4 Aylık kilo verme yarışması

Sbeden harika görünüyorsun
Inşallah daha mutlu olacağın fiziğe sahip olursun
Senin hamurun güzel tatlım hiç moralini bozma lütfen

Bebek sahibi olmak isteyipte olamayan bekleyen Arkadaşlarım
Allah'ım sizlerede en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Ogle yemegi .2 tane kadinbudu kofte ,salata ,cok az pure
Aksam . 5 tane kofte ,salata ,1 dilim ekmek ,3 kasik yogurt ,
Yemekten sonra .2 ceviz ve 3 tane yulafli biskuvi ...(abarttim biran once toparlanmam sart )
Diyet olayindan cikiyorum hafta sonuna dogru uff

Gecmis olsun ve kolay gelsin sana canim yatili misafir zor

olur mu kuzum tam 20 kilo aldımm çok şükür verdim ama
Vallahi son 2 gun kalada biraz sislik var ama diger hamilelik resimlerindede gayet fit bir hamile olarak gorunuyorsun tatlim ,zayif hamile kalincada 20 kg bile cok gostermiyor cnm ,masallah 20 kg ise iyi vermissin cnm ,bebegin ne kadar tatlim ?

anladım canım neyse artık geldiğinde inş.
tamam canım atarım. fotolarına baktım yinede çok şişman olmamışsın gayet güzel normal bir hamilelik.
öyle gerçekten sağol canım hemde ne duygular yaşadım çok güzel bi şey çokta duygusallaşmıştım bir ara annesinin sütü kesilen bebeklere çok üzülüyordum hatta çevreme bakındım ihtiyacı olan varsa emzirmeyi bile düşünmüştüm allah hiç bi bebeği anne sütsüz bırakmasın benim annem bir damla bile anne sütü almamış ona hala içlenirim gözümde masum bir bebek gibi canım annem anneannem şerbet verirmiş yokluk işte

teşekkür ederim kendime çok kızıyorum
Bugün acı çehre alıp onu denicem inşallah bi işe yarar
ACI ÇEHRE NE CANIM .BENDE ÇOOOK YAVAŞ VERİYORUM AMA OLSUN BURDA BU İNSALARLA TAKILMAK GÜZEL

Sbeden harika görünüyorsun
Inşallah daha mutlu olacağın fiziğe sahip olursun
Senin hamurun güzel tatlım hiç moralini bozma lütfen
sağol bebeğim her yerim yırtılmış ama neyseki onları öenmsemiyorum :)

Vallahi son 2 gun kalada biraz sislik var ama diger hamilelik resimlerindede gayet fit bir hamile olarak gorunuyorsun tatlim ,zayif hamile kalincada 20 kg bile cok gostermiyor cnm ,masallah 20 kg ise iyi vermissin cnm ,bebegin ne kadar tatlim ?
teş.ederim kuzum kızım şuan 11 ay 20 günlük 1 nisan da yaşına girecek kısmetse inşallah

Gunaydin kizlar

bugun sabah ,2 dilim ekmek 1,5 yumurta ,1 dilim peynir 4 zeytin , normalde cok ama hafta sonu icin benim icin iyi ,umarim oglen ve aksamda tutabilirim kendimi

sağol bebeğim her yerim yırtılmış ama neyseki onları öenmsemiyorum :)[/QUOTE]

Bende de catlaklar var cnm takmiyorum aslinda ama sporla duzelirmi acaba sbedencim bilen var mi acaba ?

Günaydın fit bayanlaaarrrr...
Günaydın dediğime bakmayın ben sabahın köründe kalkanlardanım:))
Kar tozuyor ama yürüyüşe de çıkmam lazım napsam bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…