ama şimdiki halınıde atsan karsılastırırız tatlım : ) ne dersıncanım şuan işte olduğum için foto yok evde atıcam ama hemde doğumumdan 2 gün önceki halimikorkmayın ama
3 foto atacağım hamile kalmadan önceki halim hamilelik döenmi ve şuan ki halim olarakama şimdiki halınıde atsan karsılastırırız tatlım : ) ne dersın
Tamam tatlis:)))evet dön ltf ve bizede resimlerini gonder tatlım , bana cok yararı oldu senin menulerının tatlım , yok oldugunda hemen yoklugun farkediliyor .
arada olur canım , sen zaten zayıf ve hossun arada sacma sapan beslenmek en dogal hakkın artık canım , cok tutarlıydın aylardır canım .Evet tatlım
Hiç hayran olacak bi hırsım yok bir haftadır Saçma sapan besleniyorum
sbeden canım sen kaç kiloyla hamile kaldın da bu kadar kilo aldım maşallah ben 58 ile hamiş kalıp 78 ile doğuma gittimEki Görüntüle 1461050 Bakinda siliyim
Canım son gunlerin belli ama kılo alsanda almasanda her hamile cok guzel ya :) ne guzel resımlemıssın bu hallerınıde sana hatıra kalmıs .... Yalnız o halınle bayagı kılo vermıssın tebrıkler guzelım .Eki Görüntüle 1461050 Bakinda siliyim
81 le kaldım canım 105 le doğum oldu. 3 sene önce 65 tim4 sene önce 60sbeden canım sen kaç kiloyla hamile kaldın da bu kadar kilo aldım maşallah ben 58 ile hamiş kalıp 78 ile doğuma gittim
ne hatıra ama :) kızım emdide verdim yoksa ben başaramazdım bu kadarCanım son gunlerin belli ama kılo alsanda almasanda her hamile cok guzel ya :) ne guzel resımlemıssın bu hallerınıde sana hatıra kalmıs .... Yalnız o halınle bayagı kılo vermıssın tebrıkler guzelım .
yaaa yeni halin nerdeattım hiç böyle bi hal görmüşmüydünüz ne haller yaşadım
aynı kaderi yaşamışız kuzum ömrü hayatımda 20 kiloyu görmemiştim hamilelik dışında bi şok yaşamıştım yani bende81 le kaldım canım 105 le doğum oldu. 3 sene önce 65 tim4 sene önce 60
ne hatıra ama :) kızım emdide verdim yoksa ben başaramazdım bu kadar
Tatlim haticeye degil neticeye bakalim.......Bakinda siliyim
Oda sonra suan foto yoo bir gun cekinirim :)yaaa yeni halin nerde
sağol canim cidden iyi toparlamisim ya Allah kimseye yasatmasin kilo o yaglar zor yorucu bunlara bakinca ferahladim :)Hamimleler her haliyle benim için çok güzel
Ve sende çok güzel görünüyorsun canım
O kadar zahmete sağlıklı bi evladın var boşver gerisini
Çok iyi toparlanmışsın şuan ama kendine haksızlık etme lütfen
Daha iyi olacaksın eminim
Ya ben 3 yilda 40 kilo ayaklarimin alti agriyordu agirliktan .ssabahlari kalkinca zor basiyordmaynı kaderi yaşamışız kuzum ömrü hayatımda 20 kiloyu görmemiştim hamilelik dışında bi şok yaşamıştım yani bende
Tatlim haticeye degil neticeye bakalim
Suan o halinden 30 kg eksiksin
hadi akalım sabırsızlıkla bekliyorum azmini belki bizde senden ilham alıp iyice hevesleniriz de fazlalıklarımızdan kurtuluruzOda sonra suan foto yoo bir gun cekinirim :)
sağol canim cidden iyi toparlamisim ya Allah kimseye yasatmasin kilo o yaglar zor yorucu bunlara bakinca ferahladim :)
ama yine de maşallah çok iyi kilo vermişsin kuzum ya helal olsun azmine seni ayakta alkışlıyorumYa ben 3 yilda 40 kilo ayaklarimin alti agriyordu agirliktan .ssabahlari kalkinca zor basiyordm
Maaşallah canım 30 kilo vemişsin bunun yanında on kilo nedir ki hep birlikte vereceğiz kilolarımızı inşaallaho gunleri cabuk unutmuşum. Simdiki halimden sikayet ediyorum tüü bana
evet insanoglu cabuk unutuyor malesef gercekten cok ıyı vermıssın canım emzirip hıc veremeyende cok insan var demekkı cabalamıssın canımo gunleri cabuk unutmuşum. Simdiki halimden sikayet ediyorum tüü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?