4 Aylık kilo verme yarışması

Yok canim benim yedi bin kalori alman mumkun degil ki hadi yarisini aldin diyelim vucutun harcadigi kalori senin harcadigin kalori var
Insallah dedigin gibidir canim ,beyazi ,kahvesi ,bitteri ,gofretlisi ,findiklisi,uzumlusu bademlisi derken kac kalori aldim bilemiyorum

Off tatlim gormustum o muzeyi TV den
Ben olsam pisman olmazdim cikolatayi cok seven biri olarak
Her zaman öyle bir muzeye gidilmez
Hem cikolatadan o kadar kilo alinmaz
2 gun tatli seyler den uzaktasin dur dengelersin
Sagol cnm en azindan cok kaliteliydi yediklerim ,hep gidilmiyor diyelim rahatladim ,allahtan oyle bir yerde calismiyorum :)

Guzel menu cnm ben yazmayacagim dun yedikleri tabikide normal insan yedikleri bile degil kaldiki rejim menusu olsuncnm

oohh ne güzel gezmişsin merak ettim o müzeyi bakk:) hiç de pişman olup üzülme anın tadını çıkarmak lazım :)diyettesin diye orada çikolataya yemeyip kendine engel olsaydın eşin ve çocugun yerken;daha eksik ve mutsuz hissederdin:) kilo verilir ama o an bi daha yaşanmaz:)

Bugun ne yapsamda toparlasam bilmiyorum en az 1 kilo almisimdir 1 kilo almak icin 7000 kalorimi fazla almak gerekiyordu ?almisimdir kesin
kilo aldığını düşünmüyorum canım ama her kaçamak sonrası gibi vücudun su tutmuş olabilir ödem yani, bu yüzden fazla çıkabilirsin. çarşambaya kadar hafif beslenirsen sulu beslenip bol bol tuvalete çıkarsan ve bitki çaylarıyla desteklersen kurtulursun:)

Bende bir kahvalti yapmisim kizlar ama balli yagli simitli pisman degilim iyi ki yedim. Carsambaya 65 i gormezsem kendimi yer bitiririm orasi ayri
sabah yediğin şey çarşambayı etkilemez canım merak etme sen hakettin o kaçamağı:)

Selam kızlar
Artık menü bildirimi yapıcam çok yesemde yapıcam
Kahvaltı
2kaşık mıhlama
4dilim sucuk
1küçük dilim peynir
2dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
4petibör Bisküvi
2tane lokum

Öğlen
Müsli

Ara
1kase puding

Akşam
4kaşık kuru fasulye
Salata

Kızlar bugün gerçekten az yedim düşünün nezamandır nasıl beslendiğimi

Kizlar sabah yedikten yani buraya yazdiktan sonra afedersiniz ishal oldum ve hala da oyleyim kolumu kaldiracak dermanim kalmadi bi sey yemedim spor yapamadim cok halsizim.

Kizlar sabah yedikten yani buraya yazdiktan sonra afedersiniz ishal oldum ve hala da oyleyim kolumu kaldiracak dermanim kalmadi bi sey yemedim spor yapamadim cok halsizim.
E metabolizman sasirdi sabahki kahvaltiya:) deli gibi calismaya basldi:)))

Yaz tatlim bence de ne yemis olursan ol buraya yazmak kacamaklar acisindan bi sure sonra ket vuruyor insana.

Pek severim mercimek koftesini cok da guzel yaparim oyle derler yani afiyet bal seker olsun canim
Tesekkur ederimm:)

Kahvaltidan sonra karisik form cayi ictim o bu kadar etki yapar mi ki
Yok eger bayadir kacamak yapmiyosan bunyeni sasirttin sabah. O yuzden metabolizman canlandi. Bitki cayinin da mutlaka etkisi olmustur tabi:) arada bunyeyi sasirtmak lazim diye bosuna soylemiyolar:)

Tesekkur ederimm:)

Yok eger bayadir kacamak yapmiyosan bunyeni sasirttin sabah. O yuzden metabolizman canlandi. Bitki cayinin da mutlaka etkisi olmustur tabi:) arada bunyeyi sasirtmak lazim diye bosuna soylemiyolar:)
Evet yanlis hatirlamiyorsam on gundur tadimlik bile kacamak yapmamistim.

Iyi aksamlar
Kahvaltimi yaxmistim

Ogle
6 kasik bulgur pilavi
4 kasik tavuk sote
Ayran

Aksam
Haslanmis et
Yogurtlu havuc
1 dl ekmek

Aksam ekmek yeme adetim yok ama çok taze ydi kasmadim kendimi yedim

Birazdan jillian yapmam lazim ama hiç halim yok cok utu yaptim
Olmadi 2 saat sonra yaparim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…