4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydin cnm ,
Simdi girdim yeniden topige hep kaciriyorum su resimleri canim bugun aksam atabilir misin cnm bende bakayim tatlim ama 65 te gayet hossun 10 kg da bence yaza kadar verirsincnm ,superde olursun
sen burdayken denk gelince atayım canım.inşallah veririm vücudum direniyor bunu anladım yapacak bişey yok sıkılmıyorum 2 gündür :)
sağol bebeğim her yerim yırtılmış ama neyseki onları öenmsemiyorum :)
Bende de catlaklar var cnm takmiyorum aslinda ama sporla duzelirmi acaba sbedencim bilen var mi acaba ?[/QUOTE]benim ten rengim açık ondan pek anlaşılmıyor zaten kapalıyım eşim zaten onları önemsemez .canım sporla düzelmez ama sıkılaşınca göze çarpmaz belki

kahvaltı
2 haşlama yumurta
5 zeytin
3 dilim köy peyniri
çay,

aralar ve akşam
2 kase pirinçli unlu çorba
1 kase kurufasülye
1 kahve
yarım kase yoğurt

(ekmek yok çayın şekeri biraz azaltıldı)
vücut direniyor pes yok haftada 100 gram versem şimdilik razıyım

benim ten rengim açık ondan pek anlaşılmıyor zaten kapalıyım eşim zaten onları önemsemez .canım sporla düzelmez ama sıkılaşınca göze çarpmaz belki[/QUOTE]
Benimkiler goze carpiyor cnm bu nedenle cozum bulsam iyi olurdu kendim rahatsiz oluyorum aslinda bazi dogum yapan bayanlar genc kiz gibi hic catlak olmuyor irsi sanirim biraz

Yetersiz su tüketimi kilo aldırıyor
Yetersiz miktarda su tüketimi sindirim enzimlerinin çalışma temposunun yavaşlamasına, bu da kilo alımına yol açıyor.

offf bu hafta sonlarıda ne kötü kimsecikler yok hafta içide az kişide var

Selam kızlaarrr...
Kimsecikler yok ama kendi kendime yazayım ben
Sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salata
Akşam bir çupura, salata
Spor ise
1.5 saat yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
100 sguat
Allah bereket versin

Dun kullanmaya başladım int. Alıntı yaptım
ACI CEHRE'NİN FAYDALARI NELERDİR?Bu mucizevi tohum karışımı bağırsakların çalışmasını düzenler, temizler, hücreleri yeniler ve cildi sıkılaştırır, kolesterolü dengeler, idrar söktürür (prostat ve böbrek hastalıklarına faydalıdır) gaz oluşumunu azaltır ve buna bağlı olarak şişkinlik şikayeti olanlar için yararlıdır. Cildi sıkılaştırdığı için de zayıflama esnasındaki deri sarkmalarını engeller.
Gaz giderici etkisiyle de karın bölgesindeki şişkinliği ve hazımsızlığı tamamıyla gidermektedir.

canım kilo çizelge kodunu nereye kopyalayıp yapıyorsun eskiden imza bölümü vardı dün o kadar uğraştım yapamadım
Canim imza yerine gel link i gülme işaretinin yanında bi şey var onu haturlamadim ismini de oraya tikla link yapıştır olur

günaydın kızlar bu hafta hiç doğru düzgün katılamadım aranıza,annem vardı yanımda o gitti kız kardeşlerim geldi yanıma.eşimde dün geldi inanın bilgisayar başına geçecek vakit bulamaıyorum.yarın gidecek kız kardeşlerim tekrar düzene girerim.

Gunaydin kizlar ,
Dun oglumu Istanbuldaki cikolata muzesine goturduk ,oglum cok eglendi eglenmesine ama benim diyet yalan oldu ,hayatimda hic bu kadar cikolata yememistim ,bugun midem agriyor o kadar ..muzede her sey cikolatadan ,muzedeki seylerin yenilmesi yasak tabikide ama muzeyi gezenlere tablet tablet cikolata veriyorlar bizim aldiklarimiz ,cesmeden akan cikolatalarda cabasi ....

Bugun ne yapsamda toparlasam bilmiyorum en az 1 kilo almisimdir 1 kilo almak icin 7000 kalorimi fazla almak gerekiyordu ?almisimdir kesin

Gunaydin kizlar
Dun misafirim vardi gelemedim

Ama misafir var diye de diyeti bozmadim

Dun menum
Kahvalti
1 has yumurta
1 dl ekmek
3 zeytin Salatalik
1 catal peynir
Cay

Ogle
5 kasik et sote
5 kasik bulgur pilavi

Aksam
1 dilim kek
Yarim greyfurt
Aksami boyle dengelemis oldum

Bugun
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
4 zeytin
Salatalik roka domates
Cay

Ve jillian a basladim bakalim 1 ay sonundaki degisimi

Bugun ne yapsamda toparlasam bilmiyorum en az 1 kilo almisimdir 1 kilo almak icin 7000 kalorimi fazla almak gerekiyordu ?almisimdir kesin
Yok canim benim yedi bin kalori alman mumkun degil ki hadi yarisini aldin diyelim vucutun harcadigi kalori senin harcadigin kalori var

Bende bir kahvalti yapmisim kizlar ama balli yagli simitli pisman degilim iyi ki yedim. Carsambaya 65 i gormezsem kendimi yer bitiririm orasi ayri

Off tatlim gormustum o muzeyi TV den
Ben olsam pisman olmazdim cikolatayi cok seven biri olarak
Her zaman öyle bir muzeye gidilmez
Hem cikolatadan o kadar kilo alinmaz
2 gun tatli seyler den uzaktasin dur dengelersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…