok sanırım , kılonu korurken ara ara bıze merhaba dersen cok seviniriz .

sagol tatlim benim Surekli kanamalarim oluyordu bunun tedavisi icin verdi o kilo yapiyormus sanirim.
Emzirdigimi söyledim ona göre ilac verdi ama normalde agri kesici bile karsiyim cok agri olmadikca alinmamali. Bu ilacida bir iki gune birakirim.hepsni bitirmeyecegim

iyi o zaman bırak canım , emzirirken cok haklısın kullanmamak lazım , üstelik gerçekten doğum kontrol hapları kılo yapıyor , kanaman neden oldki acaba ? cok mu stres yaptın bir seye? üzücü bir olay yasamamıssındır umarım canım

iyi şanslar canım ama senın topikten ayrılmana üzüldüm ,ama rejim yapmana gerek yok sanırım , kılonu korurken ara ara bıze merhaba dersen cok seviniriz .
inşallah canım öptüm seviyorum sizi arada uğrarım inşallah,inşallah hepimiz hedefimize er yada geç ulaşırız

Sbeden canım benim bu hale gelmemin sebebide d.kontrol hapıdır güya en iyisini kullandım tam kızımı memeden ayırdım ertesi ay içmeye başladım sinsi 6-7 kilo aldım ve sonra bıraktım ama verecem derken daha çok aldım

Sbeden,tatlitambak, aktayarda Teşekkürler sizin desteginizle kırdım vücudumun direncini beynimin direncinide kırdım aslında sizde iyi gidiyorsunuz hepberaber vereceğiz kiloları sağlıklı olacağız en önemlisi

tatlım benim asıl sana teşekkürler , sayende resimli menüler goruyoruz , ayrıca senın yaptığın sebzeli tavuklu pirzoladan
gecen hafta sonu yaptım ... ayrıca bana ev için menü fikride veriyorsun , sayende fırın yemeklerine ağırlık verdım , bir suredir sadece tencere yemegı pişirdiğimi farkettım .. bu arada aynı zamanda kılo vermıs olana sevındım tatlım .. Cok hos bır bayansın , neden daha hos olmayasın :)

Öğle yemeğim
5 yk sebze kavurma
3 yk yogurt
ara
9 lu cay
4 findik
ekmeksiz yedim oluyormuş ya

Son düzenleme:
Teşekkürler inşallah bu bir yarışma ama ben hepimizin kilo vermesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…