4 Aylık kilo verme yarışması

Aksam neler olmus kızlar sizlere :) Akbulut + tatlıtambakcım ? aksam cok şey kacırmısım fıstıklar ? Olsun arada bir oluyor öyle , benim genelde hafta sonlarım böyle .. kacırmalar uzun vadeli olmasın tabikide arada hepimizin nefisi var .. bugun toparlarsınız kızlar .

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Bi burgu, beyaz peynir
3 kepekli grisini
Domates, salatalık
Bi lokma bal, kaymak
Bi bardak çay

kızlar telefonum günlerdir çok yavaş şarj alıyor. bir saatte yüzde 7 doluyor size o şekilde yazıyordum . malesef yarın tlfnu garantiye göndericem .1 ayda anca gelir. pc ninde ekran kartı arızalı 5 aydır. bugün baya uğraştım ekran kartını söküp diğer girişe taktım orayıda yeni farkettim . ekran kartsız fark var ama idare edecem bu arada hamilelik fotolarımada ulaşabiidim pc açılınca atıyımm mıııı sizeee

at canım at akşama bende atayım

evet canım at gorelım o hallerını tatlım

Bekliyoruuuuz

Yarin incir ve gunkurusu ekledigim zaman yine biraz cok olacak ama yine 2 ogun beslenmeye baslayacagim:)
Geri dondum artik saglikli yasama:)
evet dön ltf ve bizede resimlerini gonder tatlım , bana cok yararı oldu senin menulerının tatlım , yok oldugunda hemen yoklugun farkediliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…