Kesinlikle pis bogazlik degil emzirmek oyle kolaymi ya ben kocaman cocuk emziriyorum anliyorum seni bugun kendisine guzel melemen yaptim bi iki sey daha yaptim yemiyor emememe diyo israrla konusmuyorda henuzBen sana demistim ben cok pis bogazim diye
ama pisman degilim
Geçmiş olsun canım okumadım geçmişi ama allah şifa versinÇok ederim canım. Dua edin bebişime
Çok ederim canım. Dua edin bebişime
Kızlar neden toparlayamıyorum kendimi
Saçma sapan Şeyler yiyorum
Yarın toparlanmam Lazım artık
Kuzcuğum benim annesi emzir onu her istediğinde keşke benimki hala emseydi her emdirme seansı kalori kaybı demek söyle duymuştum tam emzirme günlük 500 kalori yaktiriyor çok sanslisin canimKesinlikle pis bogazlik degil emzirmek oyle kolaymi ya ben kocaman cocuk emziriyorum anliyorum seni bugun kendisine guzel melemen yaptim bi iki sey daha yaptim yemiyor emememe diyo israrla konusmuyorda henuz
Kesinlikle pis bogazlik degil emzirmek oyle kolaymi ya ben kocaman cocuk emziriyorum anliyorum seni bugun kendisine guzel melemen yaptim bi iki sey daha yaptim yemiyor emememe diyo israrla konusmuyorda henuz
Tatlim ne oldu kiKızlar neden toparlayamıyorum kendimi
Saçma sapan Şeyler yiyorum
Yarın toparlanmam Lazım artık
Aynen tatlim dogru bir seçim yapmissinAcil yardım tatlı sea
Himm annemin de oyle ondan sormustumCanim zaten kalitsal olarak potansiyel seker hastaligini yatkinligim var. Gebeliklerim de cikti. Simdi arada olcerim ac karna normal ama tokluk sekerim cok dusuk cikar.
Yarin sabah olceyim bu kadar tatlidan sonra bakalim ne cikacak
Evet ya azıcık peynir kemirdim geçti krizi m haklısın biri zayiflamissin diyince saldim m ben hafta sonuAynen tatlim dogru bir seçim yapmissin
Peynir tutuyor
Kuzcuğum benim annesi emzir onu her istediğinde keşke benimki hala emseydi her emdirme seansı kalori kaybı demek söyle duymuştum tam emzirme günlük 500 kalori yaktiriyor çok sanslisin canim
Ayy ben de ben deEvet ya azıcık peynir kemirdim geçti krizi m haklısın biri zayiflamissin diyince saldim m ben hafta sonu
Evet canım sınavda daraldiysan beklemekten ondan yemissindirAyy ben de ben de
Cumartesi ekmege dadandım
Pazar sinavda gorevliydim
Cikisita bir acikmisim ne bulduysam yedim
Sonuc bugun 200 gr arti
Ki 2 gun cok dikkat ettim
Yoksa 1 kilo fazlaydim kesin
Gunaydın Elifcim ,az önce dışarda ben annem bide hiç sevmediğim biri konuşuyoruz o kadar kıskanç birisi ki annem elif güzel zayıfladı 79 kilo olmuş.Cevap daha veremez anca bu kadar gider eliften zaten çabuk pes ediyor gine hepsini alır.kızlar annemede dedi size diyorum yemin ederim hiç pes etmeden devam edecem,biran evvel 69 da görüp onu hasedinden çatlatacam.
Canım Seacım ,Canim sen ne iyi yurekli ve yapicisin masallah sana
ayrica memleketimiz_adini yazip desifre olmayalim_ icin yazdiklarin ne guzel
Hepsi ne tek tek katiliyorum
Iletisimimizi kopaayacagimizi da biliyorum
Cok guzel bır menuAksam menum kızlar
1 orta boy cupra fırında yağsız pişir dim
Bol salata
1 dl ekmek tt
resimleyecektim ama canı çeken olur diye düşündüm toparlandim haftaya 68 olacam
sagol canım senindegüzel bir gün sizin olsun arkadaşlar inşallah az kalorili bir gün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?