4 Aylık kilo verme yarışması

aslında bu gün protein günü yapmak istedim ama olmadı.
sabah peynirli omlet,yoğurt
öğlen:3 haşlanmış baget
1 kase çorba
akşam:
3 çatal peynir
3 zeytin
azcık yumurta
bu gün kahve içmeyeceğim dedim ama olmadı
2 türk kahvesi
spor da yapmadım.camları,kapıları,koltukları sildim.evi köşe buçak süpürdüm.çok yorgunum ama bir kaç parça ütü var yapmalıyım.

Öğlen menüm marul salatası, ezogelin Çorba ve 7-8 Kaşık kuru fasulye. Akşam 1 yumurta, yeşil SOĞAN ve biberden Oluşan sos olarak sadece az Zeytinyağı ve pul biber olan salata. Yanında 1 kaşık portakalı Kereviz.

Keske bende şekeri hayatimdan cikarabilsem..tuzun sebzelerde bulundugunu bilmiyordum.ama yetersiz gelmez mi kaya tuzu mineral deposu onu kullanabilirsin biraz tuza da ihtiyac var.
Yok işyerinde çorbalara sanırım kendinden katıyorlar, soda içebiliriz hergün bir tane, ya da kahvaltıda yediğimiz zeytin, peynir, yemeklerin yanında arada yenilen turşu vb tuzlu zaten, mutlaka birçok şeyde var tuz. Hatta abartıyor diyeceksiniz ama tuzsuz lor peynir yerine daha sağlıklı.

Gunaydın ,
Hosgeldın canım aramıza
Çok teşekkür ederim. Bu şekilde motive birileri ile tanışmak çok güzel, daha önce de bebeğim yokken callanetics, spor başlıkları Altında güzel dostluklar olmuştu. Şimdi hedef sağlıklı beslenmeyi gene oturtup, arkadan sporla hedefim bir yıl önceki gibi 48 kg ya inmek.

bu bahsettiğiniz callanetics, hakkında biraz bilgi verebilir misiniz

ben bugün çok cıs şeyler yedim
noluyo bilmiyorum bugünlerde toparlayamıyorum kendimi.
acıkmıyorum aslında ama abur cubura saldırasım geliyo duygusal açlık mıdır nedir hiç adapte değilim hiç..
yarın evime gidicem. annemin doğum günü için. 2 gün sonra geri döndüğümde belki yeni bi başlangıç için daha iyi hissederim:/

canım sıkkın olduğunda bende öyleyim tatlım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…