4 Aylık kilo verme yarışması

Canim guzel bir yakamozzz menusu
cok iyi gidiyosun

1 saat koşu bandınına cıkıldı arkadaşlar
Harikasin ben kosu bandina en son bir bucuk yil önce cikmisimdir.
Ben tartılmadım en son p

ben tartılmıyorum Perşembe sabahından beri bakalım yarın ne olacak ama daha iyi oluyo önce veremedim deyip hemen bırakıyodum
Hadi bakalim bu sekilde pozitif etki yapacak mi
tamam canim. Ama keske orucu emzirme bitince tutsaydin..benim kiz 13 aylik hala cok emiyor seneye kis.tutacam insallah

Ben siteye pazar günü üye oldum acaba yarışma için geç mi kaldım acaba
yarin kilo boy hedef kilo bilgilerini yaz canim aslinda alim sona erdi ama olsun.eğer hatirliyorsan bir kac gun onceki kilonuda yaz :)
Hayiir yeme sakin onu hemde bu saatte butun gunku cabakarin bosa gidecek yarin tarti gunu tartidan sonra yersin

Hayiiiiiiiiiir dur kirmizibalikkac yapma

S

sakın haaa yeme sana bi faydası yok zararı var yazı düşün giyineceğin kıyafetleri düşün yeme yeme
sağolun kizlar. Çok savastim yiyecektim esime haykirdim ben bunu yicem diye hayir onca emegin bosa gider dedi dusundum dusundum çok sukur vazgectim yoksa motivem gidecekti

ben sımdıden yazıyım, crs oldu nasıl olsa :):)
maklsef hala 58 anlamadım bu ısı ben :
kılom hedefım 50

siz geçen hafta başlamışsınız ama ben de katılabilir miyim bu yarışa

Gunaydin kizlar
Ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 65.9
Giden 500 gr

Cok sukur kizlar
Hedefim buydu zaten
Bu hafta tarti dan sonra cozutmak yok
Tam gaz devam
Ins siz daha çok vermissinizdir

Canım ben maalesef
geçen hafta 86.1
bu hafta 87.5
fark+ 1.400
Aslında hep sabah başlayıp akşam bozdum.
veee biri sinirimi Bozdu o yüzden inatla ve daha da hirslandim aranızda olacam.....

Günaydın;
Geçen hafta 63 kilo idim. Bu hafta 62,7. Ya aslında pazartesi günü bugünkü kilomdan 400 gram daha eksiktim. Anlamadım ben bu işi Oysaki gece yatmadan 15 dk sporda yaptım Normalde fırsatım olmaz yapamam. Ama uykumdan fedakarlık edip yapmıştım. Neyse pes etmek yok. Önümüzdeki hafta daha fazla vermiş olurum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…