4 Aylık kilo verme yarışması

.......Bakinda siliyim

Eklentiler

• PaperArtist_2015-03-19_13-43-31.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:
attım hiç böyle bi hal görmüşmüydünüz ne haller yaşadım

sbeden canım sen kaç kiloyla hamile kaldın da bu kadar kilo aldım maşallah ben 58 ile hamiş kalıp 78 ile doğuma gittim
81 le kaldım canım 105 le doğum oldu. 3 sene önce 65 tim4 sene önce 60
Canım son gunlerin belli ama kılo alsanda almasanda her hamile cok guzel ya :) ne guzel resımlemıssın bu hallerınıde sana hatıra kalmıs .... Yalnız o halınle bayagı kılo vermıssın tebrıkler guzelım .
ne hatıra ama :) kızım emdide verdim yoksa ben başaramazdım bu kadar

Hamimleler her haliyle benim için çok güzel
Ve sende çok güzel görünüyorsun canım
O kadar zahmete sağlıklı bi evladın var boşver gerisini
Çok iyi toparlanmışsın şuan ama kendine haksızlık etme lütfen
Daha iyi olacaksın eminim

81 le kaldım canım 105 le doğum oldu. 3 sene önce 65 tim4 sene önce 60
ne hatıra ama :) kızım emdide verdim yoksa ben başaramazdım bu kadar
aynı kaderi yaşamışız kuzum ömrü hayatımda 20 kiloyu görmemiştim hamilelik dışında bi şok yaşamıştım yani bende

yaaa yeni halin nerde
Oda sonra suan foto yoo bir gun cekinirim :)
sağol canim cidden iyi toparlamisim ya Allah kimseye yasatmasin kilo o yaglar zor yorucu bunlara bakinca ferahladim :)

Oda sonra suan foto yoo bir gun cekinirim :)
sağol canim cidden iyi toparlamisim ya Allah kimseye yasatmasin kilo o yaglar zor yorucu bunlara bakinca ferahladim :)
hadi akalım sabırsızlıkla bekliyorum azmini belki bizde senden ilham alıp iyice hevesleniriz de fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Ya ben 3 yilda 40 kilo ayaklarimin alti agriyordu agirliktan .ssabahlari kalkinca zor basiyordm
ama yine de maşallah çok iyi kilo vermişsin kuzum ya helal olsun azmine seni ayakta alkışlıyorum

Dayanamayıp akşam yemeğimi yedim ya şimdi gece gurultular beni bekliyor
Sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir ve maydanoz
Akşam bir kepçe yayla çorbası ve 2 tane kabak köftesi.
Sporum ise stabil
100 sguat
45 dakika leslie 3 mil
15 dakika basen hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…