4 Aylık kilo verme yarışması

Gecmis olsun canim

ay hadi inşallah guzelım , senin kadar inan bende istiyorum senin istediğin kıloya kavuşmanı tatlım

Insallah canim benim ümidim tam insallah 68 e düsecegim. Ama acelem yok... stres de yapmiyorum. Yavaş yavaş olsun

evet canım aynen oyle ,hıc stres yapma emziren bir annesin sen , çocuğum iyi olsunda ben 85- 90 olayım inan umursamazdım kıloyu yemınle bak .

Ben de oyleyim canim. Yedigim zaman asla pisman olmuyorum artik.... bebegimij saglikli olmasi yeter bana.
Ve emzirme doneminde ayni kilo da kalmak bile bana buyuk mutluluk. Kilo alan biriyim cunki emzirmede
100 gr versem bile cok seviniyorum

Merhaba kızlaarrr...
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 biber 1 dilim peynir
Akşamı da yedim menemen
Spor olarak da her zamanki gibi
100 sguat
45 dakika leslie 3 mil.

Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem

Bana gore gayet hoş duruyorsun daha fazlasina gerek yok simdi kilonu sabitleme zamani. Fotondan yola cikarak diyorum yeter doye

Bana gore gayet hoş duruyorsun daha fazlasina gerek yok simdi kilonu sabitleme zamani. Fotondan yola cikarak diyorum yeter doye
Fotolarda gibiyim canım
Yüzüm kötü olmuş gerçekten kilomu korurken de 1 kilo daha gider 56 da sabitlerim

Cnm squat hakkinda bilgi verirmisin yapmalimiyim sence yararli mi?
Ben üst iç bacak için kullanıyorum canım eğer öyle bir sorunun varsa tavsiye ederim 10 cm incelme oldu bende tabi diyet de yapırum 6 aydr.
Ben bacaklar kapalı vaziyette değil açık vaziyette yapıyorum. Bacaklarımı baya bi açıp ellerimi öne doğru uzatıyorum o şekilde yapıyorum. Bu şekilde yapılınca iç bacak sarkmalarını önlüyor.

Benimde var cnm bacaklarimda sorunum yapayim bende o zaman

Öğlen
Annem bahçeden değişik otlar toplamış onları kavurmuş bir tabak ondan
1bardak ayran
Ara
Sade kahve
2hurma

popoda bi degişim oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…