- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Selam kızlar
hemen konuya gireyim minik oglum dün gece ateslendi onla alakalıyim seyrek giricem ama menu mu paylasirim çünkü enbuyuk motivem
sabah
1 dl tt ekmek
1ck bal
1 kk peynir 4 zeytin
ara
1 form çay
1 kare bitter
öğle
1 adam kepekli sam döviz
1 sb ayran
bırakmam ucunu yakaladım ipin ucunu birakmam
ay hadi inşallah guzelım , senin kadar inan bende istiyorum senin istediğin kıloya kavuşmanı tatlım
evet canım aynen oyle ,hıc stres yapma emziren bir annesin sen , çocuğum iyi olsunda ben 85- 90 olayım inan umursamazdım kıloyu yemınle bak .Insallah canim benim ümidim tam insallah 68 e düsecegim. Ama acelem yok... stres de yapmiyorum. Yavaş yavaş olsun
evet canım aynen oyle ,hıc stres yapma emziren bir annesin sen , çocuğum iyi olsunda ben 85- 90 olayım inan umursamazdım kıloyu yemınle bak .
Canim listeyle ilgilnyrm msjlarin hepsni okuyorum bana bu kadar sorumluluk yeter duzenli yiyemiyorum hemde kisitlama yok artik dengeleyerek dikkat ederek istedigimi yiyrmSbeden yine menü paylaşmıyon kaçamak yapmıyorsundur inşallah
Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem
Fotolarda gibiyim canımBana gore gayet hoş duruyorsun daha fazlasina gerek yok simdi kilonu sabitleme zamani. Fotondan yola cikarak diyorum yeter doye
Cnm squat hakkinda bilgi verirmisin yapmalimiyim sence yararli mi?Merhaba kızlaarrr...
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 biber 1 dilim peynir
Akşamı da yedim menemen
Spor olarak da her zamanki gibi
100 sguat
45 dakika leslie 3 mil.
Bende senin yerinde olsam korumaya gecerdim cnm kilon gayet iyi suanda.Fotolarda gibiyim canım
Yüzüm kötü olmuş gerçekten kilomu korurken de 1 kilo daha gider 56 da sabitlerim
DimiBende senin yerinde olsam korumaya gecerdim cnm kilon gayet iyi suanda.
Ben üst iç bacak için kullanıyorum canım eğer öyle bir sorunun varsa tavsiye ederim 10 cm incelme oldu bende tabi diyet de yapırum 6 aydr.Cnm squat hakkinda bilgi verirmisin yapmalimiyim sence yararli mi?
Benimde var cnm bacaklarimda sorunum yapayim bende o zamanBen üst iç bacak için kullanıyorum canım eğer öyle bir sorunun varsa tavsiye ederim 10 cm incelme oldu bende tabi diyet de yapırum 6 aydr.
Ben bacaklar kapalı vaziyette değil açık vaziyette yapıyorum. Bacaklarımı baya bi açıp ellerimi öne doğru uzatıyorum o şekilde yapıyorum. Bu şekilde yapılınca iç bacak sarkmalarını önlüyor.
Sabah
1 lokma simit
Ögle
1 porsiyon balik ve salata
Aksam
1 dilim kek
Kalça dikleştiriyor fazla çıkarıyor diyen de var ama ben de öyle bi şey olmadı.Benimde var cnm bacaklarimda sorunum yapayim bende o zaman
popoda bi degişim oldu mu?Ben üst iç bacak için kullanıyorum canım eğer öyle bir sorunun varsa tavsiye ederim 10 cm incelme oldu bende tabi diyet de yapırum 6 aydr.
Ben bacaklar kapalı vaziyette değil açık vaziyette yapıyorum. Bacaklarımı baya bi açıp ellerimi öne doğru uzatıyorum o şekilde yapıyorum. Bu şekilde yapılınca iç bacak sarkmalarını önlüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?