- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
ben bugün çok cıs şeyler yedim
noluyo bilmiyorum bugünlerde toparlayamıyorum kendimi.
acıkmıyorum aslında ama abur cubura saldırasım geliyo duygusal açlık mıdır nedirhiç adapte değilim hiç..
yarın evime gidicem. annemin doğum günü için. 2 gün sonra geri döndüğümde belki yeni bi başlangıç için daha iyi hissederim:/
ay lütfen biri callanetics egzersizleri hakkında bilgi verebilir mi çok meraklandımm
videolara internetten nasıl ulaşabilirim pekiBen gördüm biliyorum ama yapmadimm.
Ama cok sakin ve yavas yavas yapiyorlar ben oyle sakin biri değilimbana hoplada hopla zıpla da zıpla lazimmm
o anları nasıl yenicezcanım sıkkın olduğunda bende öyleyim tatlım maalesef
çok sağol canımmm:)) sürpriz yapıcam heyecanlıyım o yüzden:)Iyiki annen dogmuş ve seni doğurmuş canimmmm....
toparlarsin 2 gün de sıkma kendini rahat birak
videolara internetten nasıl ulaşabilirim peki
o anları nasıl yenicez
çok sağol canımmm:)) sürpriz yapıcam heyecanlıyım o yüzden:)
pazartesi son kez bi başlangıç yapıp 6-7 kilo kadar verip korumaya geçmeyi düşünüyorum artık bakalım:)
yetişirsin bana:) rakibiz sonuçta dimiBende o atağı haftaya perswmbe yapacağım canim orucum bitsin sonra
Keske ben de yuzden vazgecebilsem ama nerde tuzsuz yemekler tatsiz geliyor banaYok işyerinde çorbalara sanırım kendinden katıyorlar, soda içebiliriz hergün bir tane, ya da kahvaltıda yediğimiz zeytin, peynir, yemeklerin yanında arada yenilen turşu vb tuzlu zaten, mutlaka birçok şeyde var tuz. Hatta abartıyor diyeceksiniz ama tuzsuz lor peynir yerine daha sağlıklı.
Offf o da harikaTüm Kitapları. Harika şuan Mart menekşelerini okuyoruz çok güzel sürüklüyor.
aynen sana katılıyorum,ben de öyleyim sakin şeylere gelemiyorumBen gördüm biliyorum ama yapmadimm.
Ama cok sakin ve yavas yavas yapiyorlar ben oyle sakin biri değilimbana hoplada hopla zıpla da zıpla lazimmm
Günaydın Seacım ,Canim daraltma icini
Daha kucucuk bir cocuk o
En kotu ne soyleyebilirki sadece yonlendirir sizi
Hangimizin cocugu kuzu gibi oturuyor
Hepsi yaramaz
Uzme kendini birkaç yil sonra bugunlerini cok ozleyecegiz
Her sey guzel olacak guzel dusun guzel olsun
yok canım özel bir şeySıkma canını önemli bir şey değildir belkide genel bir seydir
süper menü canım :) bayıldımIyi aksamlar herkese
Aksam yemegim
1 porsiyon ali nazik
1 kase yogurtlu mor lahana
1 kare bitter çikolata
Canim bitter fazla gibi oldu ama çok ozlemistimsüper menü canım :) bayıldım
Canim sen iyice adapte oldunGunaydın kızlar ,
dun aksam : yarım tabak mercımek yemegı + 2 kayısı kurusu
Sabah kahvaltısı : 1 dılım ekmek + 1 yumurta + 1 dılım peynır + yesıllık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?