4 Aylık kilo verme yarışması

Kabak koftesi nasil acaba
bende spor yapmak istiyorum.... bugun yuruyüs var bana 45 dk yapacam. Yarin da hazirlik haftasonu misafir var.

Kabak koftesi nasil acaba
bende spor yapmak istiyorum.... bugun yuruyüs var bana 45 dk yapacam. Yarin da hazirlik haftasonu misafir var.
Aynı mücver gibi aslında.
Kabakları ve soğanı rendeledim suyunu sıktım bir yumurta kırdım baharatlarını koydum. Sonra yağlı kağıt üstüne kaşıkla koydum. Yağ sıfır lezzet süper çok hafif oldu.

mmmmm güzel bi tarif

ya kendisi benden daha kilolu bide yaşıtım değil annemden büyük.her zaman laf sokar ben kırmak istesem çok güzel ağzını payını veririm kırmak istemiyorum.Ama dün dedim ben gine senede bir kaç kilo veriyordum siz onuda yapamıyorsunuz o da ben 5 çocuk doğurdum o bahane bak annemde 5 çocuk doğurmuş boş boş baktı.

gercekten cok ayıp böyle seyler , insanların dış gorunusuyle ılgıili yorumlar , kıskanclıklar , gercekten iyi birisin sen tatlım , kırmamamk ismemen takdire deger , yoksa gercekten gereksiz ve kalitesiz biriymis dıye dusundum tatlım .

Kesinlikle pis bogazlik degil emzirmek oyle kolaymi ya ben kocaman cocuk emziriyorum anliyorum seni bugun kendisine guzel melemen yaptim bi iki sey daha yaptim yemiyor emememe diyo israrla konusmuyorda henuz
Kac aylikti cnm seninki?
Bu mevsimde domates yedirme mevsim meyve ve sebzeleri yedirmeye calis cok daha faydali olur.
Basit kelimeleri söyleyebiliyor mu? mesela baba mama dede anne gibi...

Kahvalti yapamadim

Ögle
Bamya yemeginin taneleri
Cacik
Yarim porsiyondanda az mercimek corbasi

Aksam
Köfte
Domates
2 bardak ayran

Simdi meyve tabagi yaptim yedim muz portakal kividen olusan...

Aralarda kayisili form cayi ictim

Canlarim merhaba

Mavi kedi adli arkadas jillian topigi acti
Spor yapmak incelmek isteyen guzeller tesriflerinizi bekleriz
Gunde 30 dakika ayirabilecekler buyursunlar

Yemegin bi tek tavuklarini yedim kizlar:)

sbeden canim azmin elinden hic bisey kurtulmuyo iste:)
iyi basarmissin cunku o kadar kilodan sonra amann ben veremem bu saatten sonra diyip daha da kilo alan cok kisi taniyorum sen kendinden vazgecmemisin:)

Kahvalti yapamadim

Ögle
Bamya yemeginin taneleri
Cacik
Yarim porsiyondanda az mercimek corbasi

Aksam
Köfte
Domates
2 bardak ayran

Simdi meyve tabagi yaptim yedim muz portakal kividen olusan...

Aralarda kayisili form cayi ictim

Canim menu de ki kofte kac tane mesela
1 porsiyon 1 kepçe demek yani senin 3 kasik falan yemis olman lazim yazdigina gore..
meyveleri de hafife alma derim

ilerleyen saatlede
meyve ve sut ile ara yapabilirdin

Canim menu de ki kofte kac tane mesela
1 porsiyon 1 kepçe demek yani senin 3 kasik falan yemis olman lazim yazdigina gore..
meyveleri de hafife alma derim

ilerleyen saatlede
meyve ve sut ile ara yapabilirdin

Ben 6 dan sonra bisey yemiyorm cnm tatli krizim olmasn diye de meyve yiyorm erken saatlerde.
Köfte 5 adet yedim. Corbada hic güzel deildi bikac kasik yiyebildim sadece gündz iste oldugum icin ögle yemegini hastanede yiyorm secme sansim olmuyo malesef

Bu gün bi düşünim neler Yemisti m hmmm tamam yazıyorum
sabah
1 dl tt ekmek
1 kk peynir
1 has yum
ara
5 li çay
2 yulaf li biskuvi
Öğle
1 minik kepekli peynirli tost
ara
9 lu cay
2 yulaf li biskuvi
akşam
1 kase çorba
2yk pilav
Az et kırmızı
1 kare bitter
uff fya iyi olmadı çünkü okuldaydim saç ma şeyler yedim sizce karda miyim zarardamiyim kızlar hadi yorum yapın ne olur

dengedesin bence canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…