- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Dayanamayıp akşcoğimi yedim ya şimdi gece gurultular beni bekliyor
Sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir ve maydanoz
Akşam bir kepçe yayla çorbası ve 2 tane kabak köftesi.
Sporum ise stabil
100 sguat
45 dakika leslie 3 mil
15 dakika basen hareketi
Aynı mücver gibi aslında.Kabak koftesi nasil acaba
bende spor yapmak istiyorum.... bugun yuruyüs var bana 45 dk yapacam. Yarin da hazirlik haftasonu misafir var.
mmmmm güzel bi tarifAynı mücver gibi aslında.
Kabakları ve soğanı rendeledim suyunu sıktım bir yumurta kırdım baharatlarını koydum. Sonra yağlı kağıt üstüne kaşıkla koydum. Yağ sıfır lezzet süper çok hafif oldu.
Çok lezzetli hakkaten.mmmmm güzel bi tarif
evet canım nisan 15 de olabilir ama o zamana kadar mutlaka olacak inşallah.Mart ayı için biraz fazla olabilir ama nisan 15 gibi rahatlıkla olursun tatlım.
Ay çok heyecanlı yaa.evet canım nisan 15 de olabilir ama o zamana kadar mutlaka olacak inşallah.
kesinlikleÇok lezzetli hakkaten.
Aslında sevdiğimiz her şeyi yiyebiliriz minik minik değişimlerle
ya kendisi benden daha kilolu bide yaşıtım değil annemden büyük.her zaman laf sokar ben kırmak istesem çok güzel ağzını payını veririm kırmak istemiyorum.Ama dün dedim ben gine senede bir kaç kilo veriyordum siz onuda yapamıyorsunuz o da ben 5 çocuk doğurdum o bahane bak annemde 5 çocuk doğurmuş boş boş baktı.Gunaydın Elifcim ,
Cok kıskanmıs seni cok belli tatlım , sen diyordun zayıfladıgım cok belli diye ondan kıskanmıs canım . Umarım biranevvel gorursun 69 u da daha cok kıskandırırsın canım , boyle insanlarada mesafe koymak lazım gercekten , ben beni uzen insanlarla birarada olmamaya calısıyorum gercekten ıse yarıyor .
gercekten cok ayıp böyle seyler , insanların dış gorunusuyle ılgıili yorumlar , kıskanclıklar , gercekten iyi birisin sen tatlım , kırmamamk ismemen takdire deger , yoksa gercekten gereksiz ve kalitesiz biriymis dıye dusundum tatlım .ya kendisi benden daha kilolu bide yaşıtım değil annemden büyük.her zaman laf sokar ben kırmak istesem çok güzel ağzını payını veririm kırmak istemiyorum.Ama dün dedim ben gine senede bir kaç kilo veriyordum siz onuda yapamıyorsunuz o da ben 5 çocuk doğurdum o bahane bak annemde 5 çocuk doğurmuş boş boş baktı.
Kac aylikti cnm seninki?Kesinlikle pis bogazlik degil emzirmek oyle kolaymi ya ben kocaman cocuk emziriyorum anliyorum seni bugun kendisine guzel melemen yaptim bi iki sey daha yaptim yemiyor emememe diyo israrla konusmuyorda henuz
Aa cok iyi bende varim:)Canlarim merhaba
Mavi kedi adli arkadas jillian topigi acti
Spor yapmak incelmek isteyen guzeller tesriflerinizi bekleriz
Gunde 30 dakika ayirabilecekler buyursunlar
Kahvalti yapamadim
Ögle
Bamya yemeginin taneleri
Cacik
Yarim porsiyondanda az mercimek corbasi
Aksam
Köfte
Domates
2 bardak ayran
Simdi meyve tabagi yaptim yedim muz portakal kividen olusan...
Aralarda kayisili form cayi ictim
Aa cok iyi bende varim:)
Ben alistim canim ya hatta leslie + jillian bile yapabiliyorum:)Ay ben o jillianin 12 13. Dk dan sonra yere yapisiyorum be ya...
yoksa cok isterdim
Canim menu de ki kofte kac tane mesela
1 porsiyon 1 kepçe demek yani senin 3 kasik falan yemis olman lazim yazdigina gore..
meyveleri de hafife alma derim
ilerleyen saatlede
meyve ve sut ile ara yapabilirdin
dengedesin bence canım:)Bu gün bi düşünim neler Yemisti m hmmm tamam yazıyorum
sabah
1 dl tt ekmek
1 kk peynir
1 has yum
ara
5 li çay
2 yulaf li biskuvi
Öğle
1 minik kepekli peynirli tost
ara
9 lu cay
2 yulaf li biskuvi
akşam
1 kase çorba
2yk pilav
Az et kırmızı
1 kare bitter
uff fya iyi olmadı çünkü okuldaydim saç ma şeyler yedim sizce karda miyim zarardamiyim kızlar hadi yorum yapın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?