Ben bugün kötüydüm kacamagin dibine vurdum 2 bitter cikolatali gofret 2 dilim kekyarindan itibaren asla olmick ama cok kararliyim
Cok kötüydü zatn cnm bidaha yapmam kendime cok kizdim
kaçamak yok hep beraber 70 ler grubuna gireceğiz.
yapmayalım canım 70 lere bu kadar yaklaşmışken,emeklerimiz boşa gitmesin.Cok kötüydü zatn cnm bidaha yapmam kendime cok kizdim
Ne yedin canimmmDövün beni dövün
Ne kötü bişey yedim
Doymak bilmeyen bi mideye sahibim bugün
bende öyle dedim kendime bi ısırık al bırak ama olmuyo işte ama şu andan itibaren kararlıyımm yapıcam inanıyorum kendimeYemeyin kizlar ne oluyor boyle....
bir isirik alip birakin bariiii
benim sormak istediğim bi kaç şey var ilk sayfada ölçülerde verilmiş onları her ay mı karşılaştırıyosunuz ?listeye ekliyorum canim
Yok işyerinde çorbalara sanırım kendinden katıyorlar, soda içebiliriz hergün bir tane, ya da kahvaltıda yediğimiz zeytin, peynir, yemeklerin yanında arada yenilen turşu vb tuzlu zaten, mutlaka birçok şeyde var tuz. Hatta abartıyor diyeceksiniz ama tuzsuz lor peynir yerine daha sağlıklı.Keske bende şekeri hayatimdan cikarabilsem..tuzun sebzelerde bulundugunu bilmiyordum.ama yetersiz gelmez mi kaya tuzu mineral deposu onu kullanabilirsin biraz tuza da ihtiyac var.
Tüm Kitapları. Harika şuan Mart menekşelerini okuyoruz çok güzel sürüklüyor.Tatlimm bayilirim Sarah jio ya
Butun kitaplarini okudum
Ama okumadiysan
Son Kamelya yi siddetle tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim. Bu şekilde motive birileri ile tanışmak çok güzel, daha önce de bebeğim yokken callanetics, spor başlıkları Altında güzel dostluklar olmuştu. Şimdi hedef sağlıklı beslenmeyi gene oturtup, arkadan sporla hedefim bir yıl önceki gibi 48 kg ya inmek.Gunaydın ,
Hosgeldın canım aramıza
bu bahsettiğiniz callanetics, hakkında biraz bilgi verebilir misinizÇok teşekkür ederim. Bu şekilde motive birileri ile tanışmak çok güzel, daha önce de bebeğim yokken callanetics, spor başlıkları Altında güzel dostluklar olmuştu. Şimdi hedef sağlıklı beslenmeyi gene oturtup, arkadan sporla hedefim bir yıl önceki gibi 48 kg ya inmek.
canım sıkkın olduğunda bende öyleyim tatlım maalesefben bugün çok cıs şeyler yedim
noluyo bilmiyorum bugünlerde toparlayamıyorum kendimi.
acıkmıyorum aslında ama abur cubura saldırasım geliyo duygusal açlık mıdır nedirhiç adapte değilim hiç..
yarın evime gidicem. annemin doğum günü için. 2 gün sonra geri döndüğümde belki yeni bi başlangıç için daha iyi hissederim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?