sen burdayken denk gelince atayım canım.inşallah veririm vücudum direniyor bunu anladım yapacak bişey yok sıkılmıyorum 2 gündür :)Gunaydin cnm ,
Simdi girdim yeniden topige hep kaciriyorum su resimleri canim bugun aksam atabilir misin cnm bende bakayim tatlim ama 65 te gayet hossun 10 kg da bence yaza kadar verirsincnm ,superde olursun
Bende de catlaklar var cnm takmiyorum aslinda ama sporla duzelirmi acaba sbedencim bilen var mi acaba ?[/QUOTE]benim ten rengim açık ondan pek anlaşılmıyor zaten kapalıyım eşim zaten onları önemsemez .canım sporla düzelmez ama sıkılaşınca göze çarpmaz belkisağol bebeğim her yerim yırtılmış ama neyseki onları öenmsemiyorum :)
benim ten rengim açık ondan pek anlaşılmıyor zaten kapalıyım eşim zaten onları önemsemez .canım sporla düzelmez ama sıkılaşınca göze çarpmaz belki[/QUOTE]sen burdayken denk gelince atayım canım.inşallah veririm vücudum direniyor bunu anladım yapacak bişey yok sıkılmıyorum 2 gündür :)
Bende de catlaklar var cnm takmiyorum aslinda ama sporla duzelirmi acaba sbedencim bilen var mi acaba ?
şimdi geldm burda mısın :) sana msj ataymBurdayim sbedencim sen ?
Evet cnmşimdi geldm burda mısın :) sana msj ataym
Canim imza yerine gel link i gülme işaretinin yanında bi şey var onu haturlamadim ismini de oraya tikla link yapıştır olurcanım kilo çizelge kodunu nereye kopyalayıp yapıyorsun eskiden imza bölümü vardı dün o kadar uğraştım yapamadım
Teşekkür ederim kuzumMasallah cnm kizina ,sanada masallah tatlim bu arada bahsetmeden edemeyecegim gercekten cok guzel bir yuzun var cnm ,opuldun
Yok canim benim yedi bin kalori alman mumkun degil ki hadi yarisini aldin diyelim vucutun harcadigi kalori senin harcadigin kalori varBugun ne yapsamda toparlasam bilmiyorum en az 1 kilo almisimdir 1 kilo almak icin 7000 kalorimi fazla almak gerekiyordu ?almisimdir kesin
Off tatlim gormustum o muzeyi TV denGunaydin kizlar ,
Dun oglumu Istanbuldaki cikolata muzesine goturduk ,oglum cok eglendi eglenmesine ama benim diyet yalan oldu ,hayatimda hic bu kadar cikolata yememistim ,bugun midem agriyor o kadar ..muzede her sey cikolatadan ,muzedeki seylerin yenilmesi yasak tabikide ama muzeyi gezenlere tablet tablet cikolata veriyorlar bizim aldiklarimiz ,cesmeden akan cikolatalarda cabasi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?