at canım at akşama bende atayımkızlar telefonum günlerdir çok yavaş şarj alıyor. bir saatte yüzde 7 doluyor size o şekilde yazıyordum . malesef yarın tlfnu garantiye göndericem .1 ayda anca gelir. pc ninde ekran kartı arızalı 5 aydır. bugün baya uğraştım ekran kartını söküp diğer girişe taktım orayıda yeni farkettim . ekran kartsız fark var ama idare edecem bu arada hamilelik fotolarımada ulaşabiidim pc açılınca atıyımm mıııı sizeee
harıkasın Turkısh candycım :) menu harika bu defa cokta gelmedı banaGünaydın:)
Ogle yemegimGunaydin kizlar
Kahvaltim
1 has yumurta
1 dl peynir
1 dl ekmek
Bolca yesillik
Sutlu kahve
evet canım at gorelım o hallerını tatlımkızlar telefonum günlerdir çok yavaş şarj alıyor. bir saatte yüzde 7 doluyor size o şekilde yazıyordum . malesef yarın tlfnu garantiye göndericem .1 ayda anca gelir. pc ninde ekran kartı arızalı 5 aydır. bugün baya uğraştım ekran kartını söküp diğer girişe taktım orayıda yeni farkettim . ekran kartsız fark var ama idare edecem bu arada hamilelik fotolarımada ulaşabiidim pc açılınca atıyımm mıııı sizeee
harıka menu canım , patlıcan tavayı da cok severım oglende bende aynısını yedım :)Ogle yemegim
7ckasik patlican tava
Salata
Ayran
Bekliyoruuuuzkızlar telefonum günlerdir çok yavaş şarj alıyor. bir saatte yüzde 7 doluyor size o şekilde yazıyordum . malesef yarın tlfnu garantiye göndericem .1 ayda anca gelir. pc ninde ekran kartı arızalı 5 aydır. bugün baya uğraştım ekran kartını söküp diğer girişe taktım orayıda yeni farkettim . ekran kartsız fark var ama idare edecem bu arada hamilelik fotolarımada ulaşabiidim pc açılınca atıyımm mıııı sizeee
sen de at Umrancım , aksamları gıremıyorum , bu aksam bakarım artıkat canım at akşama bende atayım
yakamozum , yenıden mı basladın rejime tatlım ? Hırsına hayranım vallahıGünaydın kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Bi burgu, beyaz peynir
3 kepekli grisini
Domates, salatalık
Bi lokma bal, kaymak
Bi bardak çay
Evet tatlımyakamozum , yenıden mı basladın rejime tatlım ? Hırsına hayranım vallahı
Yarin incir ve gunkurusu ekledigim zaman yine biraz cok olacak ama yine 2 ogun beslenmeye baslayacagim:)harıkasın Turkısh candycım :) menu harika bu defa cokta gelmedı bana
evet dön ltf ve bizede resimlerini gonder tatlım , bana cok yararı oldu senin menulerının tatlım , yok oldugunda hemen yoklugun farkediliyor .Yarin incir ve gunkurusu ekledigim zaman yine biraz cok olacak ama yine 2 ogun beslenmeye baslayacagim:)
Geri dondum artik saglikli yasama:)
canım şuan işte olduğum için foto yok evde atıcam ama hemde doğumumdan 2 gün önceki halimisen de at Umrancım , aksamları gıremıyorum , bu aksam bakarım artık
bu arada bana cok gelmez artık , ben zeytin sayılarından sebep genelde oyle dıyordum sanırım canım :)Yarin incir ve gunkurusu ekledigim zaman yine biraz cok olacak ama yine 2 ogun beslenmeye baslayacagim:)
Geri dondum artik saglikli yasama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?