süpersin canımmmGecen haftaa 84.1
bu hafta 83.1
fark 1 kg
Aalinda 82 leri görürüm sanıyordum ama malum tuvalete cikamayinca
Sagol canimmm Gel bende seni bir opeyimcanım benım tebrıkler , tam bır fıstık oldun canım :) optum senı
bir bozuldu tekrar düzene giremiyorum aklımın başıma gelmesi için + yı görmem gerekiyorduTatlim niye boyle oldu
Gunlugune de goz attim motivasyonun dusmus gibi
Hadi toparlan ve eskisi gibi hizla ver kilolarini
teşekkür ettıgım kızlardan bırde sensın canım sabahlaqrı yumurtaları yedım ve gıttı , her sabah yıyecegım artık , bu sabahta , yumurtadan yakında tıksınecek olsamda kılo verdıgım surece değer
Ayni sey senin içinde gecerli canim her sabah yaptigin o guzel yorumlarinda gun icinde beni motive ediyorteşekkür ettıgım kızlardan bırde sensın canım sabahlaqrı yumurtaları yedım ve gıttı , her sabah yıyecegım artık , bu sabahta , yumurtadan yakında tıksınecek olsamda kılo verdıgım surece değer
Insallah atlatirsin bu durgun dönemi bende takildim feci ama sabir.Cok iyi sayilmaz hala 82 lerdeym kilo veremiyorm bu hafta nedense. Demoralize oldum bosuna ugrasiyomusum hissine kapiliyorm artk
Sagol canim sen de yapabilirsin ki zaten yaptin gorduk yine motive de olmussunbir bozuldu tekrar düzene giremiyorum aklımın başıma gelmesi için + yı görmem gerekiyordu
canım sen çok iyi gidiyorsun
Hoşgeldin aramiza Hedef kilon kaç canimbende katılmak istiyorum boyum 162 kilom 59,7 yaş 16
maşallah canım atağa geçmişsin hadi bakalımGecen haftaa 84.1
bu hafta 83.1
fark 1 kg
canım öncelikle tebriklerGecen haftaa 84.1
bu hafta 83.1
fark 1 kg
Canım bende severdımde , sabah sabah 2 ser haşlama yumurta mıdemı bulandırdı , bu sabah gerçekten zorlanarak bıtırdımBen de yumurta ya bayilirimmmmm
omlet yapayım yarın o zaman canım , senin güzel sozunu unutamıyorum protein can'dır :) gerçekten oyleymıs .Ayni sey senin içinde gecerli canim her sabah yaptigin o guzel yorumlarinda gun icinde beni motive ediyor
Tatlim bende haslanmis yumurtadan tiksinmeye basladim omlet yapiyorum tavsiye ederim
bence cok güzel canım , zaten kılolar azaldıkça daha az gıdıyorgünyaydın kızlar bu hafta pek kilo veremedim neden bende bilmiyorum durma aşamasın da sanırım yavaşlamaya geçti metabolizma
geçen hafta 59,5
bu hafta 59 kiloyum 500 grm gitmiş
teş.ler canımbence cok güzel canım , zaten kılolar azaldıkça daha az gıdıyor
maşallah canım atağa geçmişsin hadi bakalım
inşallah canım teşekkür ederimInşallah boyle devam eder.... sagol canim sen de iyisin maşallah
canım öncelikle tebriklerkayısı çayını tavsiye ederim bende bir dönem yaşamıştım günde 2 tane çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?