Tamam canimmSlm kızlar
Evimdeyim çok şükür
Sbeden canım yarın kilo bildiriminde bulunamıcam baskülüm yok yarın için sipariş verdim
Beni yarın aynı kilo da yazarmısın
Ben artilarda gezerken hic umit yok geçersin sana asla kafa tutamamhaftaya eğer 79 kiloyu görürsem kendime rakip olarak s bedeni gözüme kestirdim.
S beden sen niye hiç kilo bildirimi yapmıyon yada ben kaçırıyorumTamam canimm
Ne demek Ümit yok canım sen kendini salarsan tabi olmaz hadi toparlan canımBen artilarda gezerken hic umit yok geçersin sana asla kafa tutamamama tabi pes etmedim sonuna kadar mücadelemi devam ettiricem :) :) :)
canımm her ogun agır yemeklerle gecıyoo..bılmıyorum gıtmekte ıstemıyorumm evımee..alıştım burayaa..esımde haftasonu barı gell dıyooGunaydın tatlım , sen ne zaman eve doneceksın orada devam edersın canım , anne evınde yenır tabıkıde , o güzel yemekler kaçar mı :) mıktarlarını az tut hıc olmazsa ..
ayyy haftasonu gelsede bende şöyle bi kahvaltı yapsamGünaydın kızlar
Benim kilom ayni. Ama bencr kas yapiyorum o yuzden ayni. Çünkü vucut olarak inceldim hissediyorum
Sbedeb ilk defa senı bu kadar umutsuz gordum , senkı 20 kg vermıssın canım , herkese kafa tutarsın , kullandığın ılacta sebep veremedın biliyorsun , ilacı bırakınca , pozitif dusuneceksın ve gıdecek kılolar emın ol canım .. Benım sana ınancım tam , 1-2 hafta gec versende ne olacakkı kaldığın yerden devam edersın ,Ben artilarda gezerken hic umit yok geçersin sana asla kafa tutamamama tabi pes etmedim sonuna kadar mücadelemi devam ettiricem :) :) :)
neden bulunamıyorsun kiGünaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Veremeyenler hadi toparlanın artık bahar geldi
Keşke bende kilo bildiriminde bulunabilseydim
Haftaya artık
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Beyaz peynir
5 acı biber turşusu
Bi dilim çavdar ekmeği ( grisinim yoktu)
Bi bardak çay
eşin bir sey demıyorsa kal tabıkı cnm ama evın daha duzenlı olur yemek konusunda haklısıncanımm her ogun agır yemeklerle gecıyoo..bılmıyorum gıtmekte ıstemıyorumm evımee..alıştım burayaa..esımde haftasonu barı gell dıyoo((kısmett haftasonu geçersem pzt fısekk gıbı baslarım ınsallah canım benımm
olsun canım , şimdi buyuk bır azımle devam edersen en fazla 1-2 haftaya yıne gorursun 80 altını , bozma moralni kaldığın yerden devam , vücut hemen kılo alıyor ama hızlı aldığın kılolar hemende gıdıyor yerleşmeden , hemen hızlı bır sekılde basla goreceksın hemen gıdecek kılocuklarKızlar kendime sinir oluyorum şuan ne güzel 80i görmüşken böyle bozmak neyimeydi bozmadan devam etsem belki şimdi 77-76 lardaydım ah ah kızlar lütfen siz benim yaptığım Hatay'ı yapmayın kilo vermem durdu deyip yedim içtim bi bozuncada toparlayamadım keşke onun yerine protein dieti yapsaydım ama artık daha bilinçliyim yakamoz sayesinde öğrendim bunuda teşekkürler yakamoz
Helal sana yakisiirr buldunuz benim zayif zamanlarimi hemen ezin demiHeeeyy bende onu rakip sectim ama beni niye giderken almiyorsun yanina 70lr grubuna
Geçmiş sayfalarda yazdım canım baskülüm yok bugün sipariş verdimneden bulunamıyorsun ki
anladım canım pardonGeçmiş sayfalarda yazdım canım baskülüm yok bugün sipariş verdim
Aaa aynıymisiz hadi rakibe ihtiyacım var bana meydan oku hadikızlarr kıloo bıldırımıı yapımm..utanarak yazıyımm...69.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?