Insallah dedigin gibidir canim ,beyazi ,kahvesi ,bitteri ,gofretlisi ,findiklisi,uzumlusu bademlisi derken kac kalori aldim bilemiyorumYok canim benim yedi bin kalori alman mumkun degil ki hadi yarisini aldin diyelim vucutun harcadigi kalori senin harcadigin kalori var
Sagol cnm en azindan cok kaliteliydi yediklerim ,hep gidilmiyor diyelim rahatladim ,allahtan oyle bir yerde calismiyorum :)Off tatlim gormustum o muzeyi TV den
Ben olsam pisman olmazdim cikolatayi cok seven biri olarak
Her zaman öyle bir muzeye gidilmez
Hem cikolatadan o kadar kilo alinmaz
2 gun tatli seyler den uzaktasin dur dengelersin
Guzel menu cnm ben yazmayacagim dun yedikleri tabikide normal insan yedikleri bile degil kaldiki rejim menusu olsuncnmGunaydin kizlar
Dun misafirim vardi gelemedim
Ama misafir var diye de diyeti bozmadim
Dun menum
Kahvalti
1 has yumurta
1 dl ekmek
3 zeytin Salatalik
1 catal peynir
Cay
Ogle
5 kasik et sote
5 kasik bulgur pilavi
Aksam
1 dilim kek
Yarim greyfurt
Aksami boyle dengelemis oldum
Bugun
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
4 zeytin
Salatalik roka domates
Cay
Ve jillian a basladim bakalim 1 ay sonundaki degisimi
Olsun cnm sen fazlasiyka hakediyorsun pisman olmaBende bir kahvalti yapmisim kizlar ama balli yagli simitli pisman degilim iyi ki yedim. Carsambaya 65 i gormezsem kendimi yer bitiririm orasi ayri
oohh ne güzel gezmişsin merak ettim o müzeyi bakk:) hiç de pişman olup üzülme anın tadını çıkarmak lazım :)diyettesin diye orada çikolataya yemeyip kendine engel olsaydın eşin ve çocugun yerken;daha eksik ve mutsuz hissederdin:) kilo verilir ama o an bi daha yaşanmaz:)Gunaydin kizlar ,
Dun oglumu Istanbuldaki cikolata muzesine goturduk ,oglum cok eglendi eglenmesine ama benim diyet yalan oldu ,hayatimda hic bu kadar cikolata yememistim ,bugun midem agriyor o kadar ..muzede her sey cikolatadan ,muzedeki seylerin yenilmesi yasak tabikide ama muzeyi gezenlere tablet tablet cikolata veriyorlar bizim aldiklarimiz ,cesmeden akan cikolatalarda cabasi ....
kilo aldığını düşünmüyorum canım ama her kaçamak sonrası gibi vücudun su tutmuş olabilir ödem yani, bu yüzden fazla çıkabilirsin. çarşambaya kadar hafif beslenirsen sulu beslenip bol bol tuvalete çıkarsan ve bitki çaylarıyla desteklersen kurtulursun:)Bugun ne yapsamda toparlasam bilmiyorum en az 1 kilo almisimdir 1 kilo almak icin 7000 kalorimi fazla almak gerekiyordu ?almisimdir kesin
sabah yediğin şey çarşambayı etkilemez canım merak etme sen hakettin o kaçamağı:)Bende bir kahvalti yapmisim kizlar ama balli yagli simitli pisman degilim iyi ki yedim. Carsambaya 65 i gormezsem kendimi yer bitiririm orasi ayri
E metabolizman sasirdi sabahki kahvaltiya:) deli gibi calismaya basldi:)))Kizlar sabah yedikten yani buraya yazdiktan sonra afedersiniz ishal oldum ve hala da oyleyim kolumu kaldiracak dermanim kalmadi bi sey yemedim spor yapamadim cok halsizim.
Pek severim mercimek koftesini cok da guzel yaparim oyle derler yani afiyet bal seker olsun canimAkşam yemeğim:)
Kahvaltidan sonra karisik form cayi ictim o bu kadar etki yapar mi kiE metabolizman sasirdi sabahki kahvaltiya:) deli gibi calismaya basldi:)))
Yaz tatlim bence de ne yemis olursan ol buraya yazmak kacamaklar acisindan bi sure sonra ket vuruyor insana.Selam kızlar
Artık menü bildirimi yapıcam çok yesemde yapıcam
Kahvaltı
2kaşık mıhlama
4dilim sucuk
1küçük dilim peynir
2dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
4petibör Bisküvi
2tane lokum
Öğlen
Müsli
Ara
1kase puding
Akşam
4kaşık kuru fasulye
Salata
Kızlar bugün gerçekten az yedim düşünün nezamandır nasıl beslendiğimi
Tesekkur ederimm:)Pek severim mercimek koftesini cok da guzel yaparim oyle derler yani afiyet bal seker olsun canim
Yok eger bayadir kacamak yapmiyosan bunyeni sasirttin sabah. O yuzden metabolizman canlandi. Bitki cayinin da mutlaka etkisi olmustur tabi:) arada bunyeyi sasirtmak lazim diye bosuna soylemiyolar:)Kahvaltidan sonra karisik form cayi ictim o bu kadar etki yapar mi ki
Evet yanlis hatirlamiyorsam on gundur tadimlik bile kacamak yapmamistim.Tesekkur ederimm:)
Yok eger bayadir kacamak yapmiyosan bunyeni sasirttin sabah. O yuzden metabolizman canlandi. Bitki cayinin da mutlaka etkisi olmustur tabi:) arada bunyeyi sasirtmak lazim diye bosuna soylemiyolar:)
Evet o yuzden bi 10 gun daha kacamak yapma yine boyle bi odul verirsin:)Evet yanlis hatirlamiyorsam on gundur tadimlik bile kacamak yapmamistim.
Bugun resmen yemekler dusman gibi gorundu gozume ya benim gibi yemek asigi birine hemde. Az yemek ne kadar guzelmis.Evet o yuzden bi 10 gun daha kacamak yapma yine boyle bi odul verirsin:)
Gercekten oyle:) hafif, saglikli, mutlu:)Bugun resmen yemekler dusman gibi gorundu gozume ya benim gibi yemek asigi birine hemde. Az yemek ne kadar guzelmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?