Slm kızlar akşam yemeğimi yedim yarım saat önce
Bi tabak yoğurtlu karnabahar kızartmadan haşlanmış haliyle yoğurtluyorum
Bi kaç Kaşıkta dünden kalan taze fasülye yarım muz
Günü böyle kapattım çok şükür
2 lt de suyumu içtim
Sabah aç karnına tartıldığın kilodan mı 400 gr fazlasın
Harikasin ben kosu bandina en son bir bucuk yil önce cikmisimdir.1 saat koşu bandınına cıkıldı arkadaşlar
Hadi bakalim bu sekilde pozitif etki yapacak miBen tartılmadım en son p
ben tartılmıyorum Perşembe sabahından beri bakalım yarın ne olacak ama daha iyi oluyo önce veremedim deyip hemen bırakıyodum
tamam canim. Ama keske orucu emzirme bitince tutsaydin..benim kiz 13 aylik hala cok emiyor seneye kis.tutacam insallahKızlar ben uzun bir müddet yazmayacam gibi ama kilo bildirimi yaparım. Diyet düşüncesi beni çok yipratti. Zaten bu aralar nefsime yeniliyorum. Diyet de yapamıyorum. Ne olur bir müddet beni mazur görün.
Sizi asla birakmam
yarin kilo boy hedef kilo bilgilerini yaz canim aslinda alim sona erdi ama olsun.eğer hatirliyorsan bir kac gun onceki kilonuda yaz :)Ben siteye pazar günü üye oldum acaba yarışma için geç mi kaldım acaba
Hayiir yeme sakin onu hemde bu saatte butun gunku cabakarin bosa gidecek yarin tarti gunu tartidan sonra yersin
yeme yeme
Hayiiiiiiiiiir dur kirmizibalikkac yapma
sağolun kizlar. Çok savastim yiyecektim esime haykirdim ben bunu yicem diye hayir onca emegin bosa gider dedi dusundum dusundum çok sukur vazgectim yoksa motivem gidecektiS
sakın haaa yeme sana bi faydası yok zararı var yazı düşün giyineceğin kıyafetleri düşün yeme yeme
Mutlu sabahlar :)Kahvaltim
1 dl ekmek
1 has yumurta
Peynir
Marul
Mutlu sabahlar herkese
harika sonuc07/01/2015...... 72.200
14/01/2015.......69.800
fark .......-2.400
süpersin gerçekten maşallah tatlımkızlar günaydın
94 le başladım. şuan 93.3 ve ben geç başlamıştım bu sadece 3 günde çok mutlu oldum.
hedef 80 hadi inş bakalım
bence cok ıyı maşallahCanım ben maalesef
geçen hafta 86.1
bu hafta 87.5
fark+ 1.400
Aslında hep sabah başlayıp akşam bozdum.
veee biri sinirimi Bozdu o yüzden inatla ve daha da hirslandim aranızda olacam.....
arkadaş kilo almış niye maşallahbence cok ıyı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?