aslında bu sabah tartıldım , 49,8 i gordum , 5,5 senedir ilk defa , sanırım vücut dırencımı kırıyorum .Canim sen iyice adapte oldun
Hele de aksam yemegin mukemmel
haftaya guzel sonuçlar alacaksin
Anladm canimpardon 54,8 demek ıstedım , 54 lu rakamları gordum
canım değişir merak etme , sen hafta sonuda dikkat ediyorsun , benım dustugm hataya düşmüyorsun . Inanıyorum az kalan o kılonuda erkenden verırsın sen ..Bende Pazartesinden beri ayni kilodayim
Sanirim kilonun yerlesme sureci
Napalim arti olmaktan iyidir
Olmadi yarin proteteini patlattim mi az da olsa degisimler olur
isteyen veriyor ölcülerini. bir ay kadar sonra yeni ölculeri alicazbenim sormak istediğim bi kaç şey var ilk sayfada ölçülerde verilmiş onları her ay mı karşılaştırıyosunuz ?
süper menü canım :) bayıldım
Benide şaşırttın :) 49 muu dedim profil resmin net degil sankipardon 54,8 demek ıstedım , 54 lu rakamları gordum
Sagol tatlım , 55,0 dan sonra buyuk bır başarı degıl ama benım ıcın onemlı kac senedır goremedıgım ıcın .54 lere düşmüsün canim tebrikler
49 nerede canım hayalımde gorurum ben onu , 54 ,8 canım , 55 ,0 dım zaten 200 gr gitmiş ama benım ıcın başarı 55 altına ınemedıgım ıcın senelerdir .Benide şaşırttın :) 49 muu dedim profil resmin net degil sanki
Gunaydin canim afiyet olsun güzel menüGunaydin hepinize
Kahvalti
1 yumurta
1 dl peynir
1 dl ekmek
birkaç zeytin 3 yada 4 unuttum simdi
1 cay bardagi sutlu kahve
Evet aliyoruz boy hedef kilo ve mevcut kilo bilgileri gerekli.yeni yarışmacı alıyor musunuz acaba ?
Hoşgeldin aramiza :) her carsamba kilo bildirim zorunlu menulerinle aramizda bulunursan sevinirizBende katılmak istiyorum. Lütfen
Kilo:79.1
Boy:1.70
Hedef kilo:60
boyum 164Evet aliyoruz boy hedef kilo ve mevcut kilo bilgileri gerekli.
Gözün aydin öyleyse canim zayifken gram kilo vermek basaridir 5 sene uzun zaman .49 nerede canım hayalımde gorurum ben onu , 54 ,8 canım , 55 ,0 dım zaten 200 gr gitmiş ama benım ıcın başarı 55 altına ınemedıgım ıcın senelerdir .
Aramiza hosgeldin canim :) menu paylasimlari ve sohbetlerde bunablirsinboyum 164
hedef kilom 55
mevcut kilom 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?